Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My tu budem vyjimka. Starší syn v devítce tři tróji a mladší v primě čtyři tróji. Ale dostali stejně pochvalu a půjdem na véču
. Není to o tom, že by se nesnažili.
Syn čtvrtá třída samé jedničky. Dostal atlas světa a byl šťastný. Ještě má slíbeno kino.
Dcerka třetí třída samé jedničky a pochvala za reprezentaci školy, udělala nám velkou radost, v hudebce také jedničky z nástroje i nauky, za odměnu jsme byli v cukrárně a má ještě slíbený výlet do Waldsassenu, aby měla kde utratit svoje naškudlená eura ![]()
U nás taky konec třetí třídy samé jedničky a v hudebce taky- nauka a flétna ![]()
Odměna je zatím slíbená, bude mít nový pokoj, teď je na táboře, nábytek je objednaný, teď jen čekáme kdy příjde a pojedeme pro to, akorát doufám, že to bude dřív než se dcera vrátí z tábora, samozřejmě to nemá jen za vysvědčení, ale i k dopředu k 10. narozeninám ![]()
Si delate srandu lidi?? Ja jsem v osmy tride v matemacky jeste k tomu a mam samy jednicky uz od 1. tridy {teda z telocviku mam casto dvojku ale konec a stred osmicky samy} a nechlubim se tim vsude mozne ze nejakej ss prominutim jouda ve TRETI TRIDE ma za 2
@osmak123 píše:
Si delate srandu lidi?? Ja jsem v osmy tride v matemacky jeste k tomu a mam samy jednicky uz od 1. tridy {teda z telocviku mam casto dvojku ale konec a stred osmicky samy} a nechlubim se tim vsude mozne ze nejakej ss prominutim jouda ve TRETI TRIDE ma za píše: Více
To je sice hezké, ale vyjadřování nic moc
. A je rozdíl mezi „samé jedničky od první třídy“ a „mít často dvojku“
. Každý je pyšný na něco jiného
.
@osmak123 píše:
Si delate srandu lidi?? Ja jsem v osmy tride v matemacky jeste k tomu a mam samy jednicky uz od 1. tridy {teda z telocviku mam casto dvojku ale konec a stred osmicky samy} a nechlubim se tim vsude mozne ze nejakej ss prominutim jouda ve TRETI TRIDE ma za píše: Více
@osmak123 píše:
Tělocvik mi taky nešel, samý jsem měl jen v první třídě.
Užijte si prázdniny, všichni!! ![]()
@tterka píše:
Já mám takovou strašnou radost a nemám to komu říct. Před chvílí mi přišla smska od mého druháčka „Ahoj maminko, mám samé jedničky“![]()
![]()
. Já z něj mám takovou radost, že až přijde domů, tak ho snad radostí rozmačkám
![]()
![]()
I přes dost velké problémy, které mu dělá čeština, je tak moc pečlivý a asi i zodpovědný, že každý den sedí u sešitu a píše, opisuje, čte, prostě trénuje, jako by mu na češtině závisel celý život.
A já jsem na něj strašně moc pyšná![]()
![]()
!!!, protože já, ač jsem nikdy žádné problémy neměla, tak jsem samé jedničky v pololetí druhé třídy neměla (a to musím podotknout, že i paní učitelku jsem tenkrát měla mírnější, než má dneska syn).(Omlouvám se za diskuzi, muselo to ze mě ven
![]()
)
Tak nás páťák má taky samé jedničky . Od první třídy až do páté třídy
![]()