Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Mmch ten frajer, co přišel domů bez spoďárů, bude mít teda mnohem horší vysvětlování![]()
Taky mě to napadlo ![]()
(furt lepší varianta, než kdyby to byla baba)
Teda, vyzpovídej ho a pak nám tady napiš výsledek, já koukám jak blázen
Kdyby přišl jen v nových, tak bych myslela na nevěru, ale když má dvoje na sobě, tak mě napadá jedině krádež v obchodě
Ale fakt netuším. Ty ses ho neptala?
@mejdylko píše:
Třeba je někomu chtěl ukázat, tak si je natáhl na normální spodky a pak si je pro úsporu místa prostě nechal na sobě… vysvětlení je tolik
Chlapi jsou prostě nepochopitelní, teda aspoň ten můj.
Já mu prostě někdy nerozumím ![]()
@ncc1701 píše:že by jako nosil dvoje trencle proto, že je magor?
Partner je zdrav, nepoziva nejake psychotropni latky?
No a nekoupil si je a nechtel si je treba zkusit narychlo? A pak si je uz nechal
Jinak tema je to vic nez vtipne. Zakl. ze ty na necem ujizdis a mas halusky
![]()
@zvědavá borůvka píše: Že je nechtěl mít v tašce když byli s přáteli na té oslavě aby mu náhodou nevypadly na zem, že se tak chtěl vyhnout jakémusi trapasu.
Nebo, že na té oslavě dělali nějaké skopičiny a ty červené boxerky vyfasoval tam.
Nevím co si o tom mám myslet, že by byl nevěrný mě napadlo, ale nesedí mi to.
Ty vago, ja vim, ze se mi to keca tady vod stolu, ale dala bych na intuici - ja se priznam, ze sem v tomhle hodne skepticka.
Mohla to bejt nejaka srandicka na party (pokud je tvuj muz vtipalek), nebo neco uplne jinyho - ty sama ho znas asi nejlip.
V tom bude nějaká klukovina
Hráli nějakou hru a potřebovali, aby byl jeden označen. Tak měl červený trencle. Bůh ví, kolik chlapů je za ten večer vystřídalo ![]()
Nevěra určitě ne. Jednak by s nimi zalézal, a taky by snad nebyl tak pitomý, aby si vzal u milenky dvoje trenky. Navíc proč by si je bral, když musel sám vědět, že nejsou jeho.
Ale zajímalo by mě, co to bylo za hru ![]()
@monca114 píše: že by jako nosil dvoje trencle proto, že je magor?
To nemusi byt magor, je to chlap.
@monca114 píše:
No já bych přišla domů schválně taky ve 2 ráno a sundávala bych si před ním 2 podprdy, ať ví, co to pro tebe je.
Přesně, mám sto chutí mu to vrátit i s úrokama ![]()
Jen problém, že pozítří mám termín porodu, vypadám jak vorvaň a tak by to nemělo efekt.
Hele třeba ta party s kolegama byla fakt v nějakém stript klubu a nechtěl mít prostě z džínů stan, tak si to sichroval ještě jedněma trenclema.
@blorchi píše:
To nemusi byt magor, je to chlap.
no však ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Přesně, mám sto chutí mu to vrátit i s úrokama
Jen problém, že pozítří mám termín porodu, vypadám jak vorvaň a tak by to nemělo efekt.
ale mělo. Mohla sis užívat do syta nechráněný sex bez možnosti otěhotnět
Promiň, vtipkuju, jsem prostě taková ![]()
Partner je zdrav, nepoziva nejake psychotropni latky?