CK Horizont - naletěli jste také?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
23.2.11 20:05
Hanik123 píše:
Přišli jsme o 11000kč. Ten jejich dodatek minimálně 30% po dohodě s odborným pracovníkem - jinak řečeno nikdy se s ním nedohodnete. Přesto to ještě zkusíme u právníka.

Gratuluji, já 15.9.2010 o 22000Kč. Taky jsem tam zkoušel zajít hned druhý den s prosbou o storno a pčítal s těmmi 30%, ale ta je prý po dohodě. Na dotaz s kým se mám tedy dohodnout mi pracovnice řekla že právě s ní a že ona se domlouvat nebude. Já hlupák jsem se nějak zalekl a nic písemně nezrušil :zed: … tak nějak stále, ale asi marně, doufám, že ještě nějaká šance je. Kdyby mi vrátili aspoň polovinu = spokojenost. Dejte, prosím, vědět jak jste dopadli, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.2.11 11:27

take jsme naleteli

dobry den take jsme naleteli prvni to zkouseli pres esox jenze to nam nevyslo tak nam nabydli ze to budeme splacet jim a my jsme souhlasili pak jsme prijeli dom a divala jsem se na diskuse a chtelo se nam brecet do dnes jsme jim nic nezaplatili a tet nam chodi dopisi ze to daji k soudu chteji po nas 12000 kc byla bych rada kdyby nam nekdo poradil co mama delat dekujeme lulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.2.11 14:20
lulu14 píše:
dobry den take jsme naleteli prvni to zkouseli pres esox jenze to nam nevyslo tak nam nabydli ze to budeme splacet jim a my jsme souhlasili pak jsme prijeli dom a divala jsem se na diskuse a chtelo se nam brecet do dnes jsme jim nic nezaplatili a tet nam chodi dopisi ze to daji k soudu chteji po nas 12000 kc byla bych rada kdyby nam nekdo poradil co mama delat dekujeme lulu

Lulu,
obavam se,ze pokud jste hned druhy den smlouvu NESTORNOVALI a nebyli obeznameni s tim,kolik ze teda mate platit(vetsinou chteji stejne 100procent),tak budete muset zaplatit VSE A TO RYCHLE,nebo se pak ta castka navysi o dalsi poplatky z prodleni… :-? :oops:
Hodne z nas se uz z toho pokouselo vyvlict,ale ta smlouva,co podepisujete,je zrejme neprustrelna :zed: :zed: :zed: (aspon dle mnou oslovenych pravniku)
RADA BYCH SE MYLILA......................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rastas
18.3.11 12:39

CK HORIZONT-naletěli jste také?

Dobrý den,velice všem děkuji za toto forům,mě volali
před 1/2 hodinou.A pozvali mě do Brna na jejich pobočku na Pekařské… :potlesk:
Uštřený čas a hlavně jak se dívám peníze…
Všem hodně štěstí… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3807
25.3.11 21:35

Ahojky. My jsme u nich byli s manželem asi tak před 4 léty, taky nás nalákali, že jsme něco vyhráli, snažil se jeden chlápek co mohl, aby nás přesvědčil k podpisu smlouvy, šli jsme ven s manželem, abychom to spolu probrali a nakonec jsme se NAŠTĚSTÍ rozhodli, že do toho nepůjdem, když jsme jim to šli říct ( a taky pro tu slíbenou výhru- bylo to nakonec blbé cd s nějakou hudbou) tak ten chlápek se dost naštval, že proč jsme teda zbytečně marnili jeho čas :zed: , no koukala jsem, pak mi teprv došlo, že jsme udělali dobře… Lituji ostatní co to podepsali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.3.11 21:57
Zuzie píše:
Ahojky. My jsme u nich byli s manželem asi tak před 4 léty, taky nás nalákali, že jsme něco vyhráli, snažil se jeden chlápek co mohl, aby nás přesvědčil k podpisu smlouvy, šli jsme ven s manželem, abychom to spolu probrali a nakonec jsme se NAŠTĚSTÍ rozhodli, že do toho nepůjdem, když jsme jim to šli říct ( a taky pro tu slíbenou výhru- bylo to nakonec blbé cd s nějakou hudbou) tak ten chlápek se dost naštval, že proč jsme teda zbytečně marnili jeho čas :zed: , no koukala jsem, pak mi teprv došlo, že jsme udělali dobře… Lituji ostatní co to podepsali :roll:

