Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prcek88 píše:
Tak já nevím je to jedna věc k druhý
A kam dal ty starý?
Já se několikrát už během dne převlíkla spodní prádlo, ale doma
Netahala jsem jej ven, nebo když sem si nové koupila hned jsem je na sebe nedávala, ale chlapi jsou čunata, nevím ty ho znáš, ty víš jaký to máte doma
On měl oboje na sobě, ty nový na těch starých.
Sundal je oboje zároveň a hodil do koše na špinavé prádlo.
On na hygienu docela dbá, denně se sprchuje a tak… Není to smraďoch. ![]()
@Vrtul píše:
@zvědavá borůvka doufam ze nam pak napises rozlusteni!
taky jsem velice zvedava ![]()
@lasicce píše:
Hele třeba ta party s kolegama byla fakt v nějakém stript klubu a nechtěl mít prostě z džínů stan, tak si to sichroval ještě jedněma trenclema.
ještě že to nemaskoval takovýma těma nastřelovacíma kleštěma, jak jsou na koberce ![]()
@Camael píše:
Taky mohl přijít domů se spoďárama přes rifle, Superman. To by bylo ještě divnější, i když tohle je taky slušnej úlet.
@Ter91 píše:
Třeba se pos..l a tak si koupil nove a hned se převleklji to se muže stAT
Taky mě to napadlo, jestli to tak bylo, tak to má říct narovinu.
Třeba se posral, tak si je v práci potřeboval přeprat a nechtěl být na ostro, tak si pořídil mezi tím nový, než uschnou ty první.
![]()
@monca114 ježiš au
každopádně by bylo docela vtipný, kdyby věděl, že taková spousta ženských tu řeší záhadu jeho trenek ![]()
@lasicce píše:…, které si uprostřed noci odběhl koupit do smíšenky… To ne, ty na ten mejdan někdo přinesl za účelem hraní konkrétní hry. Vsaďte se
Hele třeba ta party s kolegama byla fakt v nějakém stript klubu a nechtěl mít prostě z džínů stan, tak si to sichroval ještě jedněma trenclema.
@zvědavá borůvka píše:
Taky mě to napadlo, jestli to tak bylo, tak to má říct narovinu.
Třeba se posral, tak si je v práci potřeboval přeprat a nechtěl být na ostro, tak si pořídil mezi tím nový, než uschnou ty první.
ale logicky, to by mel vespod ty nove, ciste a az na nich ty vyprane stare
a ne naopak
Ty voe to je diskuze..dlouho jsem se tak nezasmála..ten můj má taky divné nápady..Jednou jsem přišla ve 3h z dámské akce domů a těšila se jak se na něj v posteli natulím a on tam nebyl..když jsem mu volala, kde je, tak mi řekl že byl běhat v lese..že nemohl spát
po tmě..no nekomentuju, on je cvok..na nevěru podlě mě on nemá povahu, bo jsem naivní..
Tak zakladatelko kašli na to, pokud mezi váma vše klape, a nemáš žádný důkaz tak bych to hodila za hlavu..Možná sám neví proč měl dvoje na sobě, třeba se vsadil, třeba chtěl změnu (rudé za černé), blbá hra..cokoliv..jsou to blbosti ![]()
@lasicce píše:
@monca114 ježiš aukaždopádně by bylo docela vtipný, kdyby věděl, že taková spousta ženských tu řeší záhadu jeho trenek
z toho by se mozna posral opravdu
@Daja.pribram píše:
A jak se chová ted? vyjadříl se? myslím že asi hrali nakou hru nebo dělali blbosti ale asi težko by mu náka milenka natahla trenky jiné i když kdo víale mě by to asi k smíchu nebylo.
No, jak jsem mu řekla, že nevím co si o tom mám myslet, a že to jaksi ehm vypadá možná i na nevěru tak mi do očí důrazně řekl, že nevěrný nebyl.
A když jsme si šli lehnout, tak mě hladil a objímal.
Prostě se ke mě choval hezky, bylo mu líto, že jsem z toho smutná.
A co dělá nesprchuje se po práci? Nebo nějaký sport se sprchou. Já když vidím, jak se oblíkají naši kluci, když u toho koukaj na televizi, tak si dokážu představit, že pokud by se zakecali s někým v šatně tak by klidně oblíkli dvoje slipy nebo by si je zapomněli vzít pod kalhoty. Unás doma není problém natáhnout slipy přes kalhoty od pyžama.
@Antonie Bolavá píše: …, které si uprostřed noci odběhl koupit do smíšenky… To ne, ty na ten mejdan někdo přinesl za účelem hraní konkrétní hry. Vsaďte se
to ne, se na to normálně připravoval, ne? chlapy se tohodle docela bojí, že to bude vidět, tak se sichroval, ještě než tam odešli
zakladatelko: a jaké jsou ty trenky? jsou nějak extra obepínací nebo je na nich nějaký charakteristický rys, který by nám prozradil víc? ![]()
@monca114 píše:
A co ti na to vlastně řekl?
Že prý, copak si nemůže koupit boxerky? Že si je koupil.
![]()
Eště mě napadlo esli mu nebyla zima
ale u nás ve Zlíně bylo 20°C.. ![]()