Vyvádí při přebalování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
31.5.05 13:26

Vyvádí při přebalování

Milé maminky,chci se zeptat,zda ty vaše děti taky tak vyvádí,když je máte přebalovat???Malýmu bude rok a příšerně se u toho vzteká.Někdy mám co dělat ho udržet.Je to normální?
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
31.5.05 13:34

Nám se to naše děťátko taky pěkně kroutí a tak pokaždé než jdu přebalovat, musím najít nějakou novou hračku na zabavení. Pokličku, vařechu, zubní pastu, nedýl nám vydržela šiška z borovice =o)))))
 Radina

• Citovat
  • Upravit
7463
31.5.05 13:43

hihi myslim,ze je to normalni :),delfinek nesnasi davani pliny,otaci se ,leze pryc a ted uz i zdrha. Zabavi ho mobil ( muj ) a musim hodne rychle na:,–(it a zalepit :)

magrat a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
31.5.05 13:55

U nás dneska ráno proběhl regulérní záchvat vzteku na téma - vzali mi mojí milovanou špinavou plínu a dali mi nějakou hnusnou čistou. :-) S tím rozdílem, že když se to nechá zajít takhle daleko a fakt se vzteká, nepomůže nic. Nejlepší je nechat ho chvilku nahatýho a zabalit až se uklidní. Jinak u nás je 100% zabavovadlo krabice s Pampers ubrouskama… :-)

Hodně štěstí a pevné nervy. :-)

Peta, Vojta (11m) a Klíště (31.tt - už se těším na ležáčka co bude u přebalování maxuimálně trošku brečet :-))

• Citovat
  • Upravit
3417
31.5.05 17:12

Haha, je to zcela normální. Já jsem tedy nekompromisní a tvrdá - když se přebaluje tak se u toho v klidu leží, teˇd máme látkový plíny tak to kór potřebuju spolupráci, ale nějaký hračky jsou opravdu dobrá pomoc. Cokoliv, co tu holky psaly - mobil, ubrousky, tuba krému......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
31.5.05 21:13

Já můžu říct, že to je opravdu normální. Našeho Matýska /14m/ s prázdnýma rukama přebalit nejde!!! Takže já přeji rychlé a bezproblémové přebalování.
Slávina 20tt + Matýsek 14m /taky se těším na klidně ležící mimi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
31.5.05 22:37

Ahoj holky,

u nás pomáhá zpívání oblíbených písniček,nejlépe srandovních.Ke sprostonárodním jsme teda ještě nedošli.

Ahoj Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.6.05 09:06

Ahojky :P
U nás je to stejný.Při přebalování řve,otáčí se,leze pryč…atd.Trochu pomůže flaška s čajem, hračky u nás moc nezabírají.O oblékání ani nemluvím,to je taky pěkný cirkus.Oblékáme proto ve stoje a je to lepší.
Tak pevné nervy všem maminkám.
Ketty+Honzík (za 5dní 1.rok) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
1.6.05 09:07

Jejej, 14m s stále ještě vzeklounek? To se máme na co těšit :-)
Už tak přes měsíc jakékoliv položení na záda vyvolává totální záchvat, takže když je někdo po ruce, pomáhá zabavovat, když není, tak zkouším také nové hračky, něco, co normálně nemůže držet apod.. ale nefunguje to již moc.. takže Elišku kolikrát musím dohnat a tak jak je, na čtyřech či ve stoje ji doobléknout.. Sice to zní divně pro maminy, které to neznají, ale ještě než ji dopoložím, tak řve a přehazuje nohu na otočku = není šance to zvládnout v klidu.. byli jsme nedávno u známých, co mají novorozeně a ti se divili, jak E. vyvádí… a myslím, že si o nás myslí, že jsme neschopní :-) Možná budou mít štěstí a to jejich mimi bude ležet vždy klidně..
Já jen čekám, kdy malá pochopí, že to udělat musím a že to je pro její dobro.. těch 14 měsíců zmiňovaných Slavinou mne moc nepotěšilo :-)
E. na Eliška za chvíli 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
1.6.05 11:42

Ahojky. Nase bublinka taky nevydrzi.Davam ji lahvicku s cajem , aspon se poradne napije, jinak totiz vubec nechce.

Anny a Olivie( v patek 1 rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.6.05 08:20

U nás je to to samý - položení na záda znamená děsnej řev a vztek!! Tak jste mě uklidnili, že to není mou neschopností nebo nenormálním synem. Ale těšila jsem se, že to tak kolem roku pomine :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
7.6.05 11:45

Ahoj holky, ani nevíte, jak mě tohle téma potěšilo a povzbudilo.
Nic nemusím dodávat, Efina popsala mého syna Peťulu. Tak pevné nervy. Alča a Petřík 13 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.6.05 23:04

Holky, holky - my už se nevztekáme. Povídám vždykcy nějakou básničky, dělám ksichtíky a už je to v poho. Asi už si Matýsek zvykl, že nic jiného mu nezbyde…
tak pevné nervy a rychlé přebalování.
Slávina 22tt + Matýsek 14m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
14.6.05 09:56

Ahoj holky, ja tenhle problem s mimcem nemam, jeste je male. Ale pobavila me kamaradka. Rikala, ze se hrozi kazdeho prebalovani. Kdyz od nas odchazela, zacali na prebalovaku v loznici a doprebalili na podlaze v kuchyni. To byl uprk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.13 20:24

Holky, mám problém.
Poslední měsíc mi vyvádí dítě skoro 10m při přebalování. Prostě jak ji položím, abych si přebalila, ŘEV jak na lesy, hned se otočí, zkouší se dostat pryč.

Jako nejdřív se jen otočila, teď se u toho i příšerně řve.

Vadí ji, když ji položím.

Jsem z toho dost nervózní, jednak je z přebalování horor, a jednak mě to zaráží, že ji vadí, že ji položím? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML