Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
od včerejška jsem si všimla v TV, že se připravuje tato výstava..myslím, že začíná už zítra(tedy alspon' píšou 1O.2. no a vypadá to velice zajímavě, chystáte se někdo? Já by jsem se tam moc ráda podívala takže už plánuji jak se tam dostat
Co si o tom myslíte?
Jestli se tam chystáte, podělíte se zde o Vaše zážitky? ![]()
Díky moc ![]()
@Komediantka 1 píše:
Ahoj
od včerejška jsem si všimla v TV, že se připravuje tato výstava..myslím, že začíná už zítra(tedy alspon' píšou 1O.2. no a vypadá to velice zajímavě, chystáte se někdo? Já by jsem se tam moc ráda podívala takže už plánuji jak se tam dostatCo si o tom myslíte?
Jestli se tam chystáte, podělíte se zde o Vaše zážitky?
Díky moc
jedeme tam ale až 7.5. Máme zamluvené vstupenky.
@Komediantka 1 Řekla bych, že to bude to stejné co tu bylo už před cca 10 lety. Já byla v Brně… Jako špatný to rozhodně nebylo, nebýt těhotná, tak jedu do Prahy zase. Líbilo se mi, že spolu se vstupenkou jsem dostala i palubní lístek a na konci jsem se dozvěděla, zda jsem přežila nebo ne. Ale k těm originálům… měly by to být repliky ![]()
Ale jak říkám, pokud to je to, co tu už bylo, bylo o fajn ![]()
Já tam zajedu určitě a myslím, že nejlepší to bude až tak duben-květen to snad už nebude tak hrozný nával ![]()
ale moc se těším…takže všem kdo pujde přeji, hezky si to užijte ![]()
@Komediantka 1 píše:
Já tam zajedu určitě a myslím, že nejlepší to bude až tak duben-květen to snad už nebude tak hrozný nával
ale moc se těším…takže všem kdo pujde přeji, hezky si to užijte
mi to máme docela daleko, tak jsme to pojali jako výlet v pátek do Prahy a v neděli domu ![]()
@kiwa píše:
@Komediantka 1 Řekla bych, že to bude to stejné co tu bylo už před cca 10 lety. Já byla v Brně… Jako špatný to rozhodně nebylo, nebýt těhotná, tak jedu do Prahy zase. Líbilo se mi, že spolu se vstupenkou jsem dostala i palubní lístek a na konci jsem se dozvěděla, zda jsem přežila nebo ne. Ale k těm originálům… měly by to být repliky
Ale jak říkám, pokud to je to, co tu už bylo, bylo o fajn
Díky moc ![]()
ty jo, to jsem nevěděla, že na konci se dozvím-z těch palubních lístků(kdo přežije)
to je jak saw ne? ![]()
No každopádně to vypadá zajímavě ![]()
@Komediantka 1 Nemáš zač
. Jako nevím jak to bude teď, ale před tím to tak bylo. Na konci té prohlídky je velká tabule a tam si najdeš jméno co je na té palubovce a dozvíš se jestli jsi přežila
Jako byla to krásná tečka na konec ![]()
@kiwa píše:
@Komediantka 1 Nemáš zač. Jako nevím jak to bude teď, ale před tím to tak bylo. Na konci té prohlídky je velká tabule a tam si najdeš jméno co je na té palubovce a dozvíš se jestli jsi přežila
Jako byla to krásná tečka na konec
přežila jsi? ![]()
@Tom-Jerry píše:
mi to máme docela daleko, tak jsme to pojali jako výlet v pátek do Prahy a v neděli domu
No právě, také to mám dost daleko
takže jak píšeš ty, prostě to pojmout jako výlet a někde přespat
asi se pujdu ještě někam podívat
hlídání mít budu tak jakýpak copak, musím si taky užít volnosti
no musím si to rozvrhnout a bude ![]()
@kiwa píše:
@Komediantka 1 Nemáš zač. Jako nevím jak to bude teď, ale před tím to tak bylo. Na konci té prohlídky je velká tabule a tam si najdeš jméno co je na té palubovce a dozvíš se jestli jsi přežila
Jako byla to krásná tečka na konec
Přežila jsi?
@Komediantka 1 píše:
No právě, také to mám dost dalekotakže jak píšeš ty, prostě to pojmout jako výlet a někde přespat
asi se pujdu ještě někam podívat
hlídání mít budu tak jakýpak copak, musím si taky užít volnosti
no musím si to rozvrhnout a bude
právě, jinak jsem byla docela v šoku, hledali jsme nějaký hotel a všude bylo už obsazeno, nakonec jsem sehnali jen na tenhle víkend ![]()
@Tom-Jerry @Komediantka 1 Holky, bylo nás tam 5. Já a babička jsme přežily
zbytek bohužel…
@Tom-Jerry píše:
právě, jinak jsem byla docela v šoku, hledali jsme nějaký hotel a všude bylo už obsazeno, nakonec jsem sehnali jen na tenhle víkend
to jako fakt
no koukám, že si také budu nuset pospíšit s ubytováním!… díky ![]()