Výtok v 6tt

139
26.9.10 07:59

výtok v 6tt

Ahoj holky. Máte některá zkušonost s výtokem na začátku těhu? Mám výtok od začátku, barva bílá káva (béžová), někdy hodně řídký a nažloutlý a z toho zase až do žmolek. Kvůli tomu jsem začala užívat utrogestan perorálně, ale nezdá se mi,že by to nějak pomohlo.Občas mě k tomu potrápí i svědění. Na ko mám jít ve středu, tak nevím jestli se tam nemám raději nacpat už v pondělí :think: .Nemám z toho vůbec dobrý pocit, snad nemusím mít strach o mimi.Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
26.9.10 08:02

Vytok na zacatku tehotenstvi bile barvy nebo kremovy a hustsi nebo obcas i ridsi je zcela normalni, ba naopak je to dalsi pruvodni jev tehotenstvi, takze bud klidna :wink: Jestli jsi kvuli tomu zacala brat utrogestan (coz teda nechapu, ktery doktor ti ho na vytok predepsal), tak ho v klidu vysad, nemluve o tom, ze pri uzivani usty ma vedlejsi ucinky jako je nevolnost a hrozna ospalost. Pohodove tehotenstvi preji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.9.10 08:07
vodaziva píše:
Vytok na zacatku tehotenstvi bile barvy nebo kremovy a hustsi nebo obcas i ridsi je zcela normalni, ba naopak je to dalsi pruvodni jev tehotenstvi, takze bud klidna :wink: Jestli jsi kvuli tomu zacala brat utrogestan (coz teda nechapu, ktery doktor ti ho na vytok predepsal), tak ho v klidu vysad, nemluve o tom, ze pri uzivani usty ma vedlejsi ucinky jako je nevolnost a hrozna ospalost. Pohodove tehotenstvi preji :kytka:
Ne ne, utrogestan jsem dostala na udržení, ale mysleli jsme s dr,že ten výtok nám způsobuje právě vaginální podávání utro.,tak jsme přešli na baštění.Já spíš myslím,že mám kvasinky, protože jsem včera měla výtok žluto-malinko růžový.Já na ty mrchy trpím i mimo těhu :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.9.10 08:13

Tak jestli na kvasinky trpis, tak si zajdi radeji k dr na kontrolu. Rozhodne to ted neni ale nijak ohrozujici pro mimusko, takze se neboj :huban: Ten vytok, jaky popisujes, mi proste prijde normalni, ja ho mam taky a svagrova, ktera je ted tehotna, taky. Jeste jsme to spolu probiraly, ze nosime radeji slipove vlozky. Ale treba ti nekdo dalsi zase poradi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.9.10 09:25

Rozalinko já trpím výtokem od začátku. Je t dost nepříjemné, ale co se dá dělat. Pokud by tě to hodně svědilo, tak běž určitě k Dr. dříve, může to být klidně nějaká kvasinka.
Také nedoporučuji nosit slipovky. Nejsou moc prodyšné a není to dobré.
Přeji pohodové těhotentví :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
26.9.10 09:31

Výtok je v těhu normální, ale pokud svědí, může to být kvasinka. Utrogestan rozhodně nevysazuj… bere se na podporu těhu, způsobuje, že děložní sliznice roste rychleji a embryjko se v ní lépe uchytí. A k dr.si zajdi a netrap se svěděním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.9.10 10:25
Máji, já nosím úplně ty tenké prodyšné. Po jiných to bylo jen horší.
M-a-j-a píše:
Rozalinko já trpím výtokem od začátku. Je t dost nepříjemné, ale co se dá dělat. Pokud by tě to hodně svědilo, tak běž určitě k Dr. dříve, může to být klidně nějaká kvasinka.
Také nedoporučuji nosit slipovky. Nejsou moc prodyšné a není to dobré.
Přeji pohodové těhotentví :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.9.10 10:32

Rozali ani ty tenké nejsou moc dobré.
TO já jsem si radši kalhotky vždycky vyměnila. Intimky jsou na ty kvasinky jak dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.9.10 11:29
To byhc asi úplně bez nedala.Bych u sebe musela mít neustále náhradní kalhotky :roll: A máš zkušenosti i s tím,že ten výtok měla narůžovělou barvu??
M-a-j-a píše:
Rozali ani ty tenké nejsou moc dobré.
TO já jsem si radši kalhotky vždycky vyměnila. Intimky jsou na ty kvasinky jak dělané.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.9.10 12:36

Ahoj,já bych bez vložky teda taky nedala ani ránu,trápí mě kvasihka celé těhu a dokonce jsem ze slipovek musela přejít na normální velikost,páč slipovka to nepobrala :zed: Zajdi si kdoktorovi ať ti něco dá a zbytečně se netrap,mě ze začátku,když to nebylo ještě tolik rozjetý pomáhal výplach rosalginem,to byla fakt úleva,ale jen uleví,nikoli vyléčí :wink:

• Citovat
  • Upravit
16492
26.9.10 14:04

Rozalinko tak já jsem se slipovkou trpěla, protože mě to bylo nepříjemnéé, když jsem ji neměla, tak to bylo v pohodě. Taky jsem měla vždycky náhradní kalhotky :-)
No já ho měla a mám spíše bílý nebo lehce nažloutlý.
Zkus zajít k Dr. a uvidíš co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.9.10 14:06

Jo až přestaneš brát utrogestan, tak si myslím, že ten výtok trochu poleví. Já teda utrouš v těhotenství nebrala, ale když jsem ho brala kvůli nepravidelné mS, tak jsem měla taky větší výtok. Taky jsem ho polykala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.9.10 20:29

Tak jsem psala dr o tom mém výtoku a napsal mi, abych si začala utrogestan zase zavádět. Asi má strach, abych nepotrácela.Tak jsem ho musela uklidnit,že to není tak hrozné :lol: . On je co se mě týče plašánek. Tak mě vystresoval i když jsme neměli srdíčko podle hcg.On á u mě strach kvůli té mé krvi :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí