Dětský koutek FN Motol

23033
6.12.11 19:37

Detsky koutek FN Motol

Zdravim, sice znam Motol skoro jako sve boty,sto let jsem tam pracovala:D . Nevite, zdali je tam nekde na detske klinice detsky koutek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
6.12.11 19:46

Já tam teď docházím, dělala jsem tam 14 let, koutek jsem neviděla, ani dětský ani na kojení (který mají mimochodem v jednom dětském obchodě). Ale pořád běží na poliklinice rekonstrukce, tak třeba tam bude. Kdybys chtěla prostor ticha, tak ten vím přesně, kde najdu. :-)

Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 19:49

tak prostor ticha jasne:D , to me taky napadlo:D v hlavnim vestibulu, to je dobrej napad, nebo hold bude dite litat po klinice a kvilet :lol: :lol: :lol: treba nas driv vezmou na radu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.12.11 19:53

To záleží kam jdeš, na dospělým když řekneš, že nemáš sunar, tak jdeš hned na řadu, na dětským Ti na to neskočej :-). Já byla s malým na nukleárce a tam na nás byli moc hodní, měli tam dokonce zvlášť dětskou čekárnu :-) a všichni prďolku chválili, že je statečný, že má IV kanylu. Na dětským jsou taky hodní, ale žádný přehánění :-)))

Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 19:54

Ne, udelam si ja kolecko:D ale s ditetem bohuzel, nemam hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
6.12.11 20:01

Tak sem pak písni, kdes byla a jaký tam byli. Jestli Tě vzali přednostně. Já budu muset s malým na jaře na primární, tak jsem zvědavá, jak se tam na nás budou tvářit.

Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.12.11 20:03

Dětský koutek byl vždy hezký a poměrně velký na kardiu na ambulanci…před pár měsíci jsme tam zrovna byli na kontrole

• Citovat
  • Upravit
byron
6.12.11 20:04

Je fakt, že nevím, jak to tam vypadá ted, právě díky té rekonstrukci

• Citovat
  • Upravit
24292
6.12.11 20:06

Nebo nech dítko na klinice, kde jsi dělala :-)

Příspěvek upraven 14.09.15 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.12.11 20:08

jasne, to budou mit holky na ARU radost:D to bohuzel asi neprojde, leda ze bych ji nechala na denni mistnosti, ale stejne nechce se mi ji tam nechavat je mala, navic je tam humusu jak nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.12.11 20:09

My leželi přes víkend na dětským lůžkovým, ale v dospělý části, asi kvůli té rekonstrukci, Motol neznám, byla jsem tam podruhé v životě, tak nevím, co všecko za dětský oddělení tam maj. Tady měli na chodbě u televize pár stolků s židlema a skříň s hračkama. Ale že by tam byl třeba kobereček na lezení, to ne. Ale tahle informace asi není z té části, co potřebuješ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.12.11 20:11
To mají právě na té dětské kardio ambulanci… I když fakt nevím, jestli to tam není ted na prd díky rekonstrukci…
hofka píše:
My leželi přes víkend na dětským lůžkovým, ale v dospělý části, asi kvůli té rekonstrukci, Motol neznám, byla jsem tam podruhé v životě, tak nevím, co všecko za dětský oddělení tam maj. Tady měli na chodbě u televize pár stolků s židlema a skříň s hračkama. Ale že by tam byl třeba kobereček na lezení, to ne. Ale tahle informace asi není z té části, co potřebuješ:-)
  • Citovat
  • Upravit
24292
6.12.11 20:11

Ona by Ti ji Jana pohlídala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat