Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To je uzasny,ze je takovy sikulka a snazi se.
Ja si jeste pockam na prvni vysvedceni,ale moc se na to tesim ![]()
myšanda26 píše:
Gratuluju, to je super, určitě si to za tu snahu zasloužil. Mě dneska čeká úplně první vysvědčení, mám prvňáčka. Domů se dostanu až kolem čtvrté, tak to si ještě počkám
. Můžu se zeptat zkušenějších, co dáváte za vízo?
Tatínek mu dal za vízo do kasičky stovku. Ale co mě pobavilo, dal mu nejdřív papírovou a když viděl jak jí muchlá do kasičky, tak mu dával místo toho dvě kovové padesátikoruny a malej se zaradoval a sbalil je k tomu ![]()
delice píše:myšanda26 píše:Tatínek mu dal za vízo do kasičky stovku. Ale co mě pobavilo, dal mu nejdřív papírovou a když viděl jak jí muchlá do kasičky, tak mu dával místo toho dvě kovové padesátikoruny a malej se zaradoval a sbalil je k tomu
Gratuluju, to je super, určitě si to za tu snahu zasloužil. Mě dneska čeká úplně první vysvědčení, mám prvňáčka. Domů se dostanu až kolem čtvrté, tak to si ještě počkám
. Můžu se zeptat zkušenějších, co dáváte za vízo?
Ať žije matematika
.
Tak to je šikula
Náš malej dostane dnes první vysvědčení,tak se na něj taky těším ![]()
Za vízo jsem dětem kupovala nějaký pamlsek, dostali drobáky, větší peníze až za ukončený školní rok ![]()
Páťačka,jwdna dvojka,jinak samý…já to čekala horší
dostane 100,čekali jsme horší,tak jsme ze srandy řekli,že to dostane za vyznamenání
jinak nějakou ňamku,neřeším velkýma darama…nedělá to pro mě a pro peníze,ale pro sebe…pořád jí to opakuju…mám radost
Gratuluji druháčkovi i mamince.
![]()
Musím se také pochlubit mám čtvrťáka a máme samé 1. A ještě pochvalu k tomu a to ji dostali jen 3 děti a z toho dvě holky a můj syn ![]()
Gratulace ![]()
Jéje, kdeze ty zakladkovy snehy jsou, co prinese muj kvintak z gymplu se neodvazuji hadat (ale tusim) ![]()
Náše princezna dneska taky přinese svoje první vízo tak jsme zvědaví
,akorád za něj nic nedostane,protože zítra má narozeniny tak musí vydržet ![]()
Moc gratuluju,ja s jeste nejaky patek pockam ale moc se tesim.
Gratuluji všem dětem, ať už jsou jejich maminky zde zúčastněné nebo ne. Jsou to naše šikulky. Můj mladší syn má v primě sedm dvojek a starší v devítce jednu tróju. Jsme spokojený, jen babička je věčně nespokojená… ![]()
Vanesanka píše:
A já mám taky dneska vysvědčení hečJako dálková studentka
Ale čistý jedničky to né, zas taková šikovná jsem nebyla
![]()
![]()
Leni kdy si jdeš pro vízo? Asi až příští úterý, že?
Aby jste věděly holky, já a Vanesanka jsme spolužačky
Heč ![]()
A moje šikulky mají: Kristinka prvňačka samé jedničky a Davídek třeťáček jen jednu dvojku a to z češtiny
![]()