Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohuzel,nijak. Zaloha je ze sta procent Nevratna. A zaloha je vse to,co jste uz zaplatili/ anebo si na to vzali pujcku,jako my/ ;-(;-(;-(
Tak to je mi líto že jsem tuto diskuzi neobjevil dřív, ale bohužel na hledání nebyl moc čas, byli jsme pozváni a měli přijít hned na druhý den.Dnes jsme podepsali smlouvu a už vidím že jsme přišli o 11tisíc. Co kdyby se mi podařilo tu jejich smlouvu co mají u sebe dostat do rukou a roztrhat??
Tak skoro před rokem jsme taky naletěli, již zálohu zaplatili, 11000kč, co dělat dál? Budou po nás ještě chtít nějaké peníze? Nebo stačí tu smlouvu hodit do koše? Nebo musíme tu smlouvu stornovat?
Myslím že ve smlouvě se píše,že zaplacením zálohy a dalším neplacením se smlouva ruší a záloha propadá ve prospěch cestovky. Ale mrkněte na to ať po vás časem nechtějí další peníze.
A já si myslel jak mě nemůže nikdo napálit. Manželka byla velice nepřístupná,až na ni paní šla přes děti,to prostě podlehla. Představila si jak se naše holčička s bráškou budou pěkně hrabat v písku u moře.Jo jo,zlatý oči. Zaplatíme zálohu a pryč od nich!
Tak by si člověk namlátil jak mohl podepsat,jak mohl uvěřit.....
Já až dnes zjistil, co jsem podepsal, taky přesvědčili moju, a že jsem podepsal takovou volovinu, to nechapu.
Tak začátkem ledna 2012 bude Horizont bohatší o naši zálohu, je to smutné, že s tím nejde nic dělat, a že budou podvádět dál. Pokud se s nimi dá něco udělat, a někdo do toho půjde, tak ho klidně duševně či podpisem podpořím, bohužel finančně nemohu.
Docela si myslím,že jsme na ně krátcí a bez šancí. Bohužel. To se pak můžou chlubit že oni mají svoje domy,no jakpak by ne !!!
Moc děkuji za tuhle diskuzi. Včera jsem u nich byla na pohovoru a dnes my volali, že mě berou. Silně jsem o práci nabízeče těchto dovolených uvažovala… lákavé ohodnocení apod. Naštěstí přítel byl skeptičtější a prohledal internet až narazil na tuto diskuzi. Teď už jsem rozhodnutá, že do takovéto firmy rozhodně pracovat nepůjdu. i kdyby mi nabízeli milion měsíčně…
Doufám, že se Vaše zkušenosti co nejvíce rozšíří ať se napálí co nejméně lidí.
Přeju hodně štěstí u případných žalob apod.
N
Pokud se Vám podařilo uspět, můžete mi prosím dát tip jak? Třeba kontakt na právníka? Předem děkuji.
Děkuji za informace ohledně CK Horizont. Taky jsem kdysi odpovídala na dotazník a dneska mi volali. Úplně stejný scénář jako byl už tady popisován. Uvažovala jsem, že bychom se tam s manželem vydali, ale nejdřív jsem si je chtěla prověřit na internetu, jestli nemají negativní reklamu. Objevila jsem tyto stránky. Děkuji za ně!!! Je mi opravdu líto těch, kteří o své peníze přišli!
..No nevím co to tady sice plácáte, ale já se svým přítelem na takové dovolené byli a užili jsme si ji se vší parádou..a jak se tak dívám, tak tu kritizujou hlavně ti, co tam vůbec nebyli..Vždyť Vás nikdo do ničeho netlačil, takže je smutné, že nemáte svůj vlastní názor…teda máte, ale napíšete ho až tady, že jste byli prý oklámáni, nebo co..Lidi, lepší dovolenou sem opravdu nezažila..
Martina M. píše: ..No nevím co to tady sice plácáte, ale já se svým přítelem na takové dovolené byli a užili jsme si ji se vší parádou..a jak se tak dívám, tak tu kritizujou hlavně ti, co tam vůbec nebyli..Vždyť Vás nikdo do ničeho netlačil, takže je smutné, že nemáte svůj vlastní názor…teda máte, ale napíšete ho až tady, že jste byli prý oklámáni, nebo co..Lidi, lepší dovolenou sem opravdu nezažila..
VTIP???
Dobrý den,
byli jsme též oklamáni. Můžete mi prosím někdo podat více informací jak s nimi zatočit?
Děkuji