Vysvědčení - máme samé jedničky :-)

5532
31.1.12 13:14

Vysvědčení - máme samé jedničky :-)

Já mám takovou strašnou radost a nemám to komu říct. Před chvílí mi přišla smska od mého druháčka „Ahoj maminko, mám samé jedničky“ :lol: :lol: :lol: . Já z něj mám takovou radost, že až přijde domů, tak ho snad radostí rozmačkám :lol: :lol: :lol:
I přes dost velké problémy, které mu dělá čeština, je tak moc pečlivý a asi i zodpovědný, že každý den sedí u sešitu a píše, opisuje, čte, prostě trénuje, jako by mu na češtině závisel celý život.
A já jsem na něj strašně moc pyšná :srdce: :srdce: :srdce: !!!, protože já, ač jsem nikdy žádné problémy neměla, tak jsem samé jedničky v pololetí druhé třídy neměla (a to musím podotknout, že i paní učitelku jsem tenkrát měla mírnější, než má dneska syn).

(Omlouvám se za diskuzi, muselo to ze mě ven :lol: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6552
31.1.12 13:16

Vsak se mas cim chlubit, moc gratuluji :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
31.1.12 13:21

:lol: :lol: :lol: :lol:
Super :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 13:21

Jen ho pořádně pochval a řekni mu, jak jsi šťastná za to jak je šikovný :hug: Ať to neni jako u nás, když jsem přišla se samejma jedničkama na výzu někdy před maturitou a bylo mi na to řečeno „Tak vynes koš“ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
31.1.12 13:22
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
31.1.12 13:23
tterka píše:
Já mám takovou strašnou radost a nemám to komu říct. Před chvílí mi přišla smska od mého druháčka „Ahoj maminko, mám samé jedničky“ :lol: :lol: :lol: . Já z něj mám takovou radost, že až přijde domů, tak ho snad radostí rozmačkám :lol: :lol: :lol:
I přes dost velké problémy, které mu dělá čeština, je tak moc pečlivý a asi i zodpovědný, že každý den sedí u sešitu a píše, opisuje, čte, prostě trénuje, jako by mu na češtině závisel celý život.
A já jsem na něj strašně moc pyšná :srdce: :srdce: :srdce: !!!, protože já, ač jsem nikdy žádné problémy neměla, tak jsem samé jedničky v pololetí druhé třídy neměla (a to musím podotknout, že i paní učitelku jsem tenkrát měla mírnější, než má dneska syn).(Omlouvám se za diskuzi, muselo to ze mě ven :lol: :oops: )
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ

Jé to teda gratuluji!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Máš to teda šikulku šikovného :srdce: Já taky čekám až mi přijdou dítka ze školy a taky se potom pochlubím, jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9867

Super! Já uvidím vysvědčení dětí až odpoledne. Teď jsem volala nejstaršímu dítku na mobil a nedovolala jsem se. asi zůstal doma na stolku…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
31.1.12 13:26

Gratuluju :kytka: , to je super, určitě si to za tu snahu zasloužil. Mě dneska čeká úplně první vysvědčení, mám prvňáčka. Domů se dostanu až kolem čtvrté, tak to si ještě počkám :( . Můžu se zeptat zkušenějších, co dáváte za vízo?

• Citovat
  • Upravit
17026
31.1.12 13:27

super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: gratulujem :potlesk:

ja se dnes taky tesim na prvni vysvedceni,maly to hodne prozival,kdyz sel do skoly,uvidim(ale vim) az odpoledne(ma krouzek).. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.1.12 13:29

Moc blahopřeju. A jsem na tom momentálně stejně tako ty holka mi prve volala že má samí. A já mám taky strašnou radost. Mám třeťačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 13:30

Jůůůů supér, gratuluji, :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 13:31

A já mám taky dneska vysvědčení heč :mrgreen: Jako dálková studentka :pankac: Ale čistý jedničky to né, zas taková šikovná jsem nebyla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

Gratuluji, je to šikulka :potlesk: :kytka: Jsem taky pyšná maminka, můj prvňáček přinesl také samé jedničky, dojalo mě i to, že je to jeho první vysvědčení a omlouval se, že nejsou s hvězdičkou, když v notýsku nějaké s hvězdičkou má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

:potlesk: :potlesk: To je šikula,snad mě taky jednou syn přinese samé jedničky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí