Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werunkaw123 píše:
@Prcek88 On měl dvoje najednou… starý pod nový na
to je ukradnul ![]()
Takto se kradou spodky
@Gina108 píše:
Mmch ten frajer, co přišel domů bez spoďárů, bude mít teda mnohem horší vysvětlování![]()
Nenervuj se před porodem. Třeba se připosral a koupil si nový a teď se stydí. Zní to logicky ![]()
@Mobidick píše:
Nemohl se v praci pos…? to by pak vyresily jedine novy trencle
jistě… a ty posraný překryl novejma aby to tolik nesmrdělo
![]()
@Sibyla0 píše:
Nenervuj se před porodem. Třeba se připosral a koupil si nový a teď se stydí. Zní to logicky
nezní, to by neměl ty posraný na sobě taky. Podle mě dělali kraviny, nic víc. Že by měli grupáč a jeden odešel naostro a druhej s dvojema trenclama, to je asi nepravděpodobný ![]()
No právě, nejdřív jsem si pomyslela, že je prase a pak jsem si uvědomila, že je má natažené přes ty čisté ve kterých odcházel do práce.
Nové oblečení nejdříve peru, než ho začnem nosit, prostě nevím co ho to napadlo.
Chtěl si snad uspořit místo ve své pánské tašce a proto si je navlíkl na sebe?
Ukradl je někde?
Prostě mi to nijak nevysvětlil.
Já si ho pěkně podám až se vrátí z práce ![]()
Dokud nedostanu pořádné vysvětlení, tak prostě mám pochybnosti.
Nebo je omylem vzal při naky blbosti někomu a ten co přišel bez trenirek měl asi co vysvětlovat že je ma kamarad/kolega ![]()
Já bych to taky viděla na nakou party hru
. Manžel taky šel se psem a trenky měl a když se vratil tak je neměl. Chytla ho na poli hoňka
.
@mlady milenec píše:
Masturbuje tvůj přítel? Když jsem držel masturbační půst, letmý pohled na přitažlivou ženu s představou nějakého skotačení a alespoň částečnou erekcí způsobil postupné vylučování preejakulátu, nespočetkrát denně. V takovém případě bych dal mnoho za druhé trencle.
Ty vole ![]()
@Gina108 píše:![]()
![]()
třeba je ukradl v krámě a takto z kabiny pronesl přes kasu
![]()
Taky mě to napadlo, ale nesedí to k němu.
On je takovej děsnej správňák, že mi vyčítal, že když mi prodavačka omylem vrátila o 20 Kč víc, tak že jsem si to nechala (je to už delší doba). ![]()
Edit: ale nevylučuji to, pozítří mám termín porodu a třeba mu z toho hrabe ![]()
Příspěvek upraven 22.10.13 v 20:22
@mlady milenec píše:
Masturbuje tvůj přítel? Když jsem držel masturbační půst, letmý pohled na přitažlivou ženu s představou nějakého skotačení a alespoň částečnou erekcí způsobil postupné vylučování preejakulátu, nespočetkrát denně. V takovém případě bych dal mnoho za druhé trencle.
ou jéé… to jsem zvědavá co se tady ještě dneska dozvím
To by jsi si jako vzal dvoje najednou? ![]()
@zvědavá borůvka Hele a tebe se. e to, že přišel domů s double trenclema, nebo to, že po sobě nezhasnul? Tak nějak jsem z prvního příspěvku pochopila, že gro nářků není v trenclích ![]()
Já bych řekla, že to s nevěrou nesouvisí, je to prostě nějaká blbost, třeba hráli nějakou hru.
Mně to připomnělo kamaráda, který pospíchal z práce, měl na zádech baťoh a na něj si oblíknul svetr. Taky vypadal jako pako.
@zvědavá borůvka Jediný logický mě fakt napadá, že je ukradl… Jinak nechápu jediný důvod proč by si chlap vzal dvoje najednou ![]()