Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když odcházel do práce, měl na sobě černé boxerky a když se vrátil, měl přes ně natáhnuté jiné/nové červené.
Když jsem se ho ptala, co to jako má znamenat (když jsem ležela v posteli, tak jsem si všimla jak si je sundává), tak říkal, že si je koupil ![]()
Ale já to prostě nechápu, nevidím v tom nic racionálního ani logického ![]()
Proč si ty nové prostě nedal do tašky?
Já mu prostě nerozumím a jsem na něj kvůli tomu naštvaná, dokonce jsem mu naznačila, že si myslím, že mohl být nevěrný.
Mám z toho rozporuplné pocity ![]()
V práci končil nějak o půl dvanácté večer, pak jsem věděla, že jdou s přáteli slavit narozeniny nějaké jeho kolegyně a že kolem druhé přišel domu.
Našla jsem ho k ránu chrnět na gauči (zase) ![]()
Nesnáším to, když přijde z práce v noci domu a ještě si jde zapnout notebook, zahrát hru a usne u toho a u nás se jak u pitomců svítí ![]()
Fakt tohle nesnáším, to prostě se nemůže jít osprchovat a hned spát do postele?
Už mě fakt začíná s**t ![]()
Co si proboha mám myslet o těch jeho nových červených boxerkách??
![]()
@zvědavá borůvka
nevím, co si máš myslet, ale mi chlap vyprávěl, jak přišel dom a až tam zjistil, že má boxery naruby ![]()
Jinak nwm, ten můj, když si koupí spodky, tak si je nejdřív vypere, pak je bere na sebe ![]()
@martina.se píše:
@zvědavá borůvkanevím, co si máš myslet, ale mi chlap vyprávěl, jak přišel dom a až tam zjistil, že má boxery naruby
Jinak nwm, ten můj, když si koupí spodky, tak si je nejdřív vypere, pak je bere na sebe
No dyť on je taky na sobě neměla, hygienicky si pod ně vzal ty starý spodky
Zakladatelko, promiň, vím, že ti není do smíchu, ale mně to přijde děsně vtipný - se tu řežu ![]()
Nevím, spíš dělali blbosti. On měl na sobě 2 trencle současně?
Mmch ten frajer, co přišel domů bez spoďárů, bude mít teda mnohem horší vysvětlování
![]()
Vím, že to musí být na zamyšlenou a že dost pochybuješ… ale taky mě to pobavilo
Vůbec jsem nepochopila to co udělal a snad pro to ani není vysvětlení? Kdyby měl jiné tak bych si řekla kdo ví kde byl… ale dvoje? ![]()
@Gina108 píše:
No dyť on je taky na sobě neměla, hygienicky si pod ně vzal ty starý spodky![]()
![]()
Zakladatelko, promiň, vím, že ti není do smíchu, ale mně to přijde děsně vtipný - se tu řežu
no já se u toho řežu taky.. když jsem si to představila
já vím, že zakladatelce je asi ouvej, ale ta bujná fantazie..
a máš pravdu, nač prát, když měl pod nima svoje ![]()
Třeba je někomu chtěl ukázat, tak si je natáhl na normální spodky a pak si je pro úsporu místa prostě nechal na sobě… vysvětlení je tolik ![]()
No já bych přišla domů schválně taky ve 2 ráno a sundávala bych si před ním 2 podprdy, ať ví, co to pro tebe je. ![]()