Přišel domů v jiných boxerkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85379
22.10.13 21:03

Nemohl si ráno ve spěchu oblíct dvoje? Je to blbost, ale je to chlap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:03

.

Příspěvek upraven 21.06.14 v 15:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:06
@werunkaw123 píše:
Jedna z těch variant dle mého bude pravda… pro svůj vlastní klid se ho optej a dej vědět ;)

Zítra dám vědět, budu to z něho tahat jak z chlupaté deky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
22.10.13 21:07

Ja bych si tipla, ze mu to dali v praci jako darek / neco jako v tom smyslu - manzelka po porodu nebude chtit tak cervenyma trenclema ji nazhavis/ a musel si je pod natlakem obecenstva vyzkouset, takze to vyresil kulisacky a oblekl si jedny na druhe.
Mozna se to zda postavene na hlavu, ale s alkoholem vypada spousta volovin jako nejvetsi sranda, takze tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:08
@ncc1701 píše:
Partner je zdrav, nepoziva nejake psychotropni latky?

Ne, nic takového.
Ale je dost pracovně vytížený, často zapomíná.
Pokud to nemá napsané černé na bílém, tak nemám záruku, že si na to vzpomene (něco udělat, nebo koupit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
22.10.13 21:09

Jedna paní měla na sobě 6tery kalhotky. Ale ona měla Alzheimera. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.13 21:09
@zvědavá borůvka píše: Štve mě, že mi pořádně nevysvětlil proč má na sobě dvoje boxerky (z toho jedny nové).
A když už si takhle vylívám srdce, tak jsem se zmínila, že mi vadí i to, že dojde o půlnoci z práce domu a místo toho aby šel chrnět, tak si chce ještě zapařit hru nebo mrknout na net a usne u toho a přitom následující den musí jít zas do práce. Přijde mi to od něho nezodpovědné.

Aha :idea: Takže se cítíš zanedbávaná :idea: nabídni mu, že na rudý trenky zapomeneš, pokud ti v pátek večer připraví večeři při svíčkách a po ní provede jemnou masáž zad na saténem povlečené posteli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.10.13 21:11
@zvědavá borůvka píše:
Možná to bude i tím, možná je to jeho způsob rebelie, že chtěl aby bylo „po jeho“ a měl červený.
No, ale on sám přece mi tvrdil, že má rád černý, tak kdo se v něm má vyznat když mi všechno odkýve :roll:
Ale ty červený, musím uznat, slušely mu.

Taky se mohl vsadit - to by byla nejpravděpodobnější varianta u nás doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
22.10.13 21:11

Já bych se tím netrápila… Ten můj včera večer odešel a ráno koukám, že vedle mě spí v úplně novém tričku. Prý ho dostal a tak si ho hned oblíknul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:12
@ne-silenamatka píše:
Ty vago, ja vim, ze se mi to keca tady vod stolu, ale dala bych na intuici - ja se priznam, ze sem v tomhle hodne skepticka.Mohla to bejt nejaka srandicka na party (pokud je tvuj muz vtipalek), nebo neco uplne jinyho - ty sama ho znas asi nejlip.

Intuice mi říká, že nevěra to není.
Ale jsem racionalistka, a on mi to prostě nevysvětlil aby to mělo nějakou logiku.
A já to nějak nemůžu překousnout, potřebuji nějaké/jakékoliv logické, racionální vysvětlení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.10.13 21:14
@lasicce píše:
Hele třeba ta party s kolegama byla fakt v nějakém stript klubu a nechtěl mít prostě z džínů stan, tak si to sichroval ještě jedněma trenclema.

Jo, to bych brala jako vysvětlení v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.10.13 21:14
@K-Black píše:
Třeba hráli s klukama nějakou hru :think:

A s holkama.

Jinak přehled taky nemám, nevím v čem chodí z domu, pač někdy nejsem u toho, když odchází a přichází.

• Citovat
  • Upravit
6160
22.10.13 21:15
@lasicce píše:
@monca114 ježiš au :lol: každopádně by bylo docela vtipný, kdyby věděl, že taková spousta ženských tu řeší záhadu jeho trenek :lol:

Ten by mě zabil :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.10.13 21:16
@Damael píše:
Aha :idea: Takže se cítíš zanedbávaná :idea: nabídni mu, že na rudý trenky zapomeneš, pokud ti v pátek večer připraví večeři při svíčkách a po ní provede jemnou masáž zad na saténem povlečené posteli ;)

v pátek je to dost riskantní. Aby tou dobou už netlačila na sále :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.10.13 21:16
@Roxan píše:
Já bych se tím netrápila… Ten můj včera večer odešel a ráno koukám, že vedle mě spí v úplně novém tričku. Prý ho dostal a tak si ho hned oblíknul :mrgreen:

Jinak souhlas

• ale já už jsem taková, že se netrápím, nevrtám se v ničem.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky