Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, chci si nechat udělat tetování-buď na předloktí z vnitřní strany a nebo na krk-jakoby až pod tričko
rozhodla jsem se si nechat vytetovat jméno syna, ale nevím jak přesně
máte to někdo? hodíte inspiraci? nevím jestli jen tupě nechat vytetovat jméno, spíš by jsem to chtěla nějak zakombinovat do ornamentů nebo obrázku,ale netuším jak a chci mít představu než půjdu za tatérem.
je mě jasný, že se bude ozývat hodně holek co by si to nenechalo udělat, ale takový názor nepotřebuji,děkuji ![]()
těším se na tipy a nebo odkazy kde jste něco pěknýho viděli ![]()
Bych spíš nejdřív zašla k tatérovi podívat se na vzory a pak se s ním můžeš domluvit, že by do vybraného zakomponoval to jméno. Přeci jen on poradí lépe, má zkušenosti a taky potřebnou dávku fantazie.
Jo a já bych na to nešla, protože to bolíííííííííííí
![]()
no já jsem si říkala, že jestli druhé výjde mařenka, nechám si jejich první písmena vytetovat za krk až úplně za týl, skoro do vlasů, ať to nejde moc vidět, ale mařenka se nekonala, tak asi znamení, že to nemám dělat
a já chtěla dvě malé písmenka, ale tučně a nějak přes sebe,abych věděla jenom já a moje blízké okolí, že je to A a M, ale osobně bych mrkla na net na nějaké kérky a pak bych šla za tatérem a nechala si poradit, přece jenom má zkušenosti a v albumu hodně fotek a tam bych se teprve domluvila, vzala si ten nápad domů, rozmyslela se a až pak do toho šla, přece je to na pořád a já jsem hodně hleděla i do budoucna, jak budu stará babka, abych nevypadala jako debil, tak dobrou volbu a až bude po, hoď foto
![]()
Ahoj
pár tetování už mám a chci si nechat vytetovat datum narození dcery pod spirálku kterou mám pod krkem na zádech.. Jestli máš ráda jednoduchost, tak jdi do tetování bez ornamentů. Zkušený tatér Ti poradí a i návrh Ti namaluje..jen mu popiš svou představu. A neboj - zas až tak moc to nebolí - určitě menší bolest než porod
![]()
Tak my s přítelem máme už dost tetování a chceme i portrét malé.On si nechá dát na na prso na levou stranu (na srdce) a já teda nevím ale asi na záda ,protože to bude velký ![]()
Kamarádka má na krku jméno syna okrasným písmem v pergamonovým papíru a taky to vypadá dobře
ahoj já mám na krku dvě kytičky spojené spirálou a u toho datum narození malýho.. jméno jsem nechtěla.. ![]()
zkusím najít foto
bolesti se nebojím, jedno tetování už mám nad kotníkem, takže vím co to obnáší, jen prostě nevím jak to vymyslet, aby jsem tam tupě neměla napsaný jméno jak v telefoním seznamu
pořád nad tím dumám, na netu jsem něco málo našla, ale nesedlo mě zatím nic, musí to být něco co mě okouzlí
ja mam na pazi vytetovane jmeno dcery, rok narozeni a je to v takovem „ornamentu“. je to predelavka starsiho tetovani. Ve skutecnosti to neni tak velke jak to pusobi..
az budu mit dalsi dite, tak to si necham bud na predlokti nebo krk ![]()
Příspěvek upraven 07.12.11 v 09:45
Zajdi za tatérem my když jsme si necávaly na předloktí tetovat naše životní motto tak nám udělal návrh má na to program v počítači vybraly jsme písmo a detaily a pak jsme konaly ![]()
SayaSt píše:
ja mam na pazi vytetovane jmeno dcery, rok narozeni a je to v takovem „ornamentu“. je to predelavka starsiho tetovani. Ve skutecnosti to neni tak velke jak to pusobi..
az budu mit dalsi dite, tak to si necham bud na predlokti nebo krk
jejda, koukam ze mi to tam hodilo i foto jak dcerka spi
. tak to se omlouvam. byla to moje premiera v ukladani fota na emimino ![]()
no vloni jsem chtěla vytetovat na záda bambusový tyčky, jakoby ke krku, myslíte že by šlo to nakombinovat do těch tyček??? nakonec z nich sešlo, byla jsem těhotná
goldenka píše:
no vloni jsem chtěla vytetovat na záda bambusový tyčky, jakoby ke krku, myslíte že by šlo to nakombinovat do těch tyček??? nakonec z nich sešlo, byla jsem těhotná
Všechno jde. My máme kreativního tatéra a ten vymyslí cokoliv. Myslím, že tyčky by byly pěkný, to jsem ještě na nikom neviděla. ![]()
taky se mi to moc líbí, chtěla jsem jméno a datum narození dcery. Ale mám atipický exém tat nevím.