Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Podle mě jsi jen hubená. Taky jsem to mívala, než jsem poprvé otěhotněla
![]()
Proboha to má snad takhle každý ne? I bezpáteřní člověk má vystouplou páteř při předklonu, pokud není tučný 😂 😂 😂
Já to vidím bledě. Radši se hnedka někam zamkni, jelikož už se bude za chvíli klubat ven!
Zajímalo by mě, jestli byste si s takovými zády vzaly na sebe oblečení, které odhaluje záda a nebo by vám to přišlo už moc ostentativní ukazování nedokonalosti (kostnatosti)? Já vím, že v ulicích vidíme leccos, ale zajímalo by mě, zda je na tohle většinově názor společnosti - vychrtlina.
Vzhledem k tomu, že je mi naprosto fuk, co si kdo myslí, tak vzala. Ovšem mně obratle nejdou vidět vůbec, ani nevím, kdy naposledy byly, možná v raném dětství. ![]()
Úplně v klidu, mě taky leze páteř, rozhodně si nepřipadám vychrtle a nikdy mě nenapadlo, že by s tím měl někdo problém 🤷
Normální krásný záda, proč bys je nemohla ukazovat? Zase lobby těch oplácanějších, kdy je ti vidět páteř=ses podviživená…Znám znám. ![]()
Ahoj, je mi 24 let. Sedava prace a dlouho jsem necvicía, vetsi obtize jsem se zady nemela. Dnes jsem si nahodou vsimla, ze pri predklonu mam lehce viditelnou pater, hrb v oblasti beder. Nevim o co jde, jsem celkem vyplasena z bechterovy choroby co jineho vazneho onemocneni, pravda ze se casto hrbim
u pocitace u ktereho travim den co den v praci. Zkusenosti? Nekdo? Zitra zavolam fyzioterapeutoj
dekuji foto v priloze P. S. Zada me ted boli tim jak se snazim chodit rovne a asi od psychyky achjooo