Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
muffinka89 píše:
Taky jsem na takovou krávu narazila.Kamarádila se semnou jen protože mám dvě děti a ona po dětech hrozně touží a už mi přijde že by měla díte s každým![]()
![]()
![]()
![]()
AHOJKY VUBEC TO NECHAPU NA TEMA JSEM NARAZILA NÁHODOU…CO Z TOHO KDO MÁ
NĚJAK MĚ TO MOZEK NEBERE ![]()
Jsou takoví lidé… Když si vzpomenu na gympl, lěi jsme tam takové klubko pomlouvačných holek, co neměly co na práci, tak se ke každému lísaly a potom ho pomlouvaly až hanba. Když jsem krátce před maturitou poprvé otěhotněla (bohužel se špatným koncem, miminku přestalo bít srdíčko), nikomu krom třídního učitele jsem o tom neříkala, jenže ta největší nána se to nějak dozvěděla, vytrajdala to celé třídě a tvářila se, jako by byla má nejlepší kamarádka celá léta. No, seřvala jsem ji na tři doby a dále jsem to neřešila. Akorát mě pak dožrala, když jsme se potkaly v době,kdy bych měla být zhruba v 8. měsíci a jen tak na mě vybalila „a kde máš jako miminko?“.
Prostě na zabití…
Má teorie je, že takoví lidé nemají svůj vlastní život a potřebují mít pocit, že jsou v centru dění. Tak to prostě dělají za každou cenu. Je mi jich vlastně líto
Někdo prostě potřebuje mít pocit, že je „V.I.P.“. A to za každou cenu. A nejlépe rozehrát co nejvíce směry, protože když někdo pozná, že to „kamarádství“ není tak úplně upřímné a bezelstné, má dost příznivců, co se postaví na jeho/její stranu a opravdu z toho vyjde jako neposkvrněné neviňátko.
Ale proč to dotyčný/á dělá, netuším. Zamrzelo by mne to, i z pohledu vůči jiným (dosud „věrným“), ale za pomstu by mi nestála. ![]()
Nedávno kolegyně prohlásila, že se u nás „lidi změnili“. Jsem jí říkala, že si to nemyslím, že podle mne se lidi nemění - a je to právě o tom falešném kamarádství, vyčkávání, získávání informací a zneužití…
Jen prostě dosud měli své jisté a nemuseli se projevit…
Ahojky a právě proto jsem pořád sama a bez kámošky,protože najít někoho komu můžeš bezmezně věřit a ještě si sním padnout do oka je skoro nemožný
Mě je strašně už mi hrabe,protože jsem svou spřízněnou dušičku měla,ale sebrala mi jí rakovina,to už je v jiným tématu,ale je to fakt problém.Já jsem na lidi strašně moc opatrná a nevěřím jim,takže to musí být jo osobnost co by mě zaujala abych byla ochotná se sní bavit je to asi blbý,ale je to jen právě proto,že nesojím o falešné přátelství…těch můžu mít plno jako každej!!! Je to hnus a raději sama než spousty přátel co tě za zády pomluví nebo něják využijí!!!
je to tak jak píšete, jen aby byla IN bude si hrát na super novu a super kámošku a pak kopme do zad.
Za pomstu opravdu nestojí , jen mě to strašně mrzí a bojím se , aby takto neublížila i dalším lidem
To chápu
a přesně tak bych to cítila i já. Ale to už asi vyplynulo z výše napsaného.
Je to smutné.
edit: Evi, k tvému poslednímu příspěvku.
Znala jsem jednu, co si myslela, že říkat nahlas hnusárny a ubližovat druhým je projev upřímnosti, takže vlastně velmi pozitivní vlastnost. Od takových dál… a dneska se diví, že nemá kamarády (já jsem se jí zbavila, tak před sedmi lety).
martinaaaaaaaaa7 píše:
Znala jsem jednu, co si myslela, že říkat nahlas hnusárny a ubližovat druhým je projev upřímnosti, takže vlastně velmi pozitivní vlastnost. Od takových dál… a dneska se diví, že nemá kamarády (já jsem se jí zbavila, tak před sedmi lety).
Marguaret - Neboj, to nebyla reakce na tebe, jen se tu diskutuje, čím to je a u téhle slečny, je to touha po upřímnosti. Já jsem taky hodně upřímná a mám to u lidí ráda, ale je upřímnost a pak ta druhá situace např. když ví, že nemůže někdo otěhotnět, tak mu říct, že je prostě neplodnej, tak se s tím má srovnat a to na veřejnosti nebo kamarádovi, kterej prostě nemohl najít někoho pro vztah, v klídku řekne, že se ani nediví, protože je ošklivej a nemá prachy apod. To je hnusný a ne upřímný. Ještě jsem si vzpomněla, jak porodila kamarádka, ale ten její si ji nevzal a ona nakráčela do porodnice s hláškou, no dítě máš hezký, ale stejně si tě nevzal.
![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
Marguaret - Neboj, to nebyla reakce na tebe, jen se tu diskutuje, čím to je a u téhle slečny, je to touha po upřímnosti. Já jsem taky hodně upřímná a mám to u lidí ráda, ale je upřímnost a pak ta druhá situace např. když ví, že nemůže někdo otěhotnět, tak mu říct, že je prostě neplodnej, tak se s tím má srovnat a to na veřejnosti nebo kamarádovi, kterej prostě nemohl najít někoho pro vztah, v klídku řekne, že se ani nediví, protože je ošklivej a nemá prachy apod. To je hnusný a ne upřímný. Ještě jsem si vzpomněla, jak porodila kamarádka, ale ten její si ji nevzal a ona nakráčela do porodnice s hláškou, no dítě máš hezký, ale stejně si tě nevzal.![]()
![]()
marcelade píše:muffinka89 píše:AHOJKY VUBEC TO NECHAPU NA TEMA JSEM NARAZILA NÁHODOU…CO Z TOHO KDO MÁ
Taky jsem na takovou krávu narazila.Kamarádila se semnou jen protože mám dvě děti a ona po dětech hrozně touží a už mi přijde že by měla díte s každým![]()
![]()
![]()
![]()
NĚJAK MĚ TO MOZEK NEBERE
Nevím pak jsem zjistila,že na diskuzích každý týden chce chodit na jinou školu,kupovat zvíře a tak
.přitom mi na poslední schůzce řekla,že jí maminka nedovolí jít nakupovat protože jí nevěří ![]()
Jo, ještě mě napadlo ty falešný kamarádky, je to asi měsíc, co jsem se definitivně přestala bavit se slečnou, která si hrála na moji kamarádku, aby ke mě mohla chodit na Aj, i když věděla, že nový klienty neberu. Ještě teď jsem naštvaná, chodila pozdě, někdy vůbec ne, neomluvila se, půl roku neplatila a peníze jsem z ní potom tahala dva měsíce a ve finále ještě nadala ona mě, že jsem si na ni neudělala čas v době, kdy se můj syn večer ukládá (ona potom nemohla, šla na jógu a naznala, že malej prostě počká…)
![]()
martinaaaaaaaaa7 píše:
Jo, ještě mě napadlo ty falešný kamarádky, je to asi měsíc, co jsem se definitivně přestala bavit se slečnou, která si hrála na moji kamarádku, aby ke mě mohla chodit na Aj, i když věděla, že nový klienty neberu. Ještě teď jsem naštvaná, chodila pozdě, někdy vůbec ne, neomluvila se, půl roku neplatila a peníze jsem z ní potom tahala dva měsíce a ve finále ještě nadala ona mě, že jsem si na ni neudělala čas v době, kdy se můj syn večer ukládá (ona potom nemohla, šla na jógu a naznala, že malej prostě počká…)![]()
![]()
Ono se na každou"svini"vaří voda ![]()
Taky jsem na takovou krávu narazila.Kamarádila se semnou jen protože mám dvě děti a ona po dětech hrozně touží a už mi přijde že by měla díte s každým