Vysvědčení - máme samé jedničky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9995
29.6.12 16:51

My tu budem vyjimka. Starší syn v devítce tři tróji a mladší v primě čtyři tróji. Ale dostali stejně pochvalu a půjdem na véču :hug:. Není to o tom, že by se nesnažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.6.12 16:57

@Paoloska Je to pěkné výzo :) :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.6.12 21:04

Syn čtvrtá třída samé jedničky. Dostal atlas světa a byl šťastný. Ještě má slíbeno kino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 09:18

Dcerka třetí třída samé jedničky a pochvala za reprezentaci školy, udělala nám velkou radost, v hudebce také jedničky z nástroje i nauky, za odměnu jsme byli v cukrárně a má ještě slíbený výlet do Waldsassenu, aby měla kde utratit svoje naškudlená eura :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
4.7.12 13:56

U nás taky konec třetí třídy samé jedničky a v hudebce taky- nauka a flétna :srdce:
Odměna je zatím slíbená, bude mít nový pokoj, teď je na táboře, nábytek je objednaný, teď jen čekáme kdy příjde a pojedeme pro to, akorát doufám, že to bude dřív než se dcera vrátí z tábora, samozřejmě to nemá jen za vysvědčení, ale i k dopředu k 10. narozeninám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
osmak123
27.6.13 21:10

???sranda

Si delate srandu lidi?? Ja jsem v osmy tride v matemacky jeste k tomu a mam samy jednicky uz od 1. tridy {teda z telocviku mam casto dvojku ale konec a stred osmicky samy} a nechlubim se tim vsude mozne ze nejakej ss prominutim jouda ve TRETI TRIDE ma za 2

• Citovat
  • Upravit
3371
27.6.13 22:14
@osmak123 píše:
Si delate srandu lidi?? Ja jsem v osmy tride v matemacky jeste k tomu a mam samy jednicky uz od 1. tridy {teda z telocviku mam casto dvojku ale konec a stred osmicky samy} a nechlubim se tim vsude mozne ze nejakej ss prominutim jouda ve TRETI TRIDE ma za píše: Více

To je sice hezké, ale vyjadřování nic moc ;). A je rozdíl mezi „samé jedničky od první třídy“ a „mít často dvojku“ :). Každý je pyšný na něco jiného :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
27.6.13 22:34
@osmak123 píše:
Si delate srandu lidi?? Ja jsem v osmy tride v matemacky jeste k tomu a mam samy jednicky uz od 1. tridy {teda z telocviku mam casto dvojku ale konec a stred osmicky samy} a nechlubim se tim vsude mozne ze nejakej ss prominutim jouda ve TRETI TRIDE ma za píše: Více
:zed: :zed: :zed:
Zajímavé vyjadřování :?
Docela by mě zajímalo, který „jouda osmák“ by po večer brouzdal na serveru pro maminky :mrgreen: :think: :mrgreen:
Ale rozhodně vím, že bych takového týpka neschválila dceři jako případného partnera (ovšem ona by inteligenta, který neumí tělocvik, ani nechtěla :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fcs
15
27.6.13 22:49
@osmak123 píše:

Tělocvik mi taky nešel, samý jsem měl jen v první třídě. :-) Užijte si prázdniny, všichni!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SinpixGames
8.7.18 17:52
@tterka píše:
Já mám takovou strašnou radost a nemám to komu říct. Před chvílí mi přišla smska od mého druháčka „Ahoj maminko, mám samé jedničky“ :lol: :lol: :lol: . Já z něj mám takovou radost, že až přijde domů, tak ho snad radostí rozmačkám :lol: :lol: :lol:
I přes dost velké problémy, které mu dělá čeština, je tak moc pečlivý a asi i zodpovědný, že každý den sedí u sešitu a píše, opisuje, čte, prostě trénuje, jako by mu na češtině závisel celý život.
A já jsem na něj strašně moc pyšná :srdce: :srdce: :srdce: !!!, protože já, ač jsem nikdy žádné problémy neměla, tak jsem samé jedničky v pololetí druhé třídy neměla (a to musím podotknout, že i paní učitelku jsem tenkrát měla mírnější, než má dneska syn).(Omlouvám se za diskuzi, muselo to ze mě ven :lol: :oops: )

Tak nás páťák má taky samé jedničky . Od první třídy až do páté třídy :) :) :D :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
SinpixGames
8.7.18 17:54
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení