Vytrhání zubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
10.3.21 20:18
@Misasisi píše:
@Zwetta a je mi to jedno jestli to vytrha já na to peníze mám a budu jedině ráda že nebudu pak trpět 😊furt lepší když si nechám dát iplose než abych chodila s klapackama 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

Ano implantaty jsou dobra volba! Upřednostnila bych ale tzv nahradu hybridní kotvenou na implantatech. Kvuli dobre hygiene ( jednoduše vyndaš, umyješ a nacvakneš zpet) Tzv branemarkův most je nahrada šroubovaná v ústech, jednou za rok by jej měl lekař odšroubovat a udělat repas, vyčistit atd. Stat metr od pacienta s branemarkem je někdy o život, pokud branemark nasaje žaludeční šťavy a pacient dokonale nečistí flossem je to hrozný smrad. Samozřejmě je to o kompromisech roušky a covid jsou pro tyto lidi spasou.. nic necítí okolí ani oni sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
10.3.21 20:22

@Královna Kosmíru tak tady jde hlavně o to že sem měla termín vytrhani ale bohužel dostala sem zánět který se musel léčit.. Do toho přišel covid a můj zubař rusil termíny bohužel.. 🤦🏻‍♀️Je to u něj docela náročný ale což o to implantáty si dát nechám a na kontroly chodit budu to je jasné chodím na Dent. Hygienu a i tam mi vždy slečna vysvětluje jak to budu čistit atd 😊jenže tady slečna co na mě útočí asi nechápe že každý chrup a jeho stavba je jiná a bohužel pokud mám mrtvé kořeny jak mi vysvětlil zubar tak náhrada bude lepší protože občas ty zuby opravdu bolí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.3.21 20:26
@Misasisi píše:
@Královna Kosmíru tak tady jde hlavně o to že sem měla termín vytrhani ale bohužel dostala sem zánět který se musel léčit.. Do toho přišel covid a můj zubař rusil termíny bohužel.. 🤦🏻‍♀️Je to u něj docela náročný ale což o to implantáty si dát nechám a na kontroly chodit budu to je jasné chodím na Dent. Hygienu a i tam mi vždy slečna vysvětluje jak to budu čistit atd 😊jenže tady slečna co na mě útočí asi nechápe že každý chrup a jeho stavba je jiná a bohužel pokud mám mrtvé kořeny jak mi vysvětlil zubar tak náhrada bude lepší protože občas ty zuby opravdu bolí 😊

Pokud lékař řekne, že zuby by měly tlmu opustit, tak to tak je. Jsou zdrojem permanentního zánětu a ten ti koluje v krvi. A to nikdo nechce. Dneska už si zubaři dobře extrakce rozmýšlî. Nikdo nechce mít na krku žalobu. Jako jsou trhači, ale ty vystudovali za krale klacka a už jich moc neni. Žadnej zubař netahá zuby jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
10.3.21 20:29

@Královna Kosmíru asi tak 😊.. Proto mi řekl že lepší když je vyndáme dáme implantáty a bude to fajn.. 🙂.. Zubar jen tak asi zuby netrha pro jic za nic 🙂ale jsou tady u lidí chytří že píšou že jejich zubar to dělá ze není problém.. No jasný ale jak to pak dopadá 🤦🏻‍♀️jinak díky za názor 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.3.21 20:31
@Misasisi píše:
@Královna Kosmíru asi tak 😊.. Proto mi řekl že lepší když je vyndáme dáme implantáty a bude to fajn.. 🙂.. Zubar jen tak asi zuby netrha pro jic za nic 🙂ale jsou tady u lidí chytří že píšou že jejich zubar to dělá ze není problém.. No jasný ale jak to pak dopadá 🤦🏻‍♀️jinak díky za názor 😊

Není zač. Držím palce ať nic nebolí a dílo se podaří :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
10.3.21 21:00

@Královna Kosmíru moc děkuji 🍀 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...