Vysvědčení - máme samé jedničky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
31.1.12 15:49
ww píše:
Vanesanka píše:
A já mám taky dneska vysvědčení heč :mrgreen: Jako dálková studentka :pankac: Ale čistý jedničky to né, zas taková šikovná jsem nebyla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leni kdy si jdeš pro vízo? Asi až příští úterý, že? :mavam: Aby jste věděly holky, já a Vanesanka jsme spolužačky :hug: :lol: Heč :mrgreen:

A moje šikulky mají: Kristinka prvňačka samé jedničky a Davídek třeťáček jen jednu dvojku a to z češtiny :* :dance: :dance: :dance:
:lol: Ahooooj :pankac: No nejdu si pro vízo, ukážou nám ho až toho 7. 2. Bych pro něho neletěla , když už nám ho dají zároveň se zahájením výuky :D Jo holky, my chodíme spolu do třídy :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 15:50

WW: jůůůů gratuluji, krásné známky donesli děti, no šikulové :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
31.1.12 15:59

Taky posíláme gratulace všem žáčkům a studentíkům :potlesk: :kytka: U nás jsou taky „samé“- 5.třída, dělali jsme si z dcery legraci,že to má proto,že teď byla 5 týdnů nemocná,tak si to nestihla zkazit :mrgreen: No jo, je dobrá :lol: …jsem ráda… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
31.1.12 16:05

Pěkné chlubící okénko :lol:
Tak se přidám:
3 třída samé 1
7 třída dvě trojky - hmmm, i to je úspěch..
8 třída čtyři dvojky
jupííí- stovku každý dostane, víc ne, až na konci roku 500.
/Za čtverky neplatím/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
31.1.12 17:02

Tak nám princezna udělala radost má samé jedničky :D .Je to holka šikovná :hug: .A všem dětem a maminkám gratuluji taky za krásné vysvětšení :kytka: Jsou to chytré a šikovné děti :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
31.1.12 17:05

naše holky 9a 7let též donesly samé jednotky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.6.12 11:55

Vysvědčení na konci roku.

Tak se pochlubte, jaképak známky donesli vaši miláčkové :dance: :dance:

Syn - třetí třída - samé jedničky. Byl celý šťasný, když dorazil domu, tak jsme chválili a chválili. Bude odměna a nějaký ten bonus. (Já měla ve třetí 2 dvojky :hug: :lol: )
Dcerka - první třída - taktéž samé jedničky. Dcerka byla nadšená, že má takové krásné výzo, takže taky jsme chválili. Bude nějaká odměna a něco k tomu.

Akorát nevím, co bude jako bonus. To ještě musíme domyslet, každopádně jsem na ty mé dva šikulky pyšná.

Tak sem s dalšími výsledky, jen se pěkně pochlubte svými dětmi :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.6.12 11:58

V 1. třídě syn má samé a dostal z ALberta kufřík a plyšáka
v 8.tř. dcera má 9 dvojek, tak dostala kabelku a sadu náušnic :D

jinak máme takovu domácí oslavičku, zákusky, džusíky, šampíčko :D

• Citovat
  • Upravit
549
29.6.12 12:10

U nás 6.trieda - 7 dvoják ( počítalo sa s cca 5 dvojkami :lol:, hold nevyslo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.6.12 12:12

@ivik21 Moc hezké vysvědčení :) Pěkně oslavujte :)
@janula34 Také velmi pěkné, hold to někdy nevyjde, tak příští rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
29.6.12 12:14

Dcera 5. třída - 4 dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.6.12 12:22

9.třída 5 dvojek jinak samé 1 a neoslavujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.6.12 12:23

Tak to velká gratulace. My jsme také 2 třída a holčina má opět samé 1 :potlesk:. Akorát si na ně budeme muset počkat do odpoledne až nám je přinese kamarádka. My jsme ráno musely na odběr krve, jindy to bohužel z časových důvodů nešlo. A ještě nás měla čekat knížka za třetí nejhodnější dítko třídy, tak nevím, zda to paní učitelka nezapomene :think:
Holky, ale mě se zdá, že teď jsou na ty děti takoví méně přísní, či co. Tedy aspoň to tak vidím. Naše je teda od přírody chytrá hlava, ale je tam pár méně bystrých dětí a nikdo nemá 3. To i můj synovec, též druhák, má 2 dvojky a když vidím tu úroveň, jak čte, píše, počítá. Nikomu to nepřeji, jen že třeba já nikdy nebyla blbec, ale samé jsem neměla nikdy ani v té první, druhé třídě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.6.12 12:25

Jo a jednou jsem dostala 2 z tělocviku, protože si mě učitelka spletla s mojí sestrou, která byla uplné kopýtko. Já byla jak laň, pružná, hubená, ruka, noha, běh vše mezi nejlepšími. Bylo to v 7.tř.,ale do vyznamenání jsem se vlezla, tak to naši neřešili :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.6.12 12:29
@1024 píše:
Jo a jednou jsem dostala 2 z tělocviku, protože si mě učitelka spletla s mojí sestrou, která byla uplné kopýtko. Já byla jak laň, pružná, hubená, ruka, noha, běh vše mezi nejlepšími. Bylo to v 7.tř.,ale do vyznamenání jsem se vlezla, tak to naši neřešili :think:

ahojyk,,ta fotečka mi připomněla nas bazenek, ale který jsme koupili u vietnamců a když jsem to já rozbalila doma má pouhých jen 40 nebo 50 cm, mě malem ranila mrtvice minulý týden, sorry za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí