Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hanik123 píše:
Přišli jsme o 11000kč. Ten jejich dodatek minimálně 30% po dohodě s odborným pracovníkem - jinak řečeno nikdy se s ním nedohodnete. Přesto to ještě zkusíme u právníka.
Gratuluji, já 15.9.2010 o 22000Kč. Taky jsem tam zkoušel zajít hned druhý den s prosbou o storno a pčítal s těmmi 30%, ale ta je prý po dohodě. Na dotaz s kým se mám tedy dohodnout mi pracovnice řekla že právě s ní a že ona se domlouvat nebude. Já hlupák jsem se nějak zalekl a nic písemně nezrušil
… tak nějak stále, ale asi marně, doufám, že ještě nějaká šance je. Kdyby mi vrátili aspoň polovinu = spokojenost. Dejte, prosím, vědět jak jste dopadli, díky.
dobry den take jsme naleteli prvni to zkouseli pres esox jenze to nam nevyslo tak nam nabydli ze to budeme splacet jim a my jsme souhlasili pak jsme prijeli dom a divala jsem se na diskuse a chtelo se nam brecet do dnes jsme jim nic nezaplatili a tet nam chodi dopisi ze to daji k soudu chteji po nas 12000 kc byla bych rada kdyby nam nekdo poradil co mama delat dekujeme lulu
lulu14 píše:
dobry den take jsme naleteli prvni to zkouseli pres esox jenze to nam nevyslo tak nam nabydli ze to budeme splacet jim a my jsme souhlasili pak jsme prijeli dom a divala jsem se na diskuse a chtelo se nam brecet do dnes jsme jim nic nezaplatili a tet nam chodi dopisi ze to daji k soudu chteji po nas 12000 kc byla bych rada kdyby nam nekdo poradil co mama delat dekujeme lulu
Lulu,
obavam se,ze pokud jste hned druhy den smlouvu NESTORNOVALI a nebyli obeznameni s tim,kolik ze teda mate platit(vetsinou chteji stejne 100procent),tak budete muset zaplatit VSE A TO RYCHLE,nebo se pak ta castka navysi o dalsi poplatky z prodleni…
![]()
Hodne z nas se uz z toho pokouselo vyvlict,ale ta smlouva,co podepisujete,je zrejme neprustrelna
(aspon dle mnou oslovenych pravniku)
RADA BYCH SE MYLILA......................
Dobrý den,velice všem děkuji za toto forům,mě volali
před 1/2 hodinou.A pozvali mě do Brna na jejich pobočku na Pekařské… ![]()
Uštřený čas a hlavně jak se dívám peníze…
Všem hodně štěstí… ![]()
Ahojky. My jsme u nich byli s manželem asi tak před 4 léty, taky nás nalákali, že jsme něco vyhráli, snažil se jeden chlápek co mohl, aby nás přesvědčil k podpisu smlouvy, šli jsme ven s manželem, abychom to spolu probrali a nakonec jsme se NAŠTĚSTÍ rozhodli, že do toho nepůjdem, když jsme jim to šli říct ( a taky pro tu slíbenou výhru- bylo to nakonec blbé cd s nějakou hudbou) tak ten chlápek se dost naštval, že proč jsme teda zbytečně marnili jeho čas
, no koukala jsem, pak mi teprv došlo, že jsme udělali dobře… Lituji ostatní co to podepsali ![]()
Zuzie píše:
Ahojky. My jsme u nich byli s manželem asi tak před 4 léty, taky nás nalákali, že jsme něco vyhráli, snažil se jeden chlápek co mohl, aby nás přesvědčil k podpisu smlouvy, šli jsme ven s manželem, abychom to spolu probrali a nakonec jsme se NAŠTĚSTÍ rozhodli, že do toho nepůjdem, když jsme jim to šli říct ( a taky pro tu slíbenou výhru- bylo to nakonec blbé cd s nějakou hudbou) tak ten chlápek se dost naštval, že proč jsme teda zbytečně marnili jeho čas, no koukala jsem, pak mi teprv došlo, že jsme udělali dobře… Lituji ostatní co to podepsali
Jste s manzelem faaaakt kadri,to se musi nechat!!!!! A muzete si pogratulovat,ze jste se nenechali obalamutit(jako by ostatni tady)
![]()
takze i my jsme naleteli stalo nas to 12 tisic a predpokladam ze kdyz jsme neprisli nic prodlouzit ani nic potvrdit nebudou po nas chtit tech zbylych 10 tisic. Nebo ano? budu rada za odpoved, byli jsme tam vloni v breznu a ted v unoru jsme doplatili tech 12 tis.Diky za odpoved
Nevim jak je to s hromadnou zalobou co bych mela a co ne,ale pridali bychom se taky
Tak tohle je úplně náhoda, že jsem tyhle stránky objevila. Právě zítra máme jít s přítelem na tu jejich prezentaci. Taky jsme byli vybráni mezi 5 páry z Ostravy. A je to jasné, zítra nejdem nikde!!! ![]()
zuzka.ov píše:
Tak tohle je úplně náhoda, že jsem tyhle stránky objevila. Právě zítra máme jít s přítelem na tu jejich prezentaci. Taky jsme byli vybráni mezi 5 páry z Ostravy. A je to jasné, zítra nejdem nikde!!!
Dobrý den,
celý víkend jsem řešila problém s CK Horizont Travel, které naletěl můj tatínek. A mám snad dobrou zprávu - podle našeho právníka to není ztraceno, protože od února 2011 byly do občanského zákoníku implementovány paragrafy zacílené přesně na tyto „timeshare pobyty“ - par. 58-71. Takže zítra podáváme odstoupení od smlouvy - je 14denní lhůta (v našem případě dokonce delší, protože cestovka nesplnila povinnost přiložit ke smlouvě formulář na odstoupení od smlouvy). Nevím, jak uspějeme, ale opora v zákoně je!!! Je to v důsledku směrnice EU, takže EU, díky!
http://www.ceskatelevize.cz/…512/titulky/
Měli jsme jít na schůzku pozítří, děkuji moc
všem za diskusi.
Našla jsem ještě k tomu
i reportáž z černých ovcí - určitě se podívejte,
po tomto videu je mi z toho až zle,
ještě že existuje internet a diskuse.
CK už takto podvádí lidi 6 let a stále se nic neděje
![]()
Mají to ale tak perfektně vymyšlené a tak skvěle obešli zákony, že na ně nikdo nic nezmůže.
Opravdu děkujeme všem za tuto diskuzi. Jsme na pozváni na zítřek a scénář byl úplně stejný. A já si chtěla vzít kvůli nim půl dne dovolené v práci. Ještě že je můj muž takový všetečka a vše nejprve zjišťuje. Přečetla jsem si všechny Vaše příspěky a jemi na zvracení. Zároveň se mi však bude dobře spát, protože díky této diskuzi budeme tomu všemu ušetřeni. Takže ještě jednou DĚKUJEME
Dobrý den,
Rádi se přidáme k hromadnému trestnímu oznámení-prosím
o info, jak tedy postupovat???Už se nějaké oznámení řešilo??
Kovačík Pavel a Kateřina Šlapáková
tel: 722 622 225 te:605 455 054
email: pavel.kovacik¢rum.cz
email2: ksla1@seznam.cz
Děkujeme
Dobrý den, jak jste dopadla s těmi novými paragragy? Dalo se to nějak nakonec vyřešit?Díky moc za odpověď