Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám dotaz ohledně vysokoškolského diplomu. Je potřeba ho ukázat při žádosti o hypotéku? Titul v OP uvedeny nemám.
Jako, že by ti hypo schválili jen na základě toho že jsi ING nebo Mgr.? To asi ne. Je na tobě kde a zda titul dokládáš pokud ho máš…
Myslím, že bude stačit potvrzení o příjmu. Pokud tedy nezakládáš účet v nové bance a chceš tam operovat s titulem.
My jsme ted cerstve po refinancovani a nikde jsem titul finan. poradci neuvadela. Nevidim duvod. Krome prace ho nikde neuvadim.
Ne nikoho, to nebere, to že jsi schopná dokončit vš o tvém umu splácet hypotéku nic neříká.
nene, já tomu nevěřím
tos ho dostala k Ježíšku, že nevíš takhle základní věc?
@Kchun píše:
Ahoj holky,
mám dotaz ohledně vysokoškolského diplomu. Je potřeba ho ukázat při žádosti o hypotéku? Titul v OP uvedeny nemám.
A odkud ho máš? Dík.
U hypoteky je zahima akorat prijem a zavazky. Titulu muzes mit treba deset…
Diplom po mne chteli videt pouze v jednom zamestnani.
No titul pridava body ve skoringu, takze asi bych diplom donesla, kdyz to nemas v OP.
Kde jsem chvilku zvazovala, ze necham zapsat titul, tak to byl ted katastr, kdyz se tam neco predelavalo. To byla jedina vyjimka, kde jsem to zvazovala. Pak jsem si to rozmyslela, ze stejne budu mit dalsi stupen brzo a bylo by to pouze u jednoho zapisu. Mam jich vic na katastru. Nechce se mi to resit. Tak to zustalo bez.
@Kchun píše:
Ahoj holky,
Ona existuje VŠ pro mentálně retardované?
No spis mi jde o to, ze v žádosti se uvádí nejvyšší dosažené vzdělání, což je vysokoškolské, ale titul nepoužívám. Tak aby neprudili.
@Kchun píše:
No spis mi jde o to, ze v žádosti se uvádí nejvyšší dosažené vzdělání, což je vysokoškolské, ale titul nepoužívám. Tak aby neprudili.
Tak to tam napiš. Kdyby to chtěli doložit, tak to prostě doložíš.