Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já mám takovou strašnou radost a nemám to komu říct. Před chvílí mi přišla smska od mého druháčka „Ahoj maminko, mám samé jedničky“
. Já z něj mám takovou radost, že až přijde domů, tak ho snad radostí rozmačkám
![]()
I přes dost velké problémy, které mu dělá čeština, je tak moc pečlivý a asi i zodpovědný, že každý den sedí u sešitu a píše, opisuje, čte, prostě trénuje, jako by mu na češtině závisel celý život.
A já jsem na něj strašně moc pyšná
!!!, protože já, ač jsem nikdy žádné problémy neměla, tak jsem samé jedničky v pololetí druhé třídy neměla (a to musím podotknout, že i paní učitelku jsem tenkrát měla mírnější, než má dneska syn).
(Omlouvám se za diskuzi, muselo to ze mě ven
)
Jen ho pořádně pochval a řekni mu, jak jsi šťastná za to jak je šikovný
Ať to neni jako u nás, když jsem přišla se samejma jedničkama na výzu někdy před maturitou a bylo mi na to řečeno „Tak vynes koš“ ![]()
tterka píše:
Já mám takovou strašnou radost a nemám to komu říct. Před chvílí mi přišla smska od mého druháčka „Ahoj maminko, mám samé jedničky“![]()
![]()
. Já z něj mám takovou radost, že až přijde domů, tak ho snad radostí rozmačkám
![]()
![]()
I přes dost velké problémy, které mu dělá čeština, je tak moc pečlivý a asi i zodpovědný, že každý den sedí u sešitu a píše, opisuje, čte, prostě trénuje, jako by mu na češtině závisel celý život.
A já jsem na něj strašně moc pyšná![]()
![]()
!!!, protože já, ač jsem nikdy žádné problémy neměla, tak jsem samé jedničky v pololetí druhé třídy neměla (a to musím podotknout, že i paní učitelku jsem tenkrát měla mírnější, než má dneska syn).(Omlouvám se za diskuzi, muselo to ze mě ven
![]()
)
Jé to teda gratuluji!!!
Máš to teda šikulku šikovného
Já taky čekám až mi přijdou dítka ze školy a taky se potom pochlubím, jo? ![]()
Super! Já uvidím vysvědčení dětí až odpoledne. Teď jsem volala nejstaršímu dítku na mobil a nedovolala jsem se. asi zůstal doma na stolku…
L.
Gratuluju
, to je super, určitě si to za tu snahu zasloužil. Mě dneska čeká úplně první vysvědčení, mám prvňáčka. Domů se dostanu až kolem čtvrté, tak to si ještě počkám
. Můžu se zeptat zkušenějších, co dáváte za vízo?
super
gratulujem ![]()
ja se dnes taky tesim na prvni vysvedceni,maly to hodne prozival,kdyz sel do skoly,uvidim(ale vim) az odpoledne(ma krouzek).. ![]()
Moc blahopřeju. A jsem na tom momentálně stejně tako ty holka mi prve volala že má samí. A já mám taky strašnou radost. Mám třeťačku.
A já mám taky dneska vysvědčení heč
Jako dálková studentka
Ale čistý jedničky to né, zas taková šikovná jsem nebyla
![]()
Gratuluji, je to šikulka
Jsem taky pyšná maminka, můj prvňáček přinesl také samé jedničky, dojalo mě i to, že je to jeho první vysvědčení a omlouval se, že nejsou s hvězdičkou, když v notýsku nějaké s hvězdičkou má ![]()