Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá píše:
v pátek je to dost riskantní. Aby tou dobou už netlačila na sále![]()
To je pravda - radši hned zítra, ať si spraví před porodem nervy ![]()
@zvědavá borůvka
ty jo, já se picnu, nejen, že už tady víme, že se pravděpodobně tvůj drahý potentoval, krade červené trencle v obchoďáku a má zálibu v double-trenclingu, ale jako bonus tady máme denní onanii v koupelně
já být tvůj chlap a tohle číst, tak tě asi zahluším
![]()
@Antonie Bolavá píše: …, které si uprostřed noci odběhl koupit do smíšenky… To ne, ty na ten mejdan někdo přinesl za účelem hraní konkrétní hry. Vsaďte se
On si je klidně mohl koupit o přestávce nebo cestou do práce.
No, jsem zvědavá jestli mi ukáže účtenku, mrknu na čas nákupu ![]()
Každopádně by bylo docela vtipný, kdyby věděl, že taková spousta ženských tu řeší záhadu jeho trenek ![]()
@Selfi píše:
@zvědavá borůvka![]()
![]()
ty jo, já se picnu, nejen, že už tady víme, že se pravděpodobně tvůj drahý potentoval, krade červené trencle v obchoďáku a má zálibu v double-trenclingu, ale jako bonus tady máme denní onanii v koupelně
![]()
![]()
![]()
já být tvůj chlap a tohle číst, tak tě asi zahluším
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
podle mě se za monitorem směje spolu s ní ![]()
Příspěvek upraven 22.10.13 v 21:21
Omlouvám se zakladatelce, ale ihned po precteni nadpisu jsem se zacala smat, pak jsem sem zabrousila a u prvni strany se z komentu take pobavila…
Ovsem…
Uz vime, proc je teda vlastne mel?! Uz se k tomu vyjadril, nebo ne?!
Kazdopadne asi takhle… Pokud mas za dva dny termin, tak moc nepatrej, uz to nezmenis, on ti asi inteligentni vysvetleni taky neda a ty by ses jedine trapila
Az se mimco narodi, nebude na tyhle kraviny chut ![]()
@magratka píše:
A co dělá nesprchuje se po práci? Nebo nějaký sport se sprchou. Já když vidím, jak se oblíkají naši kluci, když u toho koukaj na televizi, tak si dokážu představit, že pokud by se zakecali s někým v šatně tak by klidně oblíkli dvoje slipy nebo by si je zapomněli vzít pod kalhoty. Unás doma není problém natáhnout slipy přes kalhoty od pyžama.
V práci většinou sedí na židli, není to práce, že by byl nějak zpocený nebo zaprasený.
Sprchu tam mají taky, takže není vyloučené, že se tam osprchoval.
Sport - no, jedině že by v práci tajně dělal nějaké cviky, sedy lehy v té jeho bílé košili
a zpotil se u toho.
Nedivila bych se.
Hele, fakt to nech plavat, chudák manžel. napadá mě ještě další vysvětlení: koncert lucie na staromáku, prostě ukazoval, třeba s kolegama, postoj ke komunistům ![]()
vysvětlení je hafo, soustřeď se na porod
@zvědavá borůvka podle mě je reálný ten striptýz pro kolegyni jako dárek k narozkám.. prostě si vzal červené… ty si efektně svlékl s lehkou otočkou kolem tyče a zůstal ve svých starých spoďárech… pak si prostě zpátky oblékl vše, co našel a bylo… a proč ti to nevysvětlil?? no… asi bych tady po příchodu z akce manželovi neříkala, že jsem tančila na stole a pařila jedna báseň, ne?
![]()
@lasicce píše:to ne, se na to normálně připravoval, ne? chlapy se tohodle docela bojí, že to bude vidět, tak se sichroval, ještě než tam odešlizakladatelko: a jaké jsou ty trenky? jsou nějak extra obepínací nebo je na nich nějaký charakteristický rys, který by nám prozradil víc?
Jsou to boxery z Tesca zn. FaF a co mě zarazilo, tak vel. S, a on přitom nosí vel. M ![]()
(byla jsem teď mrknout do koše na prádlo)
Takže měl na sobě původní černé vel. M a na tom narvané červené vel. S ![]()
@Emisis píše:
Eště mě napadlo esli mu nebyla zimaale u nás ve Zlíně bylo 20°C..
No, to je taky možné ![]()
„podvlíkačky“ nebo co to je, nějaké termo legíny co má, neměl na sobě, protože se sušily na sušáku (má jen jedny
, aspoň vím co koupit k vánocům).
@zvědavá borůvka píše:
Jsou to boxery z Tesca zn. FaF a co mě zarazilo, tak vel. S, a on přitom nosí vel. M
(byla jsem teď mrknout do koše na prádlo)
Takže měl na sobě původní černé vel. M a na tom narvané červené vel. S
no vidíš, takže chtěl opravdu utahovat a škrtit.
Neptej se ho už na to, chudák, by se styděl při vysvětlování ![]()
Jo a od teďka sleduji v čem odchází a v čem přichází.
.
Akorát si kvůli tomu budu muset někdy brát volno