Jste s manzelem faaaakt kadri,to se musi nechat!!!!! A muzete si pogratulovat,ze jste se nenechali obalamutit(jako by ostatni tady) :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.11 19:13

takze i my jsme naleteli stalo nas to 12 tisic a predpokladam ze kdyz jsme neprisli nic prodlouzit ani nic potvrdit nebudou po nas chtit tech zbylych 10 tisic. Nebo ano? budu rada za odpoved, byli jsme tam vloni v breznu a ted v unoru jsme doplatili tech 12 tis.Diky za odpoved
Nevim jak je to s hromadnou zalobou co bych mela a co ne,ale pridali bychom se taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzka.ov
22.5.11 16:51

Tak tohle je úplně náhoda, že jsem tyhle stránky objevila. Právě zítra máme jít s přítelem na tu jejich prezentaci. Taky jsme byli vybráni mezi 5 páry z Ostravy. A je to jasné, zítra nejdem nikde!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
30309
22.5.11 17:00
zuzka.ov píše:
Tak tohle je úplně náhoda, že jsem tyhle stránky objevila. Právě zítra máme jít s přítelem na tu jejich prezentaci. Taky jsme byli vybráni mezi 5 páry z Ostravy. A je to jasné, zítra nejdem nikde!!! :-D
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moooni
29.5.11 22:59

nové paragrafy v OZ

Dobrý den,
celý víkend jsem řešila problém s CK Horizont Travel, které naletěl můj tatínek. A mám snad dobrou zprávu - podle našeho právníka to není ztraceno, protože od února 2011 byly do občanského zákoníku implementovány paragrafy zacílené přesně na tyto „timeshare pobyty“ - par. 58-71. Takže zítra podáváme odstoupení od smlouvy - je 14denní lhůta (v našem případě dokonce delší, protože cestovka nesplnila povinnost přiložit ke smlouvě formulář na odstoupení od smlouvy). Nevím, jak uspějeme, ale opora v zákoně je!!! Je to v důsledku směrnice EU, takže EU, díky!

• Citovat
  • Upravit
30309
29.5.11 23:01
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.11 13:24

PODVOD JAK UŠITÝ

http://www.ceskatelevize.cz/…512/titulky/

Měli jsme jít na schůzku pozítří, děkuji moc
všem za diskusi.
Našla jsem ještě k tomu
i reportáž z černých ovcí - určitě se podívejte,
po tomto videu je mi z toho až zle,
ještě že existuje internet a diskuse.
CK už takto podvádí lidi 6 let a stále se nic neděje
:cert: :cert: :cert:

Mají to ale tak perfektně vymyšlené a tak skvěle obešli zákony, že na ně nikdo nic nezmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marki79
20.7.11 21:23

Děkujeme

Opravdu děkujeme všem za tuto diskuzi. Jsme na pozváni na zítřek a scénář byl úplně stejný. A já si chtěla vzít kvůli nim půl dne dovolené v práci. Ještě že je můj muž takový všetečka a vše nejprve zjišťuje. Přečetla jsem si všechny Vaše příspěky a jemi na zvracení. Zároveň se mi však bude dobře spát, protože díky této diskuzi budeme tomu všemu ušetřeni. Takže ještě jednou DĚKUJEME

• Citovat
  • Upravit
Pavel123123
25.7.11 13:42

Trestní oznámení

Dobrý den,
Rádi se přidáme k hromadnému trestnímu oznámení-prosím
o info, jak tedy postupovat???Už se nějaké oznámení řešilo??

Kovačík Pavel a Kateřina Šlapáková
tel: 722 622 225 te:605 455 054

email: pavel.kovacik&centrum.cz
email2: ksla1@seznam.cz

Děkujeme

• Citovat
  • Upravit
ranicek
10.8.11 22:30

Dobrý den, jak jste dopadla s těmi novými paragragy? Dalo se to nějak nakonec vyřešit?Díky moc za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová