Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si taky myslím ze jenom blbly a jestli v tom byl alkohol
třeba hráli flašku a chtěl mít na sobě co nejvíc ![]()
@CokeLady píše:
Tam bude celkově asi trochu dusno, že? On spí občas mimo manželskou postel, pak jde slavit a přijde s jinejma spoďárama?![]()
Je divný, že měl na sobě dvoje, ale ty chlapi prostě divný jsou, bůhví co mu šáhlo
Každopádně máš docela přehled o jeho spoďárách
Ne že bych si nějak extra všímala, ale většinu boxerek má černých (sama jsem mu je kupovala) a teď najednou s přijde s červenýma, a v klidu si je sundá a hodí do koše na prádlo, jako by se nechumelilo.
Nechoval se jako by se snažil něco skrýt ![]()
Pokud by v tom bylo neco usvedcujiciho, pohlidal by si, aby jsi nic nespozorovala
. Takze si myslim, ze opravdu o nic nejde… ![]()
@zvědavá borůvka píše:Ne že bych si nějak extra všímala, ale většinu boxerek má černých (sama jsem mu je kupovala) a teď najednou s přijde s červenýma, a v klidu si je sundá a hodí do koše na prádlo, jako by se nechumelilo.
Nechoval se jako by se snažil něco skrýt
Asi ti chtěl naznačit, že ho černý už prostě nebavěj ![]()
Taková revolta před druhou mízou..
Příspěvek upraven 22.10.13 v 20:27
@zvědavá borůvka nevěru bych v tom fakt nehledala, ale vysvětlit bych si to nechala ![]()
@mlady milenec píše:
Masturbuje tvůj přítel? Když jsem držel masturbační půst, letmý pohled na přitažlivou ženu s představou nějakého skotačení a alespoň částečnou erekcí způsobil postupné vylučování preejakulátu, nespočetkrát denně. V takovém případě bych dal mnoho za druhé trencle.
tááák teď jsi na to kápnul to bude ono… ![]()
@mlady milenec píše:
No a proč ne? Lepší než mít flek v rozkroku jean.
Nutno podotknout, že jsem odbíhal na toalety „sušit“ a neustále jsem myslel na ženu, protože to bylo rané stádium seznámení, takže jsem neměl důvod na dvojité trencle, ale jestli se přítel nemohl vzdalovat na toalety a neměl sex/nemasturboval třeba i 2 dny a o sexu usilovně přemýšlel (o sexu s autorkou vlákna, samozřejmě), je toto velmi pravděpodobný (a lichotící) důvod. Není důvod hledat za vším nevěru.
Ti dík…jsi mi zkazil kouzlo prvního rande…
Příště až můj potencionální partner půjde na rande na wc, tak se asi utluču o stůl smíchy… ![]()
@ne-silenamatka píše:
No a co si ve skutecnosti myslis?
Že je nechtěl mít v tašce když byli s přáteli na té oslavě aby mu náhodou nevypadly na zem, že se tak chtěl vyhnout jakémusi trapasu.
Nebo, že na té oslavě dělali nějaké skopičiny a ty červené boxerky vyfasoval tam.
Nevím co si o tom mám myslet, že by byl nevěrný mě napadlo, ale nesedí mi to.
@mlady milenec píše:
Nutno podotknout, že jsem odbíhal na toalety „sušit“ a neustále jsem myslel na ženu, protože to bylo rané stádium seznámení, takže jsem neměl důvod na dvojité trencle, ale jestli se přítel nemohl vzdalovat na toalety a neměl sex/nemasturboval třeba i 2 dny a o sexu usilovně přemýšlel (o sexu s autorkou vlákna, samozřejmě), je toto velmi pravděpodobný (a lichotící) důvod. Není důvod hledat za vším nevěru.
Nikdo nepsal nic o nevěře ba naopak většina příspěvků píše, že nevěru by v tomto nehledali spíše hru apod.. ![]()
I dva dny bez sexu je jako nějaká katastrofa jo?
no tyhle tvé příspěvky v této diskusi fakt nasazují korunu… ![]()
@mlady milenec píše:
No jasne a nechtel byt cune tak si je dal pres stare! A mi tech chlapum furt jen krivdime a podezrivame. ![]()
@Gina108 píše:
No dyť on je taky na sobě neměla, hygienicky si pod ně vzal ty starý spodky![]()
![]()
Zakladatelko, promiň, vím, že ti není do smíchu, ale mně to přijde děsně vtipný - se tu řežu
V poho, mě to teď přijde taky vtipný ![]()
Ale ty první momenty mě to dost rozrušilo.
@monca114 píše:
Nevím, spíš dělali blbosti. On měl na sobě 2 trencle současně?
Přesně tak ![]()
@zvědavá borůvka píše: Že je nechtěl mít v tašce když byli s přáteli na té oslavě aby mu náhodou nevypadly na zem, že se tak chtěl vyhnout jakémusi trapasu.
Nebo, že na té oslavě dělali nějaké skopičiny a ty červené boxerky vyfasoval tam.
Nevím co si o tom mám myslet, že by byl nevěrný mě napadlo, ale nesedí mi to.
Jedna z těch variant dle mého bude pravda… pro svůj vlastní klid se ho optej a dej vědět ![]()