Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Určitě to zvládne i tvůj zubař nebo má kontakt na někoho, kdo to udělá. Nepíšeš ani okres, tak ses ochotna jet přes celou republikou?
Taky záleží co máš se zubama.. Každý ti nevytrha zuby na vlastní žádost pokud jsou nějak zachránit.. Až porodim čekají mě implantáty celé vrchní patro protože geneticky mám zuby v prdce🤦🏻♀️
Mel by Vam poradit vas zubař, pokud to nechce udelat on. Mne trhala všechny 8 moje zubarka, jenom mi to omrtvila tot vse. Taky jsem se bala, ale zas tak hrozne to nebylo..
@Misasisi píše:
Taky záleží co máš se zubama.. Každý ti nevytrha zuby na vlastní žádost pokud jsou nějak zachránit.. Až porodim čekají mě implantáty celé vrchní patro protože geneticky mám zuby v prdce🤦🏻♀️
Nezlob se, ale svést špatné zuby jen na genetiku, může jen nevzdělanec nebo člověk, co si nechce připustit, že se o zuby špatně staral.. ![]()
@Zwetta no pokud by neprošla genetika. Tak už to může svést jen na Babiše a jeho koblihy.
@Cenarius píše:
@Zwetta no pokud by neprošla genetika. Tak už to může svést jen na Babiše a jeho koblihy.
@Zwetta píše:
Nezlob se, ale svést špatné zuby jen na genetiku, může jen nevzdělanec nebo člověk, co si nechce připustit, že se o zuby špatně staral..
Ale bacha, něco asi možné je. Třeba měkká sklovina. To má manžel, naše zubařka tvrdí, že tohle snad ještě v takové míře neviděla. A dcera to skutečně zřejmě zdědila, anebo takhle - má to taky. Máme všichni jednu zubařku.
@inkakřivák píše:
Ale bacha, něco asi možné je. Třeba měkká sklovina. To má manžel, naše zubařka tvrdí, že tohle snad ještě v takové míře neviděla. A dcera to skutečně zřejmě zdědila, anebo takhle - má to taky. Máme všichni jednu zubařku.
no chápu, že do jisté míry to možné je, ale svést to pouze a jen na dědičnost?
![]()
@Misasisi píše:
Jakože jsi nepodědila kartáček na zuby?
@Zwetta aha tak zaprvé moje mamina měla problémy se zubama bohužel… Ale i mě je chyba v tom že díky bohu mám všechny zuby hezky ale mám mrtvé kořeny podle zubaře se s tím nic dělat jiného nedá a ano je to genetikou😉o zuby se starám stále a denně 2× takže vy moralisti si říkejte co chcete 🤦🏻♀️
@Zwetta nevzdelanost? Haló myslím si že pokud sem tak nevzdelana asi bych nedělala zdravotní sestru
ale každý tady z vás je vlastně jen někdo kdo má sám komplex.. A nevidí svoje problémy 😂 😁takže víte co mi můžete ![]()
Zdravím prosím je nějaká nemocnice nebo zubař který by pod narkózou vytrhal zuby a dal klapačky? A za kolik prosím? Někdo zkušenosti? Dekuji