Přišel domů v jiných boxerkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
22.10.13 20:23

Trochu trapný komentář :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.10.13 20:24

@Damael double trencle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: končíím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
22.10.13 20:25

Ja si taky myslím ze jenom blbly a jestli v tom byl alkohol :-D třeba hráli flašku a chtěl mít na sobě co nejvíc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 20:26
@CokeLady píše:
Tam bude celkově asi trochu dusno, že? On spí občas mimo manželskou postel, pak jde slavit a přijde s jinejma spoďárama? :mrgreen:

Je divný, že měl na sobě dvoje, ale ty chlapi prostě divný jsou, bůhví co mu šáhlo :palec:

Každopádně máš docela přehled o jeho spoďárách :palec:

:lol: Ne že bych si nějak extra všímala, ale většinu boxerek má černých (sama jsem mu je kupovala) a teď najednou s přijde s červenýma, a v klidu si je sundá a hodí do koše na prádlo, jako by se nechumelilo.
Nechoval se jako by se snažil něco skrýt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173

Pokud by v tom bylo neco usvedcujiciho, pohlidal by si, aby jsi nic nespozorovala ;). Takze si myslim, ze opravdu o nic nejde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
@zvědavá borůvka píše: :lol: Ne že bych si nějak extra všímala, ale většinu boxerek má černých (sama jsem mu je kupovala) a teď najednou s přijde s červenýma, a v klidu si je sundá a hodí do koše na prádlo, jako by se nechumelilo.
Nechoval se jako by se snažil něco skrýt :nevim:

Asi ti chtěl naznačit, že ho černý už prostě nebavěj :think:
Taková revolta před druhou mízou..

Příspěvek upraven 22.10.13 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.10.13 20:27

@zvědavá borůvka nevěru bych v tom fakt nehledala, ale vysvětlit bych si to nechala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.10.13 20:27
@mlady milenec píše:
Masturbuje tvůj přítel? Když jsem držel masturbační půst, letmý pohled na přitažlivou ženu s představou nějakého skotačení a alespoň částečnou erekcí způsobil postupné vylučování preejakulátu, nespočetkrát denně. V takovém případě bych dal mnoho za druhé trencle.

tááák teď jsi na to kápnul to bude ono… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.10.13 20:31
@mlady milenec píše:
No a proč ne? Lepší než mít flek v rozkroku jean.
Nutno podotknout, že jsem odbíhal na toalety „sušit“ a neustále jsem myslel na ženu, protože to bylo rané stádium seznámení, takže jsem neměl důvod na dvojité trencle, ale jestli se přítel nemohl vzdalovat na toalety a neměl sex/nemasturboval třeba i 2 dny a o sexu usilovně přemýšlel (o sexu s autorkou vlákna, samozřejmě), je toto velmi pravděpodobný (a lichotící) důvod. Není důvod hledat za vším nevěru.

Ti dík…jsi mi zkazil kouzlo prvního rande… :lol: Příště až můj potencionální partner půjde na rande na wc, tak se asi utluču o stůl smíchy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
@ne-silenamatka píše:
No a co si ve skutecnosti myslis?

Že je nechtěl mít v tašce když byli s přáteli na té oslavě aby mu náhodou nevypadly na zem, že se tak chtěl vyhnout jakémusi trapasu.
Nebo, že na té oslavě dělali nějaké skopičiny a ty červené boxerky vyfasoval tam.
Nevím co si o tom mám myslet, že by byl nevěrný mě napadlo, ale nesedí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
@mlady milenec píše:
Nutno podotknout, že jsem odbíhal na toalety „sušit“ a neustále jsem myslel na ženu, protože to bylo rané stádium seznámení, takže jsem neměl důvod na dvojité trencle, ale jestli se přítel nemohl vzdalovat na toalety a neměl sex/nemasturboval třeba i 2 dny a o sexu usilovně přemýšlel (o sexu s autorkou vlákna, samozřejmě), je toto velmi pravděpodobný (a lichotící) důvod. Není důvod hledat za vším nevěru.

Nikdo nepsal nic o nevěře ba naopak většina příspěvků píše, že nevěru by v tomto nehledali spíše hru apod.. :lol:

I dva dny bez sexu je jako nějaká katastrofa jo? :mrgreen: no tyhle tvé příspěvky v této diskusi fakt nasazují korunu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
22.10.13 20:33
@mlady milenec píše:

No jasne a nechtel byt cune tak si je dal pres stare! A mi tech chlapum furt jen krivdime a podezrivame. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
@Gina108 píše:
No dyť on je taky na sobě neměla, hygienicky si pod ně vzal ty starý spodky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zakladatelko, promiň, vím, že ti není do smíchu, ale mně to přijde děsně vtipný - se tu řežu :mrgreen:

V poho, mě to teď přijde taky vtipný :)
Ale ty první momenty mě to dost rozrušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
@monca114 píše:
Nevím, spíš dělali blbosti. On měl na sobě 2 trencle současně?

Přesně tak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.10.13 20:34
@zvědavá borůvka píše: Že je nechtěl mít v tašce když byli s přáteli na té oslavě aby mu náhodou nevypadly na zem, že se tak chtěl vyhnout jakémusi trapasu.
Nebo, že na té oslavě dělali nějaké skopičiny a ty červené boxerky vyfasoval tam.
Nevím co si o tom mám myslet, že by byl nevěrný mě napadlo, ale nesedí mi to.

Jedna z těch variant dle mého bude pravda… pro svůj vlastní klid se ho optej a dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí