CK Horizont - naletěli jste také?

30309
8.1.10 21:37

CK HORIZONT TRAVEL-naletěli jste také?

Zdravím všechny!

Snažíme se objevit co nejvíce lidí,kteří byli ‚uvedeni v omyl‘ díky klamání a vymývání mozků na akci CK HORIZONT TRAVEL a kteří podlehli lákání na jejich ‚pobyty na zkoušku alias TIMESHARE‘ .
Více např.
 http://brnensky.denik.cz/…0080409.html

Pokud se také cítíte oklamání tím, že Vám na ‚předváděcí akci‘ byla řečena jen částečná suma za pobyt (a taktně zamlčen zbytek poplatků) a pokud JSTE OCHOTNI PŘIPOJIT SVOU ZKUŠENOST A PODPIS K PŘÍPADNÉMU TRESTNÍMU OZNÁMENÍ, budeme rádi,když napíšete

DÍKY :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7572
9.1.10 08:26

Ha, tak oni nepřestali, na nás to zkoušeli cca před 6 lety, leč my, co zkušení harcovníci jsme jim z předváděčky udělali frašku a byli jsme vypoklonkováni. :pankac:
Jsou to podvodníci neskuteční, zkoušeli nám prodat část hotelu na Kanárech s tím, že pokud zaplatíme, budeme tam mít dovču každý rok zdarma :dance: , ovšem v neudatelných termínech, bez stravy, bez dopravy, což ovšem ostatní páry docela zíraly a naše skupinka, asi 20 lidí, nepodepsal nikdo… Ještě vykřikovali, jak budeme litovat :lol:
Fuj, jak slyším Horizont, pění se mi krev ještě teď. :cert: Držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
9.1.10 21:26

Díky moc za reakci,

dostavam se na net az ted,blbne mi pripojeni-verim,ze se ozou dalsi a dalsi,kteri nabyli dojmu,ze HORIZONT CK rovna se JEJICH VYSNENA DOVOLENA :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.4.10 18:11

Jejda, taky jsme byli vylosováni - prý jen 5 párů, že jsme vyhráli. Teda že o výhru budeme ještě losovat. Je pravda, že nám řekly, že to bude nacca 2 hod. Ale bylo to v Ostravě Tak jsem řekla, že to zkusíme - když to bude nějaká pitomina tak aspoň nakoupíme nějaké hadříky v shoppinu(nevl. syn měl narozky). Po zjištění že jde oprezentaci a vyslechnutí této prezentace byla nějaká cca 5 min. přestávka. Manža si šel zkuřnout a při té příležitosti jsem šla s ním, že si řekneme, že nic takového nebereme. Jenže jeden z chláppků šel s námi. No prostě jen aby nedaly prostor lidem, aby když dojde k tomu, že by to jeden chtěl, tak druhý mu to vysvětlil. Naštěstí jsem nemusela říct ani slovo. Tak jsme odešli - než jsme odešli, tak jsme losovali o tu nějakou výhru a taktéž to byl poukaz na 500kč. na dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
juliene
16.9.10 22:44

shanim poukaz

dobry den, shanim nekoho kdo daruje nebo levne proda poukaz od Horizont travel na dovolenou. máme jeden v hodnotě 500,– a jeste aspon jeden bychom potrebovali, kdyz uz nas ukecali ke koupi dovolene..ma nekdo zajem?

• Citovat
  • Upravit
alianka.k
21.9.10 13:53

diky

Ahoj vsem, dekuji za Vase prispevky, dnes odpoledne jsme se chystali s manzelem na tuto schuzku, jdu volat ze nikam nejdem… diky Vam mam usetreny drahoceny cas. clovek fakt tezko narazi na solidni firmu ktera by mu neco nabizela jen za to, ze si poslechne prezentaci o spolecnosti…

• Citovat
  • Upravit
30309
21.9.10 14:16

NEJEN čas… :oops: :oops: :oops:
Dobre delas-ale budou te lamat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lady lady
9.11.10 15:15

CK travel Horizont

Ahojky, stalo se mi přesně to samé co popisuje člověk na této stránce: http://pofidernej.chytrak.cz/…-travel.html. Ale s tím rozdílem, že jsem si našla recenzi ještě než jsem jim to potvrdil, takže je kašlu a nikam nejdu. Tahat lidi za nos, že na to mají všichni žaludek…

