Vyznání - poraďte mi

1342
23.10.13 15:02

Vyznání- poraďte mi

Mílé dámy, tuto diskuzi zakládám na pomoc mému devatenáctiletému brachovi. Již od školky miluje jednu holku, která je stejně stará jako on. Dnes jsou velmi dobří přátele a takřka každý den se vídají. Ona ví, že on ji miluje :srdce:, ale má přitele. Telenovala hadr. Poprosil mě, zdali bych byla tak hodna a vymyslela nějaké vyznání, basničku apod. které by mohl napsat na přání k narozeninam. Ona je pěkná modrooka blondynka. Ja na to moc vlohy nemám a tak trochu doufam, že někdo něco opravdu pěkného originalního zná :hug: :lol:. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.zizi
23.10.13 15:14

U nas se driv holky, ktere kluci milovali unasely :lol:…mesic nekde o samote a ona zmeni nazor :lol:

• Citovat
  • Upravit
6956
23.10.13 15:15

Ja bych to spis nepojala vtipne a rymovane ale spis jen jako vyznani ( vazne)

Neco jako : nesmet se te dotykat, hladit ve vlasech a libat, je pro me hrozne utrpeni. Chtel bych vsechno tohle udelat, a ne se na tebe jen divat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.10.13 15:15

@Niqitka muzu toho vymyslet i vic pokud chces :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
23.10.13 15:21
@Janichka píše:
Ja bych to spis nepojala vtipne a rymovane ale spis jen jako vyznani ( vazne)Neco jako : nesmet se te dotykat, hladit ve vlasech a libat, je pro me hrozne utrpeni. Chtel bych vsechno tohle udelat, a ne se na tebe jen divat.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: jsi dobrá, to bych nikdy do kupy nedala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
23.10.13 15:25

No to ja taky ne, pokračuj pokračuj..bože že bracha je takovej loupak, že ji někde neohne :D,
Ve školce to ji vohrabaval, to jo..ale ted..béčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.10.13 15:26

@DodaS vzdycky me strasne bavilo skladat takove basnicky :mrgreen: umim i vtipne :D u takoveho vyznani si vzdycky prestavim sebe ve stejne situaci a co bych asi ja chtela slyset :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.10.13 15:29

@Janichka jj, máš to pecka napsaný, jsem jen tvá :lol: :mrgreen:..ještě bych tam přidala něco jako:..moci jen cítit vůni vlasů a nesmět se jich dotknout, na to holky jdou.. já si pamatuju, že vůně vlasů mě taky okouzlila ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.10.13 15:31

@Niqitka prej někde neohne :mrgreen: mmch, to motto v podpisu máš schválně takhle jinak?.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.10.13 15:31

Chtel bych citit tvou vuni a ochutnat tve rty. Kdyz si predstavim, ze te hladim ve vlasech a libam, chveji se vzrusenim. Doufam ze to neni jen sen a kdyby byl, tak at se nikdy nevzbudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.10.13 15:32

@mau-mau uz to tam mas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.10.13 15:32

No, jestli to ona ví a navíc má přítele, tak bych jí nic takovýho nepsala.
Spíš bych mu poradila ať je nad věcí, než takovéhle uplakaný výlevy, to tomu moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.10.13 15:33
@Janichka píše:
Chtel bych citit tvou vuni a ochutnat tve rty. Kdyz si predstavim, ze te hladim ve vlasech a libam, chveji se vzrusenim. Doufam ze to neni jen sen a kdyby byl, tak at se nikdy nevzbudim.

Teda možná jsem prase, ale první věta takhle napsaná mi evokuje vůni něčeho jinýho než vlasů :lol: zvlášť se spojením „ochutnat“ :lol: :mrgreen: sorry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
23.10.13 15:34

@páájaa2 No, záleží strašně moc na tom, jak to bere ta holka… :nevim: Ale to zakladatelka asi neví.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Unreachable
23.10.13 15:35
@páájaa2 píše:
No, jestli to ona ví a navíc má přítele, tak bych jí nic takovýho nepsala.
Spíš bych mu poradila ať je nad věcí, než takovéhle uplakaný výlevy, to tomu moc nepomůže.

Tak tak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí