Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den maminky. Jste moji jedinou nadějí potřebovala bych Váš názor do mého dotazníku k bc. práci. Zabere to jen chviličku. Moc prosím kdyby jste se na to zkusily podívat a pomoc mi. Děkuji za Váš čas ♥️ https://74289.vyplnto.cz/
Jinak podle mě, ti tento dotazník může vyplnit i chlap v pohodě. Pokud není úplně idiot a o dítě se stará jako normální rodič.
17. Kojil/a jste Vaše dítě? Jako fakt vidím dobře? ![]()
@Cenarius píše:
Jinak podle mě, ti tento dotazník může vyplnit i chlap v pohodě. Pokud není úplně idiot a o dítě se stará jako normální rodič.17. Kojil/a jste Vaše dítě? Jako fakt vidím dobře?
V pouceni ohledne ocko na covid bylo uvedeno neco ve smyslu pokud jste zena a jste tehotna…
@Yorkmut takže těhotný muž nemůže na COVid očkování? To je bordel.
Otázka 3. Já bydlím ve městě v okresu Brno-venkov tak teď nevím co mám vybrat ![]()
chybička se vloudila… To už je nějak tak automaticky psaný kor v dnešní době kdy máme přes 40 druhů pohlaví
vše opravím ![]()
Já třeba měla docela problém s otázkou jak dlouho jste výlučně kojila dítě, mám 2, jedno jsem kojila do roka a půl (byla možnost 1 nebo 2 roky) a druhou jen 3 měsíce. Tak pak nevím na kterou dceru dotazník odpovídat