Výstřední přání vašich dětí

18305
27.1.10 12:50

Výstřední přání vašich dětí

Nedá mi to, abych se nezeptal: byli jste někdy v situaci, kdy po vás potomek chtěl něco těžce splnitelného? Mně se včera večer vybavila prosba, nebo spíš žádost syna mých známých: „Mami, tati, já chci k narozeninám maketu kabiny vrtulníku! Ale s opravdickým fungujícím řízením…“ To bylo kdysi, když v televizi právě skončila jedna epizoda ze seriálu „Medicopter 117“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
27.1.10 12:55

Segra meal za same jednicky slibeneho kone (a myslim, ze jednu dobu i opici :-D )… Mne ho slibit nechteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.1.10 12:59

Náš syn taky chce někdy to co vidí..viděl vláček chtěl vláček..viděl koně chtěl koně a tak jsme mu to splnili ale trošku jinak ale i tak měl radost.. Místo normálního vláčku jsme ho vzali na jízdu kolem kde mohl sedět uvnitř a moc se mu to líbilo a jako bonus dostal maketu malinkého vláčku..radost převeliká..za pár měsícu sme byli u známych a ty mají koně..a co chtěl domu? Koně…a jako momentálně do 3+1 fakt koně nedám :D takže dostal plyšového a taky spokojený..všude ho sebou tahá spinká s ním má ho rád a když je hodný tak ho vemu do jizdárny…a spokojenost :)Takže vymyslet něco s čím by se uspokojila aspon na chvilku jeho malá dušička..oni ty malý prdolové chtějí jeden den to a ráno zas něco uplně jiného…a pokud by ověk měl všechno plnit tak aby zašel do banky v pozdních večerních hodinách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.1.10 13:27

Každý den několikrát! Obvykle si přejí jet na místo, které vidí v telce (do Ameriky, do úpravny vody, do kosmické stanice, za živýma dinosaurama…)
Ale některá přání vznikají i za jiných okolností, Starší dcera si ve třech letech úpěnlivě přála „mít hlas jako kamarádka Rozárka“, mladší jako dvouapůlletá projevila touhu „Až budu veliká, budu koníček“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.1.10 13:30

…Jeste premyslim, jestli moje dite melo nekdy nejake nezvykle prani, ale Anny je zrejme skromne ditko (zatim :andel: )

Nebo vystredni… Ono neni vystredni jako vystredni :lol: Ted me napadlo, ze zrovna vcera chtela jet v pyzamku na vylet :mrgreen: Nakonec jsem ji teda dovolila nechat si aspon tricko od pyzama, pac ho strasne nutne potrebovala, ze tam ma kocicku :roll: …Pak si ji segra vzala s sebou do obchodu a ze tam bylo horko, sundala male mikinu a ta tam pry zacala na cele kolo vykrikovat: „Proc mam na sobe pyzamko?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
27.1.10 14:08

Tak u nás je to teď, co se objevila v telce reklama na jogurt : Já chci krávu Jolanu! :mrgreen: Když namítám,že by se nám domů nevešla, tak prej by stačila maličká kravička Jolanka :-) Ale jinak běžně chce všechna možná zvířata, řídit auto,nejít do školky,ale rovnou do školy… někdymám pocit, žechce prostě všechno 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.1.10 14:20

BaraF: já přidám z trochu jiného soudku. Moje ségra, když jí byly tři roky, se dopustila výroku: „Mami, až já budu velká, bude z tebe dědeček…!“ Už mám dvě neterře a dva synovce, ale z mojí máti je jak na potvoru pořád jenom babička… :mrgreen:

I když toto by vlastně patřilo do trochu jiného tématu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.1.10 16:09

Tak já jsem několi let po sobě v dětství chtěla k narozeninám dřevěného houpacího koně, ovšem ve velikosti opravdového koně.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.3.10 14:23

Tak bych jenom oživil starší téma..... Přihodilo se vám v mezičase nějaké to výstřední přání? Nebo jste si na nějaké vzpomněli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.7.13 22:18

Tak jsem zase (nečekaně) našel svou starou diskusi… :mrgreen:
Se svýma známýma jsem nedávno řešil přání syna, se kterým byli na návštěvě brněnského Modelového světa. No a on by to kolejiště s vláčkama chtěl nejradši doma. (Po probírání všech důvodů, proč ne a jak by to šlo, ustálil svoji představu na středně velkém kolejišti 250×150 s pěti vlaky v provozu… Bratru tak za čtvrt mega.) No i když jsem počítal jak jsem počítal, tu nejlevnější variantu jsem pod 20 000 srazit nedokázal.
Tak bych se zeptal - když si vaše děti přejou něco takového, jak se k tomu stavíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.7.13 22:21

@Jura007 říkám, že já bych chtěla hned letět na Měsíc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
13.7.13 22:22

@Jura007

řeknu, ať si začne šetřit kapesné, aby si mohl přispět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.7.13 22:43

@Jura007 Myslím, že to není až tak nemožné… Začne se s pár kolejema, jednou starší mašinkou, nějaké to trafo, k tomu je potřeba udělat si krajinu, domečky… Věci se dají koupit na burzách k tomu určených, určitě kontakty najdete někde na netu. Pokud ho to bude bavit, bude se dám angažovat a o kolejiště starat, bude se postupně dokupovat, dostavovat… Pro nadšence je pak postaráno o nápad na každé narozeniny až do stáří:-) A je vždycky jasné, kam se podějí ušetření penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.7.13 23:05

Já bych mohl vyprávět, kam se podějou ušetřené penízky… Tahle fotka je z jednoho takového nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
13.7.13 23:07

@Jura007 řekni si tatínkovi :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová