Zastavený vývoj miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
5.10.25 07:47
@Kryptozoo píše: Více
Že ji nedávám potřebné jídlo které potrebuje a že i kvůli tomu stojí na váze necelých 7 kg v 8,5 měsících je prý málo že by měla mít víc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.10.25 08:24

@Lucka479 naše malá měla na kontrole v 8m 7370g (byly jsme na kotrole v 8m a 1 týdnu), ale záleží prý i jak vyrostla a jak vyrostla hlavička a růstová křivka. Ale naše malá měla nízkou porodní váhu.

A s jídlem ted bojujeme kvůli zubům taky.

A jinak doktorka se jen ptala jestli se přetočí na obě strany a v tu dobu se malá jen plazila. A na sezení a lezení doktorka neříkala, že by to měla už umět. Pak najednou během týdne začala sedět a zkoušet lézt po 9m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 09:49
@Lucka479 píše: Více

No a dáváš? Co tak za den sní?
Nevadí menší dítě, pokud na tom percentilu je stabilně.

• Citovat
  • Upravit
3
5.10.25 18:27

Dostává mléko pak svačinky buď s piskotem nebo jogurt pak příkrmy maso zelenina a nějaká příloha pak zas svačinku a k večeři mléko váha se houpe vždy do 7kg mléko vypije 200ml a pak ji to micham prikrmu nesmí víc jak max 110 gr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
5.10.25 19:03

@Lucka479 v 8,5 měsících má čas na lezení i sed. Syn začal lézt v 10,5 měsících, sedět kolem roku. Jde na kolínka, péruje, dělá šikmý sed, druhé vzpřímení?
Jako zastavit vývoj kvůli tomu, že nepřibírá, mi přijde jako blbost. Pokud má doktorka takový pocit, tak by měla poradit, co s tím. Podle mě jí pěkně, možná ještě můžeš přidat bílé jogurty, případně kaše. Ty teda hodně lidí haní, ale mně to doporučila sama doktorka a syn to měl rád a neměl z toho žádné bolení bříška. Syn je taky drobný, v roce měl 7,6 kg a doktorka ho chválila, jak je šikovný. Ale sama doktorka má 3 děti a její syn odmítal jíst příkrmy a v roce měl 7,4 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí