Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, sice znam Motol skoro jako sve boty,sto let jsem tam pracovala:D . Nevite, zdali je tam nekde na detske klinice detsky koutek?
Já tam teď docházím, dělala jsem tam 14 let, koutek jsem neviděla, ani dětský ani na kojení (který mají mimochodem v jednom dětském obchodě). Ale pořád běží na poliklinice rekonstrukce, tak třeba tam bude. Kdybys chtěla prostor ticha, tak ten vím přesně, kde najdu. ![]()
Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:34
tak prostor ticha jasne:D , to me taky napadlo:D v hlavnim vestibulu, to je dobrej napad, nebo hold bude dite litat po klinice a kvilet
treba nas driv vezmou na radu
![]()
To záleží kam jdeš, na dospělým když řekneš, že nemáš sunar, tak jdeš hned na řadu, na dětským Ti na to neskočej
. Já byla s malým na nukleárce a tam na nás byli moc hodní, měli tam dokonce zvlášť dětskou čekárnu
a všichni prďolku chválili, že je statečný, že má IV kanylu. Na dětským jsou taky hodní, ale žádný přehánění ![]()
Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:34
Ne, udelam si ja kolecko:D ale s ditetem bohuzel, nemam hlidani.
Tak sem pak písni, kdes byla a jaký tam byli. Jestli Tě vzali přednostně. Já budu muset s malým na jaře na primární, tak jsem zvědavá, jak se tam na nás budou tvářit.
Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:35
Dětský koutek byl vždy hezký a poměrně velký na kardiu na ambulanci…před pár měsíci jsme tam zrovna byli na kontrole
Je fakt, že nevím, jak to tam vypadá ted, právě díky té rekonstrukci
Nebo nech dítko na klinice, kde jsi dělala ![]()
Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:35
jasne, to budou mit holky na ARU radost:D to bohuzel asi neprojde, leda ze bych ji nechala na denni mistnosti, ale stejne nechce se mi ji tam nechavat je mala, navic je tam humusu jak nas…
My leželi přes víkend na dětským lůžkovým, ale v dospělý části, asi kvůli té rekonstrukci, Motol neznám, byla jsem tam podruhé v životě, tak nevím, co všecko za dětský oddělení tam maj. Tady měli na chodbě u televize pár stolků s židlema a skříň s hračkama. Ale že by tam byl třeba kobereček na lezení, to ne. Ale tahle informace asi není z té části, co potřebuješ:-)
hofka píše:
My leželi přes víkend na dětským lůžkovým, ale v dospělý části, asi kvůli té rekonstrukci, Motol neznám, byla jsem tam podruhé v životě, tak nevím, co všecko za dětský oddělení tam maj. Tady měli na chodbě u televize pár stolků s židlema a skříň s hračkama. Ale že by tam byl třeba kobereček na lezení, to ne. Ale tahle informace asi není z té části, co potřebuješ:-)