Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, náš prvňáček má samé jedničky
A za odměnu dostane od tatínka vlastní pc. (sice starý, ale stačí)to mu udělalo radost největší.
Tak u nás mladší ve třetí třídě 2 dvojky, ale vzhledem k tomu, ze ma jisty handicap, tak dobry. A starší v sekundě 4 dvojky, což tam je taky úspěch. Ty nároky proti ZŠ jsou opravdu docela velké. No a nejmladší dostal v předskolakach taky vizo, ale tam měli samo všichni jedničku, ale ma z toho radost. No a nejake odměny taky budou.
Naše princezna první třída-samé jedničky-jsem na ni moc pyšná! Málem nám opakovala pro dlouhou hospitalizaci v nemocnici, ale nakonec vše dohnala a paní uč. se za nás přimluvila, jsem na svou slečnu moc hrdá a zítra má narozeniny tak bude oooooobr mejdlo a s dárkem jsme se švihli přes kapsu
přenosné dvd s televizním příjmem a drobnosti…
@tumpach Ahoj, já ho kupovala loni dětem na balkon myslím že v OBI? Ten modrej je těch 50 cm, ten má prcek/už stihl do dna udělat kostkou dírku
/,holčina má ten růžový. Ten spodní díl má 70 cm s nafukovacím dnem + ty bočnice, tak cca 85cm. Pak máme ještě mega velký na zahrádku, ale ta je společná s dalšími 11 byty a voda ze 4 patra se mi opravdu nechce tahat
a brát tzv. erár dole bych si nedovolila, navíc je ledová. Tak to řeším balkonem, mám vše po ruce, děcka spokojený, já mám klid a je to ![]()
Jinak těch 50 je opravdu pro mimina
Tak ja nie som taká dobrá matka
nedávam deťom za vysvedčenie nič
Staršie dieťa malo počas celej ZŠ samé jednotky, prvý darček bol až za prijímačky na bilingválnu školu, druhé dietko je ne prvom stupni ZŠ, nie je to nastavené zasa až tak náročne, tak uvidím skôr, ako to bude na druhom stupni, až sa bude treba naozaj učiť, zatiaľ má samé
…ale tak zasa pyšná som, to áno )…
Tak stále zůstávám hrdou matkou. Syn ve druhé třídě opět samé jedničky!!! Oslava - dětem udělám zmrzlinový pohár s ananasem ve tvaru zajíce
(jsem to nedávno viděla v restauraci a strašně se mi to líbilo, tak držte palce, ať se povede
) a syn si vyprosil pohádkovou knížku ![]()
@majkakajka píše:
Tak ja nie som taká dobrá matkanedávam deťom za vysvedčenie nič
Staršie dieťa malo počas celej ZŠ samé jednotky, prvý darček bol až za prijímačky na bilingválnu školu, druhé dietko je ne prvom stupni ZŠ, nie je to nastavené zasa až tak náročne, tak uvidím skôr, ako to bude na druhom stupni, až sa bude treba naozaj učiť, zatiaľ má samé
…ale tak zasa pyšná som, to áno )…
na jakou, že jde školu ![]()
@tterka píše:
Tak stále zůstávám hrdou matkou. Syn ve druhé třídě opět samé jedničky!!! Oslava - dětem udělám zmrzlinový pohár s ananasem ve tvaru zajíce(jsem to nedávno viděla v restauraci a strašně se mi to líbilo, tak držte palce, ať se povede
![]()
![]()
) a syn si vyprosil pohádkovou knížku
jojo, tak to já jsem koupila zajíce éplastovýho v hospodě v tom byl kopeček zmrzliny, mě malem jeblo a to stalo vazení 60 Kč
,a halvně, že jsem jmu říkala, že chci něco do 30 Kč
@tumpach píše:
jojo, tak to já jsem koupila zajíce éplastovýho v hospodě v tom byl kopeček zmrzliny, mě malem jeblo a to stalo vazení 60 Kč![]()
,a halvně, že jsem jmu říkala, že chci něco do 30 Kč
Týýý brďo, to je mazec, já měla v té restauraci obvod z ananasu, v tom pokrájené kousky ananasu, 4 kopečky výborné zmrzliny, po obvodě posypané „bobky“ z čokolády a uši z ananasových listů a stálo to tuším 70 Kč, ale fakt mňamka
.
No, tak jsem koupila čokoládovou a vanilkovou Carte D'or (nebo jak se to píše
), tak doufám, že za ty prachy bude dobrá
![]()
Tumpach: všetky predmety má v nemčine, okrem slovenčiny a etiky
…ale aj strednú už pomaly končí
Za prijatie na univerzitu vo Viedni má sľúbený Macbook, ale ten skôr aj ako štúdijnú pomôcku ![]()
@tterka píše:to byla fakt specialita
Týýý brďo, to je mazec, já měla v té restauraci obvod z ananasu, v tom pokrájené kousky ananasu, 4 kopečky výborné zmrzliny, po obvodě posypané „bobky“ z čokolády a uši z ananasových listů a stálo to tuším 70 Kč, ale fakt mňamka![]()
.
No, tak jsem koupila čokoládovou a vanilkovou Carte D'or (nebo jak se to píše![]()
), tak doufám, že za ty prachy bude dobrá
![]()
@tumpach
co bych za ty prachy nechtěla
, ale fakt jsem si pošmákla
![]()