Vysvědčení - máme samé jedničky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
31.1.12 13:32

Za samí jí dávám na výběr do 500 kč ať si vybere co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.1.12 13:33

To je uzasny,ze je takovy sikulka a snazi se.
Ja si jeste pockam na prvni vysvedceni,ale moc se na to tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
31.1.12 13:34
myšanda26 píše:
Gratuluju :kytka: , to je super, určitě si to za tu snahu zasloužil. Mě dneska čeká úplně první vysvědčení, mám prvňáčka. Domů se dostanu až kolem čtvrté, tak to si ještě počkám :( . Můžu se zeptat zkušenějších, co dáváte za vízo?

Tatínek mu dal za vízo do kasičky stovku. Ale co mě pobavilo, dal mu nejdřív papírovou a když viděl jak jí muchlá do kasičky, tak mu dával místo toho dvě kovové padesátikoruny a malej se zaradoval a sbalil je k tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 13:35
delice píše:
myšanda26 píše:
Gratuluju :kytka: , to je super, určitě si to za tu snahu zasloužil. Mě dneska čeká úplně první vysvědčení, mám prvňáčka. Domů se dostanu až kolem čtvrté, tak to si ještě počkám :( . Můžu se zeptat zkušenějších, co dáváte za vízo?
Tatínek mu dal za vízo do kasičky stovku. Ale co mě pobavilo, dal mu nejdřív papírovou a když viděl jak jí muchlá do kasičky, tak mu dával místo toho dvě kovové padesátikoruny a malej se zaradoval a sbalil je k tomu :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Ať žije matematika :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
31.1.12 13:38

Tak to je šikula :palec: Náš malej dostane dnes první vysvědčení,tak se na něj taky těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 13:39

Za vízo jsem dětem kupovala nějaký pamlsek, dostali drobáky, větší peníze až za ukončený školní rok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 13:46

Páťačka,jwdna dvojka,jinak samý…já to čekala horší :) dostane 100,čekali jsme horší,tak jsme ze srandy řekli,že to dostane za vyznamenání :) jinak nějakou ňamku,neřeším velkýma darama…nedělá to pro mě a pro peníze,ale pro sebe…pořád jí to opakuju…mám radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
31.1.12 13:47

Gratuluji druháčkovi i mamince. :potlesk: :kytka:
Musím se také pochlubit mám čtvrťáka a máme samé 1. A ještě pochvalu k tomu a to ji dostali jen 3 děti a z toho dvě holky a můj syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.1.12 13:53

Gratulace :kytka:
Jéje, kdeze ty zakladkovy snehy jsou, co prinese muj kvintak z gymplu se neodvazuji hadat (ale tusim) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
31.1.12 13:54

Náše princezna dneska taky přinese svoje první vízo tak jsme zvědaví :D ,akorád za něj nic nedostane,protože zítra má narozeniny tak musí vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.1.12 14:05

Moc gratuluju,ja s jeste nejaky patek pockam ale moc se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
31.1.12 14:06
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.1.12 14:09

Gratuluji!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
31.1.12 14:27

Gratuluji všem dětem, ať už jsou jejich maminky zde zúčastněné nebo ne. Jsou to naše šikulky. Můj mladší syn má v primě sedm dvojek a starší v devítce jednu tróju. Jsme spokojený, jen babička je věčně nespokojená… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
31.1.12 14:35
Vanesanka píše:
A já mám taky dneska vysvědčení heč :mrgreen: Jako dálková studentka :pankac: Ale čistý jedničky to né, zas taková šikovná jsem nebyla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leni kdy si jdeš pro vízo? Asi až příští úterý, že? :mavam: Aby jste věděly holky, já a Vanesanka jsme spolužačky :hug: :lol: Heč :mrgreen:

A moje šikulky mají: Kristinka prvňačka samé jedničky a Davídek třeťáček jen jednu dvojku a to z češtiny :* :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi