Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě volali druhý den, jak slíbili, aby se zeptali, co na to moji rodiče, zda se dostaví pro výhru. Odpověděla jsem, že bych se chtěla zeptat na pár věcí týkající se výher..No ve zkratce, komunikace strašná, nemožné se něco dozvědět, nehledě na to, že po každé mé otázce nastalo asi 10-ti vteřinové ticho a slyšitelný šepot na druhém konci telefonu
..Chlapík prostě dpovídal vyhýbavě..Tak jsem jen pak řekla, že nemám zájem, jelikož jsem si na netu vyhledala recenze týkající se těchto akcí..A prý: „A jak se Vám recenze líbily?“. No řekla jsem, že nelíbily a než jsem mu řekla, co mám na srdci, tak mi v půlce mého mluvení zavěsil..Tolik tedy k jejich serioznosti…))
Zdravím…lidi, znáte jméno toho co Vás přemlouval k podpisu, jak je to výhodné a kdesi cosi…však ví ten kdo tam byl… není lepší si to s ním vyřídit osobně a tak bezcitně jako on lhal? Znáte to jméno??
Dobrý den,
tak mi také dneska volali. Napřed jsem byla celá natěšená, ale něco mi na tom nehrálo. Jsem ráda, že jsem narazila na tuhle diskuzi.
No nic, nikam nepůjdeme. Je to jen ztráta času.
Všem lapeným do jejich sítí přeji pevné nervy a velkou dávku trpělivosti.
Dobrý den,
již mohu potvrdit, že jsme se dostali z kola ven. Museli jsme zaplatit stanovenou zálohu a poté odstoupi od smlouvy, stálo nás to 11 000,– ale díky Bohu už jsme poučení a budeme si dávat pro příště pozor. ![]()
…tak jsme taky absolvovali onu 2h presentaci s předáním výhry. Vše začalo nenápadně, asi před 2 měsíci před hl. n. oslovil přítelkyni starší pán s anketou a teď došlo na „vylosování“ a stejný scénář jak u všech ostatních. No málem jsme byli o 11tis. chudší - vše probíhalo jakž-takž v mezích až do podpisu smlouvy - tam mě po druhém přečtení „nesedělo“ několik věcí, tak jsem se začal vyptávat slečny asistentky a jelikož mě docela nevybíravým způsobem začala tlačit k podpisu, tak jsem prohlásil že za daných podmínek je to pro mě neakceptovatelné. Pak následovalo ještě pár narážek typu „jak je to výhodné“ atd. a když jsem ani poté nehodlal podepsat, tak najednou ty smlouvy roztrhala a bylo po všem. Jen přemýšlím, že jediné co jsme podepsali byl papír o tom, že rozumíme těm podmínkám, souhlasíme s poskytnutím osobních údajů, nečiní na nás nátlak atd atd, ale jak došlo na samotnou smlouvu, tak tam už byl problém (viz výše). Tak doufám, že mi z toho taky nebudou chtít něco naúčtovat!
No a teď to tady pročítám a nestačím se divit
Musím uznat že to mají pěkně vymyšlené a propracované do všech detailů
Asi jim budu muset trošku pomoct s tou „dobrou“ reklamou, o které byla během „presentace“ řeč ![]()
@V79 píše: …tak jsme taky absolvovali onu 2h presentaci s předáním výhry. Vše začalo nenápadně, asi před 2 měsíci před hl. n. oslovil přítelkyni starší pán s anketou a teď došlo na „vylosování“ a stejný scénář jak u všech ostatních. No málem jsme byli o 11tis. chudší - vše probíhalo jakž-takž v mezích až do podpisu smlouvy - tam mě po druhém přečtení „nesedělo“ několik věcí, tak jsem se začal vyptávat slečny asistentky a jelikož mě docela nevybíravým způsobem začala tlačit k podpisu, tak jsem prohlásil že za daných podmínek je to pro mě neakceptovatelné. Pak následovalo ještě pár narážek typu „jak je to výhodné“ atd. a když jsem ani poté nehodlal podepsat, tak najednou ty smlouvy roztrhala a bylo po všem. Jen přemýšlím, že jediné co jsme podepsali byl papír o tom, že rozumíme těm podmínkám, souhlasíme s poskytnutím osobních údajů, nečiní na nás nátlak atd atd, ale jak došlo na samotnou smlouvu, tak tam už byl problém (viz výše). Tak doufám, že mi z toho taky nebudou chtít něco naúčtovat!No a teď to tady pročítám a nestačím se divit
Musím uznat že to mají pěkně vymyšlené a propracované do všech detailů
Asi jim budu muset trošku pomoct s tou „dobrou“ reklamou, o které byla během „presentace“ řeč
gratuluju a smekam-musite byt sakra silne natury
![]()
..no já nerad dělám ukvapené rozhodnutí, ale je fakt že to mají dost dobře promakané a vše na první pohled vypadá dost lákavě a zajímavě..ale pak jak došlo na „lámání chleba“ - tj. podpis smlouvy, tak mi to začalo „šrotovat“ v makovici (dvakrát jsem to četl a nehrálo mi tam pár věcí) a naštěstí jsem dal na svůj „čich“ a nepodepsali jsme
a radši co nejrychleji vyklidili pozice. No naštěstí to dobře dopadlo a přítelkyně má o zajímavý zážitek navíc
Říkala že něco takového ještě nezažila (tj. žádné předváděcí akce atd.), tak aspoň má z toho nějaké ponaučení! No a pak jak byla volná chvíle tak jsem to progoogloval na netu a bylo mi jasno! A díky za tuto diskuzi, myslím že to může mnohým otevřít oči a pomoct nenaletět! ![]()
@V79 píše: ..no já nerad dělám ukvapené rozhodnutí, ale je fakt že to mají dost dobře promakané a vše na první pohled vypadá dost lákavě a zajímavě..ale pak jak došlo na „lámání chleba“ - tj. podpis smlouvy, tak mi to začalo „šrotovat“ v makovici (dvakrát jsem to četl a nehrálo mi tam pár věcí) a naštěstí jsem dal na svůj „čich“ a nepodepsali jsmea radši co nejrychleji vyklidili pozice. No naštěstí to dobře dopadlo a přítelkyně má o zajímavý zážitek navíc
Říkala že něco takového ještě nezažila (tj. žádné předváděcí akce atd.), tak aspoň má z toho nějaké ponaučení! No a pak jak byla volná chvíle tak jsem to progoogloval na netu a bylo mi jasno! A díky za tuto diskuzi, myslím že to může mnohým otevřít oči a pomoct nenaletět!
Není zac.
A stejne myslim, ze mne za ni „ti z HT“ musi nesmirne a bezmezne milovat
![]()
Dobrý den všem, jak to tady čtu tak se mi chce brečet, také jsme s přítelem naletěli v pátek jsme to podepsali a chtěla bych jen poprosit o nějaký názor co se týká uskutečnění dovolené, je tady vůbec někdo kdo opravdu na dovolenou odjel a jak to probíhalo? určitě nechci vyhodit již zmíněných 11000,– z okna když už jsme se nechali takhle hloupě zblbnout tak at to využijeme, prosím napište mi někdo jestli máte nějaké zkušenosti, děkuji
Dobrý den
dovolenou jsme nakonec absolvovali v Maďarsku dokonce 2× koupili jsme 2 týdny. Postup rezervace je podrobně popsaná popsána na stránce 9 nebo 10.Obrňte se trpělivostí a nekompromisně trvejte na tom co slibovali při prezentaci. Nedejte se ![]()
@1961 píše:
Dobrý den
dovolenou jsme nakonec absolvovali v Maďarsku dokonce 2× koupili jsme 2 týdny. Postup rezervace je podrobně popsaná popsána na stránce 9 nebo 10.Obrňte se trpělivostí a nekompromisně trvejte na tom co slibovali při prezentaci. Nedejte se[
@1961 píše:
Dobrý den
dovolenou jsme nakonec absolvovali v Maďarsku dokonce 2× koupili jsme 2 týdny. Postup rezervace je podrobně popsaná popsána na stránce 9 nebo 10.Obrňte se trpělivostí a nekompromisně trvejte na tom co slibovali při prezentaci. Nedejte se
My bychom chtěli jet už letos do francie a příští rok do toho madarska, dost mě zarazili názory lidí tady na diskuzi proč to všichni stornovali, když už něco podepíšu tak to využiju a nebudu brát ohled na řeči lidí, vždy se najdou lidé co nebudou spokojeni, také mě to dost vyděsilo, ale spíš proto, že jsem měla strach, že vyhodím peníze a žádná dovolená se konat nebude protože tady nikdo nepíše o tom, že by odjel, takže můžu být klidnější a věřit, že si tu dovolenou nakonec přece jen užijeme? můžu se zeptat jaké bylo jednání s ck horizont a co ubytování a poplatky kolem jak tady někteří píší? taky jste dávali něco navíc? děkuji za odpověd.
@a.n.i.l.02 píše:
My bychom chtěli jet už letos do francie a příští rok do toho madarska, dost mě zarazili názory lidí tady na diskuzi proč to všichni stornovali, když už něco podepíšu tak to využiju a nebudu brát ohled na řeči lidí, vždy se najdou lidé co nebudou spokojeni, také mě to dost vyděsilo, ale spíš proto, že jsem měla strach, že vyhodím peníze a žádná dovolená se konat nebude protože tady nikdo nepíše o tom, že by odjel, takže můžu být klidnější a věřit, že si tu dovolenou nakonec přece jen užijeme? můžu se zeptat jaké bylo jednání s ck horizont a co ubytování a poplatky kolem jak tady někteří píší? taky jste dávali něco navíc? děkuji za odpověd.
Dobrý den
taky zastávám názor proč jim něco nechat zadarmo. Jednání opravdu nebylo nic příjemného hlavně v brněnské kanceláři, v olomoucké to bylo lepší. Dopláceli jsme ještě rezervační poplatek a doplatky za služby celkem asi dalších 12000Kč ale to je ve smlouvě. Ubytování bylo moc pěkné a prostorné a vybavení hotelu Dobogomajor u Hevízu, je to ten co ukazují na fotkách nemají ho vůbec v nabídce katalogu co jste dostali je perfektní hlavně pokud jedete s dětmi. Dovolená se nam moc líbila a cena vzhledem tomu že nás bylo celkem 5,4dospělí a 1 dítě 2roky se taky dala. Maďarsko je prý na ty poplatky nejdražší. ![]()
Já potvrdila den, hodinu účast. Po přečtení recenzí jsem na smluvenou hodinu nedorazila, bez omluvy a nechala jsem je čekat. Bylo to domluveno na 14 hod. Už 14.03 mi volali, nezvedala jsem telefon…znovu 14.07 opět… opět nezvedám a znovu 14.10 stále to nevzdávali:-)))))))tak asi tak…