• Citovat
  • Upravit
Krakonoš
18.11.10 23:02

Tak dnes mě zavolali,scénář stejný jak zde píšte,anketa na ulici,5 vybraných párů,losování,výhra… ani jim nezavolam že tam nepříjdem,jen at čekají

• Citovat
  • Upravit
48576
18.11.10 23:15
liška píše:
Ha, tak oni nepřestali, na nás to zkoušeli cca před 6 lety, leč my, co zkušení harcovníci jsme jim z předváděčky udělali frašku a byli jsme vypoklonkováni. :pankac:
Jsou to podvodníci neskuteční, zkoušeli nám prodat část hotelu na Kanárech s tím, že pokud zaplatíme, budeme tam mít dovču každý rok zdarma :dance: , ovšem v neudatelných termínech, bez stravy, bez dopravy, což ovšem ostatní páry docela zíraly a naše skupinka, asi 20 lidí, nepodepsal nikdo… Ještě vykřikovali, jak budeme litovat :lol:
Fuj, jak slyším Horizont, pění se mi krev ještě teď. :cert: Držím palce!!!!

A nelituješ? :lol: My totiž nelitujeme
Tak mi jsme dum takle koupili a nemužu si to vynachválit.Dovča nás stojí jen letenku a dá se tam koupit levně jídlo a za 4e žrát k prasknutí švédské stoly :palec:
Dovolená nás vyjde na 20 000 :palec: a užíváme si měsíc v luxusním domě s výřivkou,bazénama a tobogánama a ruzné večerní akce jen pro ten náš uzavřený areál a neznám krásnější místo :mavam: .Už 10 let.Cena dokonce tak stoupla že pokud prodáme vyděláme 450 000 a myslím že teda nelitujeme,ale nevím zda jsme koupili u té společnosti co se zde uvádí,ale myslím že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
19.11.10 18:25

Ne, nelituju, fakt. Dovolená v termínu konec listopadu atp pro mě není, jezdit jen v tomto termínu, sehnat si další lidi k sobě, platit si tam stravu, tak takovou dovču nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.11.10 19:00

Termín si muže každej rok vybrat jakej chceš,pokud je volnej.Přehození termínu stojí 5 euro.
Jezdíme sami a nebo s rodiči,ale když jedeš sama nebo s někým tak ti to vyjde uplně na stejno,takže netřeba sebou nikoho brát.
Jezdíme na měsíc leden proto že si tak krásně zkrátíme zimu a je tam teda dost vedro,že pak vrátit se sem na sníh je docela šok od palem a papoušku a z horkých výřivek,ale už jsem si zvykla.Budeme ale dum prodávat.Koupili jsme dum v čr a každá kačka se hodí a bojíme se že třeba za dalších let třeba cena klesne :-? i když třeba stoupne,kdo ví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Staroštík
26.11.10 09:54

Trestní oznámení

Dobrý den,bohužel jsem na tyhle stránky přišel až hodně pozdě.Tato moje chyba mě stála 22.000Kč.Bohužel,vím že jsem idiot,můžu si za to sám.Pokud někdo podává trestní oznámení,velice rádi se připojíme.Paradoxně nám možná pomůže,když tahle zlodějská cestovka zkrachuje. :cert:

• Citovat
  • Upravit
30309
26.11.10 12:27
Staroštík píše:
Dobrý den,bohužel jsem na tyhle stránky přišel až hodně pozdě.Tato moje chyba mě stála 22.000Kč.Bohužel,vím že jsem idiot,můžu si za to sám.Pokud někdo podává trestní oznámení,velice rádi se připojíme.Paradoxně nám možná pomůže,když tahle zlodějská cestovka zkrachuje. :cert:

Tak to mne mrzi-mne to stalo uplne stejne,ted jsme po dvou letech doplatili uver na nase DVA UZASNE TYDNY V RAJI :cert: :cert: :cert:

Jak jste k tomu prisli vy?Podepsali jste a pak uz to nemohli vzit zpet???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.11.10 12:51

Přesně tak.Ozvali se nám v úterý s termínem na středu,bohužel bylo málo času se podívat na diskusi.Dál vše budeme řešit na sdružení obrany spotřebitelů,podle všeho je ta smlouva nezákoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová