Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemohl si ráno ve spěchu oblíct dvoje? Je to blbost, ale je to chlap
![]()
@werunkaw123 píše:
Jedna z těch variant dle mého bude pravda… pro svůj vlastní klid se ho optej a dej vědět
Zítra dám vědět, budu to z něho tahat jak z chlupaté deky ![]()
Ja bych si tipla, ze mu to dali v praci jako darek / neco jako v tom smyslu - manzelka po porodu nebude chtit tak cervenyma trenclema ji nazhavis/ a musel si je pod natlakem obecenstva vyzkouset, takze to vyresil kulisacky a oblekl si jedny na druhe.
Mozna se to zda postavene na hlavu, ale s alkoholem vypada spousta volovin jako nejvetsi sranda, takze tak ![]()
@ncc1701 píše:
Partner je zdrav, nepoziva nejake psychotropni latky?
Ne, nic takového.
Ale je dost pracovně vytížený, často zapomíná.
Pokud to nemá napsané černé na bílém, tak nemám záruku, že si na to vzpomene (něco udělat, nebo koupit).
Jedna paní měla na sobě 6tery kalhotky. Ale ona měla Alzheimera. ![]()
@zvědavá borůvka píše: Štve mě, že mi pořádně nevysvětlil proč má na sobě dvoje boxerky (z toho jedny nové).
A když už si takhle vylívám srdce, tak jsem se zmínila, že mi vadí i to, že dojde o půlnoci z práce domu a místo toho aby šel chrnět, tak si chce ještě zapařit hru nebo mrknout na net a usne u toho a přitom následující den musí jít zas do práce. Přijde mi to od něho nezodpovědné.
Aha
Takže se cítíš zanedbávaná
nabídni mu, že na rudý trenky zapomeneš, pokud ti v pátek večer připraví večeři při svíčkách a po ní provede jemnou masáž zad na saténem povlečené posteli ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Možná to bude i tím, možná je to jeho způsob rebelie, že chtěl aby bylo „po jeho“ a měl červený.
No, ale on sám přece mi tvrdil, že má rád černý, tak kdo se v něm má vyznat když mi všechno odkýve
Ale ty červený, musím uznat, slušely mu.
Taky se mohl vsadit - to by byla nejpravděpodobnější varianta u nás doma ![]()
Já bych se tím netrápila… Ten můj včera večer odešel a ráno koukám, že vedle mě spí v úplně novém tričku. Prý ho dostal a tak si ho hned oblíknul ![]()
@ne-silenamatka píše:
Ty vago, ja vim, ze se mi to keca tady vod stolu, ale dala bych na intuici - ja se priznam, ze sem v tomhle hodne skepticka.Mohla to bejt nejaka srandicka na party (pokud je tvuj muz vtipalek), nebo neco uplne jinyho - ty sama ho znas asi nejlip.
Intuice mi říká, že nevěra to není.
Ale jsem racionalistka, a on mi to prostě nevysvětlil aby to mělo nějakou logiku.
A já to nějak nemůžu překousnout, potřebuji nějaké/jakékoliv logické, racionální vysvětlení. ![]()
@lasicce píše:
Hele třeba ta party s kolegama byla fakt v nějakém stript klubu a nechtěl mít prostě z džínů stan, tak si to sichroval ještě jedněma trenclema.
Jo, to bych brala jako vysvětlení v pohodě.
@K-Black píše:
Třeba hráli s klukama nějakou hru
A s holkama.
Jinak přehled taky nemám, nevím v čem chodí z domu, pač někdy nejsem u toho, když odchází a přichází.
@lasicce píše:
@monca114 ježiš aukaždopádně by bylo docela vtipný, kdyby věděl, že taková spousta ženských tu řeší záhadu jeho trenek
Ten by mě zabil
![]()
@Damael píše:
AhaTakže se cítíš zanedbávaná
nabídni mu, že na rudý trenky zapomeneš, pokud ti v pátek večer připraví večeři při svíčkách a po ní provede jemnou masáž zad na saténem povlečené posteli
v pátek je to dost riskantní. Aby tou dobou už netlačila na sále
![]()
@Roxan píše:
Já bych se tím netrápila… Ten můj včera večer odešel a ráno koukám, že vedle mě spí v úplně novém tričku. Prý ho dostal a tak si ho hned oblíknul
Jinak souhlas