Výstava Titanic Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.2.16 19:35

Výstava Titanic Praha

Ahoj :kytka:
od včerejška jsem si všimla v TV, že se připravuje tato výstava..myslím, že začíná už zítra(tedy alspon' píšou 1O.2. no a vypadá to velice zajímavě, chystáte se někdo? Já by jsem se tam moc ráda podívala takže už plánuji jak se tam dostat :) Co si o tom myslíte?
Jestli se tam chystáte, podělíte se zde o Vaše zážitky? :srdce:
Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4315
9.2.16 19:42

Jojo plánujeme tam s přítelem zajít uvidíme jaké to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.2.16 19:42
@Komediantka 1 píše:
Ahoj :kytka:
od včerejška jsem si všimla v TV, že se připravuje tato výstava..myslím, že začíná už zítra(tedy alspon' píšou 1O.2. no a vypadá to velice zajímavě, chystáte se někdo? Já by jsem se tam moc ráda podívala takže už plánuji jak se tam dostat :) Co si o tom myslíte?
Jestli se tam chystáte, podělíte se zde o Vaše zážitky? :srdce:
Díky moc :kytka:

jedeme tam ale až 7.5. Máme zamluvené vstupenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
9.2.16 19:45

@Komediantka 1 Řekla bych, že to bude to stejné co tu bylo už před cca 10 lety. Já byla v Brně… Jako špatný to rozhodně nebylo, nebýt těhotná, tak jedu do Prahy zase. Líbilo se mi, že spolu se vstupenkou jsem dostala i palubní lístek a na konci jsem se dozvěděla, zda jsem přežila nebo ne. Ale k těm originálům… měly by to být repliky :think:
Ale jak říkám, pokud to je to, co tu už bylo, bylo o fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 19:47

Já tam zajedu určitě a myslím, že nejlepší to bude až tak duben-květen to snad už nebude tak hrozný nával :D
ale moc se těším…takže všem kdo pujde přeji, hezky si to užijte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.2.16 19:48
@Komediantka 1 píše:
Já tam zajedu určitě a myslím, že nejlepší to bude až tak duben-květen to snad už nebude tak hrozný nával :D
ale moc se těším…takže všem kdo pujde přeji, hezky si to užijte :kytka:

mi to máme docela daleko, tak jsme to pojali jako výlet v pátek do Prahy a v neděli domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 19:51
@kiwa píše:
@Komediantka 1 Řekla bych, že to bude to stejné co tu bylo už před cca 10 lety. Já byla v Brně… Jako špatný to rozhodně nebylo, nebýt těhotná, tak jedu do Prahy zase. Líbilo se mi, že spolu se vstupenkou jsem dostala i palubní lístek a na konci jsem se dozvěděla, zda jsem přežila nebo ne. Ale k těm originálům… měly by to být repliky :think:
Ale jak říkám, pokud to je to, co tu už bylo, bylo o fajn :pankac:

Díky moc :)
ty jo, to jsem nevěděla, že na konci se dozvím-z těch palubních lístků(kdo přežije) 8o :D to je jak saw ne? :mrgreen:
No každopádně to vypadá zajímavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
9.2.16 19:53

@Komediantka 1 Nemáš zač :mrgreen:. Jako nevím jak to bude teď, ale před tím to tak bylo. Na konci té prohlídky je velká tabule a tam si najdeš jméno co je na té palubovce a dozvíš se jestli jsi přežila :pankac: Jako byla to krásná tečka na konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.2.16 19:54
@kiwa píše:
@Komediantka 1 Nemáš zač :mrgreen:. Jako nevím jak to bude teď, ale před tím to tak bylo. Na konci té prohlídky je velká tabule a tam si najdeš jméno co je na té palubovce a dozvíš se jestli jsi přežila :pankac: Jako byla to krásná tečka na konec :mrgreen:

přežila jsi? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 19:55
@Tom-Jerry píše:
mi to máme docela daleko, tak jsme to pojali jako výlet v pátek do Prahy a v neděli domu :mrgreen:

No právě, také to mám dost daleko :? takže jak píšeš ty, prostě to pojmout jako výlet a někde přespat :think: asi se pujdu ještě někam podívat :D hlídání mít budu tak jakýpak copak, musím si taky užít volnosti :* no musím si to rozvrhnout a bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 19:56
@kiwa píše:
@Komediantka 1 Nemáš zač :mrgreen:. Jako nevím jak to bude teď, ale před tím to tak bylo. Na konci té prohlídky je velká tabule a tam si najdeš jméno co je na té palubovce a dozvíš se jestli jsi přežila :pankac: Jako byla to krásná tečka na konec :mrgreen:

Přežila jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 19:57
@Tom-Jerry píše:
přežila jsi? ;)
:palec: stejný dotaz :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
9.2.16 19:58
@Komediantka 1 píše:
No právě, také to mám dost daleko :? takže jak píšeš ty, prostě to pojmout jako výlet a někde přespat :think: asi se pujdu ještě někam podívat :D hlídání mít budu tak jakýpak copak, musím si taky užít volnosti :* no musím si to rozvrhnout a bude :)

právě, jinak jsem byla docela v šoku, hledali jsme nějaký hotel a všude bylo už obsazeno, nakonec jsem sehnali jen na tenhle víkend :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
9.2.16 20:01

@Tom-Jerry @Komediantka 1 Holky, bylo nás tam 5. Já a babička jsme přežily :mrgreen: zbytek bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.16 20:01
@Tom-Jerry píše:
právě, jinak jsem byla docela v šoku, hledali jsme nějaký hotel a všude bylo už obsazeno, nakonec jsem sehnali jen na tenhle víkend :zed:

8o to jako fakt :? no koukám, že si také budu nuset pospíšit s ubytováním!… díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí