Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, teď řešíme problém, který popisujete, smlouvu jsme podepsali loni…nyní žádáme o prodloužení termínu čerpání dovolené s tím, že získáme čas na promyšlení, jak odstoupit od smlouvy s co nejmenšími ztrátami…nebo si nechají vždy 100 % z výše uhrazené zálohy??? Píšete tady o vedlejších poplatcích a dívám se do smlouvy, fakt tu píší o 2 položkách, ale myslela jsem, že jsou obsaženy v záloze…budu tam volat, ať mi to vysvětlí a vůbec z toho nemám dobrý pocit..teď když jsem našla tuto diskuzi a vím jak hloupě jsme naletěli… ![]()
tak se držte…
Dobrý den, zrovna včera mi táta říkal, že se málem nechali zvyklat těmito podvodníky…
nebýt mámy tak platí už taky, mě teda zastavili snad před měsícem také s anketou, nevěděla jsem o co jde, zodpověděla jsem otázky, ještě nikdo nevolal, ale jestli budou volat tak teda budou koukat!!!
![]()
Zdravím všechny. Také jsme byli na prezentaci CK HT v Olomouci, protože jsme měli to štěstí a z třista tisíc oslovených jsme byli jedni z mála šťastlivců, které vylosovali. Měli jsme garantovanou výhru, už zde popsanou (nakonec jsme si vylosovali slevový kupon na 500Kč u CK a slevovou kartu). Prezentaci vedl velice arogantní a nesympatický mladý muž, který nám nadiktoval naši vysněnou luxusní dovolenou, a že jsme to my, tak jen za 20000 pro čtyři osoby na týden (bez dopravy a stravy a vlastně i veškerého doplňkového luxusu, který byl za příplatek). Když jsem vznesl dotaz na placení tak nabýzel i půjčku, všechno prý jde udělat a každý na to prý má. Na dotaz na storno nám bylo řečeno, že to stojí 11000. Řekli jsme ne, tak už se s námi nezabýval a předal nás kolegyni. Pak se ještě snažil zlomit starčí manželský pár, který ale odešel chvíli po nás naštěstí pro ně taky jen s vylosovanou výhrou. Dovedu si představit, kolik by nakonec ta vysněná dovolená stála dohromady nebo její zrušení. Asi by se mi o tom ještě dlouho zdálo
.
Díky za vaše příspěvky dnes mi volali taky, ale po přečtení těchto přízpěvků na ně kašlu nestrávím 2hodiny posloucháním takových nesmyslu a ještě navíc 5é ujetých kilometru v jednu stranu se dvěmi malými dětmi. Nekoupil bych si u nich ani výlét k nějakému brčálniku
Včera jsme tam byli, jsou opatrní jak ta sviňa, ale CONRAD je CONRAD, uvidíme co oni na to
![]()
Už jsem na ně kdysi narazil a dnes se ozvali znovu.
Díky za tuhletu diskuzi, ušetřila mi zbytečnou cestu…
![]()
Me volali trikrat po tom co zjistili, ze to mam cele na videu. No dnes jsem to s pravnikem nestihl, mam to na peti cd v HD kvalite, tak snad, kdyz to bude v televizi, zacne se to znova resit. Diky bohu za Conrada a jeho skryte kamery. Samozrejme jdu podat oznameni na polici. Drzte se a nebojte se chuliganu co okradaj lidi
Lidi, já vás nějak nechápu - koupit si dovolenou u někoho, kdo vás nepustí před podpise ani si zakouřit, a vydírá vás dětma??já kdyby někdo cizí vzal do huby moje děti, s tím co pro ně mám udělat, tak se ihned zvednu a odejdu
jinak k těm cenám, my byli loni v září-říjen na pobytově poznávacím s CK Top Fly v Turecku, ubytování 6 krát v 5hvězdě a 1 ve 4 hvězdě na Pamukkale, s polopenzí, a se vším všudy 7500 na osobu..a naprostá spokojenost…
Jo, a jinak samozřejmě držím palce, abyste ty peníze dostali zpět..
@Nenys píše:
Me volali trikrat po tom co zjistili, ze to mam cele na videu. No dnes jsem to s pravnikem nestihl, mam to na peti cd v HD kvalite, tak snad, kdyz to bude v televizi, zacne se to znova resit. Diky bohu za Conrada a jeho skryte kamery. Samozrejme jdu podat oznameni na polici. Drzte se a nebojte se chuliganu co okradaj lidi
No a jak jste dopadli???
@maja75 píše:
Ahoj, teď řešíme problém, který popisujete, smlouvu jsme podepsali loni…nyní žádáme o prodloužení termínu čerpání dovolené s tím, že získáme čas na promyšlení, jak odstoupit od smlouvy s co nejmenšími ztrátami…nebo si nechají vždy 100 % z výše uhrazené zálohy??? Píšete tady o vedlejších poplatcích a dívám se do smlouvy, fakt tu píší o 2 položkách, ale myslela jsem, že jsou obsaženy v záloze…budu tam volat, ať mi to vysvětlí a vůbec z toho nemám dobrý pocit..teď když jsem našla tuto diskuzi a vím jak hloupě jsme naletěli…už máte nějaké řešení nebo vysvětlení?? jsme v tom taky tak !!!!
tak se držte…
@JiříN píše:
Dobrý den, my jsme se také nechali napálit. Koupili jsme si také 2 týdny pod dojmem luxusní dovolené a při rezervaci jsme se nestačlili divit, kolik dalších příplatků bude potřeba…Navíc nám nabízí apartmány, které se po sezoně dají sehnat za méně než polovinu jejich „výhodné“ ceny. Rádi bychom s tím něco dělali, nechceme se nechat více okrádat! Prosíme všechny, kteří s tím chcete něco dělat, napište nám na mail: ***@seznam.cz Díky!
psala jsem vam mail ale bohužel je chybný!!! jak jste dopadli??