Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mílé dámy, tuto diskuzi zakládám na pomoc mému devatenáctiletému brachovi. Již od školky miluje jednu holku, která je stejně stará jako on. Dnes jsou velmi dobří přátele a takřka každý den se vídají. Ona ví, že on ji miluje
, ale má přitele. Telenovala hadr. Poprosil mě, zdali bych byla tak hodna a vymyslela nějaké vyznání, basničku apod. které by mohl napsat na přání k narozeninam. Ona je pěkná modrooka blondynka. Ja na to moc vlohy nemám a tak trochu doufam, že někdo něco opravdu pěkného originalního zná
. Předem děkuji.
U nas se driv holky, ktere kluci milovali unasely
…mesic nekde o samote a ona zmeni nazor ![]()
Ja bych to spis nepojala vtipne a rymovane ale spis jen jako vyznani ( vazne)
Neco jako : nesmet se te dotykat, hladit ve vlasech a libat, je pro me hrozne utrpeni. Chtel bych vsechno tohle udelat, a ne se na tebe jen divat.
@Janichka píše:
Ja bych to spis nepojala vtipne a rymovane ale spis jen jako vyznani ( vazne)Neco jako : nesmet se te dotykat, hladit ve vlasech a libat, je pro me hrozne utrpeni. Chtel bych vsechno tohle udelat, a ne se na tebe jen divat.
No to ja taky ne, pokračuj pokračuj..bože že bracha je takovej loupak, že ji někde neohne
,
Ve školce to ji vohrabaval, to jo..ale ted..béčko
@DodaS vzdycky me strasne bavilo skladat takove basnicky
umim i vtipne
u takoveho vyznani si vzdycky prestavim sebe ve stejne situaci a co bych asi ja chtela slyset ![]()
@Janichka jj, máš to pecka napsaný, jsem jen tvá
..ještě bych tam přidala něco jako:..moci jen cítit vůni vlasů a nesmět se jich dotknout, na to holky jdou.. já si pamatuju, že vůně vlasů mě taky okouzlila
![]()
@Niqitka prej někde neohne
mmch, to motto v podpisu máš schválně takhle jinak?.. ![]()
Chtel bych citit tvou vuni a ochutnat tve rty. Kdyz si predstavim, ze te hladim ve vlasech a libam, chveji se vzrusenim. Doufam ze to neni jen sen a kdyby byl, tak at se nikdy nevzbudim.
No, jestli to ona ví a navíc má přítele, tak bych jí nic takovýho nepsala.
Spíš bych mu poradila ať je nad věcí, než takovéhle uplakaný výlevy, to tomu moc nepomůže.
@Janichka píše:
Chtel bych citit tvou vuni a ochutnat tve rty. Kdyz si predstavim, ze te hladim ve vlasech a libam, chveji se vzrusenim. Doufam ze to neni jen sen a kdyby byl, tak at se nikdy nevzbudim.
Teda možná jsem prase, ale první věta takhle napsaná mi evokuje vůni něčeho jinýho než vlasů
zvlášť se spojením „ochutnat“
sorry ![]()
@páájaa2 No, záleží strašně moc na tom, jak to bere ta holka…
Ale to zakladatelka asi neví.. ![]()
@páájaa2 píše:
No, jestli to ona ví a navíc má přítele, tak bych jí nic takovýho nepsala.
Spíš bych mu poradila ať je nad věcí, než takovéhle uplakaný výlevy, to tomu moc nepomůže.
Tak tak… ![]()