Přišel domů v jiných boxerkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monca114
22.10.13 20:47
@lasicce píše:
@monca114 ježiš au :lol: každopádně by bylo docela vtipný, kdyby věděl, že taková spousta ženských tu řeší záhadu jeho trenek :lol:

ha, no to určitě. Hlavně že ho máme za kleptomana :D Z toho by se posral určitě :D

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
22.10.13 20:47

Nazor meho chlapa..,,treba se po*ral" :lol:..

• Citovat
  • Upravit
murkyfff
22.10.13 20:48
Komu je chtel ukazat? Klukum z prace? :D :D :D jakoze: koukejte chlapi na moje nove trencle.. :lol:
@mejdylko píše:
Třeba je někomu chtěl ukázat, tak si je natáhl na normální spodky a pak si je pro úsporu místa prostě nechal na sobě… vysvětlení je tolik :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
monca114
22.10.13 20:49
@zvědavá borůvka píše: Že prý, copak si nemůže koupit boxerky? Že si je koupil.
8o

A prodavačka se dívala na jejich cenu, když je měl oblečený, při markování? :D

• Citovat
  • Upravit
2061
22.10.13 20:50
@murkyfff píše:
Komu je chtel ukazat? Klukum z prace? :D :D :D jakoze: koukejte chlapi na moje nove trencle.. :lol:

myslíš „double trencle“? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
@Sibyla0 píše:
Nenervuj se před porodem. Třeba se připosral a koupil si nový a teď se stydí. Zní to logicky :kytka:

No, tak teď to ví celý emimino a dobře mu tak 8o
Ale i tak, my spolu i o takových věcech mluvíme otevřeně.
Každopádně, už jsem měla pocit, že se k tomu porodu začíná něco chystat (bolest v kříži) a dnes mám pocit, jako by se všechno kvůli téhle příhodě zastavilo, potrápilo mě to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@Emisis píše:
Eště mě napadlo esli mu nebyla zima :D ale u nás ve Zlíně bylo 20°C.. :think:

teplé spodní prádlo? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628

Možná hráli flašku, tak se nachystal. Čím víc vrstev, tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi

Ale priznej si, ze by bylo horsi, kyby prisel domu v podprsence, nez tohle :lol:

• Citovat
  • Upravit
2061
22.10.13 20:51

@zvědavá borůvka asi už je chtěl mít na sobě, a nechtěl čekat až je vypereš.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 20:52
@mlady milenec píše:
Masturbuje tvůj přítel? Když jsem držel masturbační půst, letmý pohled na přitažlivou ženu s představou nějakého skotačení a alespoň částečnou erekcí způsobil postupné vylučování preejakulátu, nespočetkrát denně. V takovém případě bych dal mnoho za druhé trencle.

raději edit :mrgreen: :oops:

Příspěvek upraven 21.06.14 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
22.10.13 20:54

@zvědavá borůvka :palec:

Hele fakt to neřeš, nech to plavat, když ti to prostě nechce nějak vysvětlit, tak to z něj nepač. O nevěru zaručeně nejde, takže klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 20:55
@Damael píše:
@zvědavá borůvka Hele a tebe se. e to, že přišel domů s double trenclema, nebo to, že po sobě nezhasnul? Tak nějak jsem z prvního příspěvku pochopila, že gro nářků není v trenclích :nevim:

Štve mě, že mi pořádně nevysvětlil proč má na sobě dvoje boxerky (z toho jedny nové).
A když už si takhle vylívám srdce, tak jsem se zmínila, že mi vadí i to, že dojde o půlnoci z práce domu a místo toho aby šel chrnět, tak si chce ještě zapařit hru nebo mrknout na net a usne u toho a přitom následující den musí jít zas do práce. Přijde mi to od něho nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
22.10.13 20:55

Dvoje trencle? Taky dobrý. Moje kolegyně přišla jednou do práce bez sukně. Sundala si kabát a zjistila, že má jen silonky :nevim: - a to prosím ani není chlap. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
22.10.13 20:56
@zvědavá borůvka píše:
Honí si denně v koupelně, nemyslím že by se udělal venku do gatí…

chacháááá :lol: :lol: Já vím, že tebe to trápí, ale ta záležitost s ustříkáváním je fakt vtipná :mrgreen:
Nenervuj se, kdyby v tom bylo něco nečistého, tak by ty trenky před tebou tajil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí