Přišel domů v jiných boxerkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
n. evill
22.10.13 20:56
@zvědavá borůvka píše: Štve mě, že mi pořádně nevysvětlil proč má na sobě dvoje boxerky (z toho jedny nové).
A když už si takhle vylívám srdce, tak jsem se zmínila, že mi vadí i to, že dojde o půlnoci z práce domu a místo toho aby šel chrnět, tak si chce ještě zapařit hru nebo mrknout na net a usne u toho a přitom následující den musí jít zas do práce. Přijde mi to od něho nezodpovědné.

Jde poznat, že jsou opravdu nové? :lol:

• Citovat
  • Upravit
6160
22.10.13 20:57
@Mamutice píše:
Já bych řekla, že to s nevěrou nesouvisí, je to prostě nějaká blbost, třeba hráli nějakou hru.Mně to připomnělo kamaráda, který pospíchal z práce, měl na zádech baťoh a na něj si oblíknul svetr. Taky vypadal jako pako.

:lol:
Asi jo, taky mi v tom ta nevěra nesedí.
Prostě jsou situace kdy to vypadá tak a je to jinak, jako třeba v prcičkách a tak :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.10.13 20:58
@mlady milenec píše:
Názor o zabránění viditelnosti ztopořujícího se údu (např. při návštěvě stripového klubu) je rovněž pravděpodobný. Jako mladý jsem kolikrát zažíval nepříjemné pocity, když jsem stál v přeplněné tramvaji a v bezprostřední blízkosti se nacházela žena ladných křivek, která někdy omylem zavadila o moji postavu. Ne jedenkrát to skončilo procesem erekce a já měl co dělat, abych to zamaskoval velmi dlouho trvajícím zavazováním tkaniček nebo bolestí břicha. Čím jsem však starší, trpím tímto problémem méně, přesto jim trpím. Bohužel/bohudík?

tebe bych chtěla mít doma :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.10.13 20:58

No ja myslim, ze to byla hra, psala zakladatelka, ze slavili naroz. kolegyne, tak asi si je navlikl na ty svoje, bo delal kolegyni stryptyz, treba..ve viru zabavy se delaji ruzne nesmysly navic posilneni alkoholem…neveru bych nehledala, to ne.ale misto vycitek bych to brala s humorem, a se smichem bych se ho optala, jakto ze mel dvoje, ze te to pobavilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.10.13 20:59

Ja si myslím, že sa s kamarátmi v rámci dobrej zábavy stavili, že ich ukradne z obchodu :lol:
Inak s tým zaspávaním pri hrách - môj chodí z práce s tak roztočeným mozgom, že ak sa nevypne na tréningu/pri sexe/pri internetovej diskusii alebo hre, tak proste nezaspí a čučí do tretej do rána do steny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 20:59
@Damael píše:
Asi ti chtěl naznačit, že ho černý už prostě nebavěj :think:
Taková revolta před druhou mízou..Příspěvek upraven 22.10.13 v 20:27

Možná to bude i tím, možná je to jeho způsob rebelie, že chtěl aby bylo „po jeho“ a měl červený.
No, ale on sám přece mi tvrdil, že má rád černý, tak kdo se v něm má vyznat když mi všechno odkýve :roll:
Ale ty červený, musím uznat, slušely mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.10.13 21:00

Mladý milenec = Radim Uzel? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
murkyfff
22.10.13 21:01
@zvědavá borůvka
@Emisis píše:
myslíš „double trencle“? :mrgreen: :mrgreen:

Presne :lol: :lol: ted jsem se k tomu docetla a lezim smichy :D

• Citovat
  • Upravit
816
22.10.13 21:01
@Spagata píše:
Mladý milenec = Radim Uzel? :nevim:

spíš uchyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.10.13 21:02

Nečetla jsem celou diskusi. A jak ti to vysvětlil on?
Nevěru bych za tím taky nehledala, spíš mi to přijde úsměvné.

• Citovat
  • Upravit
24166
22.10.13 21:02
@zvědavá borůvka píše:
A když už si takhle vylívám srdce, tak jsem se zmínila, že mi vadí i to, že dojde o půlnoci z práce domu a místo toho aby šel chrnět, tak si chce ještě zapařit hru nebo mrknout na net a usne u toho a přitom následující den musí jít zas do práce. Přijde mi to od něho nezodpovědné.

@zvědavá borůvka, manžel po návratu z hospody dělá něco podobného. Pustí si televizi a chvíli kouká. Taky to nechápu, ráno taky stává do práce. :think: Já kdybych přišla pozdě domů, tak se jdu umýt a rovnou spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85363
22.10.13 21:03

Nemohl si ráno ve spěchu oblíct dvoje? Je to blbost, ale je to chlap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:03

.

Příspěvek upraven 21.06.14 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:06
@werunkaw123 píše:
Jedna z těch variant dle mého bude pravda… pro svůj vlastní klid se ho optej a dej vědět ;)

Zítra dám vědět, budu to z něho tahat jak z chlupaté deky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
22.10.13 21:07

Ja bych si tipla, ze mu to dali v praci jako darek / neco jako v tom smyslu - manzelka po porodu nebude chtit tak cervenyma trenclema ji nazhavis/ a musel si je pod natlakem obecenstva vyzkouset, takze to vyresil kulisacky a oblekl si jedny na druhe.
Mozna se to zda postavene na hlavu, ale s alkoholem vypada spousta volovin jako nejvetsi sranda, takze tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí