Přišel domů v jiných boxerkách

6160
22.10.13 20:02

Přišel domů v jiných boxerkách

Když odcházel do práce, měl na sobě černé boxerky a když se vrátil, měl přes ně natáhnuté jiné/nové červené.
Když jsem se ho ptala, co to jako má znamenat (když jsem ležela v posteli, tak jsem si všimla jak si je sundává), tak říkal, že si je koupil 8o
Ale já to prostě nechápu, nevidím v tom nic racionálního ani logického :zed:
Proč si ty nové prostě nedal do tašky?
Já mu prostě nerozumím a jsem na něj kvůli tomu naštvaná, dokonce jsem mu naznačila, že si myslím, že mohl být nevěrný.
Mám z toho rozporuplné pocity :think:
V práci končil nějak o půl dvanácté večer, pak jsem věděla, že jdou s přáteli slavit narozeniny nějaké jeho kolegyně a že kolem druhé přišel domu.
Našla jsem ho k ránu chrnět na gauči (zase) :roll:
Nesnáším to, když přijde z práce v noci domu a ještě si jde zapnout notebook, zahrát hru a usne u toho a u nás se jak u pitomců svítí :cert:
Fakt tohle nesnáším, to prostě se nemůže jít osprchovat a hned spát do postele?
Už mě fakt začíná s**t :cert:

Co si proboha mám myslet o těch jeho nových červených boxerkách?? 8o :nevim: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.10.13 20:04

@zvědavá borůvka 8o nevím, co si máš myslet, ale mi chlap vyprávěl, jak přišel dom a až tam zjistil, že má boxery naruby :lol:
Jinak nwm, ten můj, když si koupí spodky, tak si je nejdřív vypere, pak je bere na sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.10.13 20:05

:lol: :lol: :lol: třeba je ukradl v krámě a takto z kabiny pronesl přes kasu :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
22.10.13 20:06

No a co si ve skutecnosti myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.10.13 20:07

Třeba hráli s klukama nějakou hru :think:

• Citovat
  • Upravit
23847
@martina.se píše:
@zvědavá borůvka 8o nevím, co si máš myslet, ale mi chlap vyprávěl, jak přišel dom a až tam zjistil, že má boxery naruby :lol:
Jinak nwm, ten můj, když si koupí spodky, tak si je nejdřív vypere, pak je bere na sebe :think:

No dyť on je taky na sobě neměla, hygienicky si pod ně vzal ty starý spodky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zakladatelko, promiň, vím, že ti není do smíchu, ale mně to přijde děsně vtipný - se tu řežu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114

Nevím, spíš dělali blbosti. On měl na sobě 2 trencle současně?

• Citovat
  • Upravit
23847
22.10.13 20:08

Mmch ten frajer, co přišel domů bez spoďárů, bude mít teda mnohem horší vysvětlování :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.10.13 20:09

Vím, že to musí být na zamyšlenou a že dost pochybuješ… ale taky mě to pobavilo :mrgreen: :oops: Vůbec jsem nepochopila to co udělal a snad pro to ani není vysvětlení? Kdyby měl jiné tak bych si řekla kdo ví kde byl… ale dvoje? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 20:09
@Gina108 píše:
No dyť on je taky na sobě neměla, hygienicky si pod ně vzal ty starý spodky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zakladatelko, promiň, vím, že ti není do smíchu, ale mně to přijde děsně vtipný - se tu řežu :mrgreen:

no já se u toho řežu taky.. když jsem si to představila :lol: já vím, že zakladatelce je asi ouvej, ale ta bujná fantazie.. :zed: :mrgreen: a máš pravdu, nač prát, když měl pod nima svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.13 20:10

@zvědavá borůvka Nevyměnil si je třeba v práci s kolegou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
22.10.13 20:10
@Gina108 píše:
Mmch ten frajer, co přišel domů bez spoďárů, bude mít teda mnohem horší vysvětlování :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.10.13 20:11

Třeba je někomu chtěl ukázat, tak si je natáhl na normální spodky a pak si je pro úsporu místa prostě nechal na sobě… vysvětlení je tolik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114

No já bych přišla domů schválně taky ve 2 ráno a sundávala bych si před ním 2 podprdy, ať ví, co to pro tebe je. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3396

Mně taky přijde, že je šlohnul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat