Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda tu nejsou maminky které předcvičují PILATES nebo jiné formy cvičení. Zítra se jdu nabídnout do fitka a nevím kolik si mám říct na hodinu?
Předem děkuju
Chodím na aerobic i pilates,platíme 30,– za hodinu.Vede to cvičitelka sama,platí nájem tělocvičky.
Hodně asi záleží v jakém místě to bude. V Praze to je určitě jinak než někde v menší obci.
Asi jsem to špatně napsala. Chci vědět kolik dostane ta cvičitelka když je to třeba přes fitko.
Psala jsem cenu kterou platíme my za cvičení-od toho by se měla odvíjet cena cvičitelce.Pokud je cvičení za 30,– a malá tělocvična,málo klientek,tak se odměna cvičitelce nemůže vyplatit moc velká.Jiné to bude tam kde se platí třeba těch zmíněných 70,– a přijde třeba 40 klientek.To ta odměna bude vyšší.
Lektorovala jsem ve fitku, spinning, kalanetiku a aerobik. Záleží ve kterým městě budeš lektorovat a taky jaký máš k tomu vzdělání, myslím certifikáty atd?
Jackie..Certifikát budu mít v březnu. I živnostenský list.Vím že je to různý, ale chtěla jsem jen trochu přehled.
Já se obávám, že pod fitkem se na víc jak 300 za hodinu nedostaneš. Pokud teda budou chodit lidi. My jsme to měli odstupňovaný podle lidí. Ze začátku je jasný, že se musí naučit na tebe chodit, ale určitě se to zaběhne. Já jsem pak cvičila na sebe v tělocvičně školy za nulovej nájem. To už je pak mnohem lepší příjem, ale není vždycky jednoduchý se k takové nabídce dostat a taky je pak mnohem těší si sama na sebe nalákat klientelu.
Držím palce ať tě to baví a taky ať ti to vydělá nějakou tu korunku navíc ![]()
Jackie..děkuju moc. Chci to zatím zkusit ve fitku a pak se uvidí. Jen kurz bez jízdného a ubytování stál 18500. U pilates je to těžký v tělocvičně protože málokde jsou zrcadla.
Díky K.
Já vím, kurzy jsou drahý pekelně. No on i ten aerobic s kalanetikou nejsou bez zrdcadel úplně prima, ale dá se. ![]()