Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šája píše:![]()
![]()
tak jsem přečetla diskusi a fakt jsem se pobavila.
Jsem teda hrozně zvědavá, co z toho nakonec vyleze![]()
Jen zakladatelko pochybuju, že od těch trenek bude mít účtenku, ať už je vzal kdekolivKaždopádně lepší dvoje trenky, než žádný trenky
nebo na trenclích kalhotky… ![]()
Tak to jaa sem podezirava a řekla bych že si na rande koupil nové trenky a pak mu došlo že bys to poznala a vzal zi zaz ty své a ve spěchu si omylem navlik nové na staré
Tak to jaa sem podezirava a řekla bych že si na rande koupil nové trenky a pak mu došlo že bys to poznala a vzal zi zaS ty své a ve spěchu si omylem navlik nové na staré
Příspěvek upraven 23.10.13 v 11:51
Jak říkal, že ty boxerky koupil, tak to byla pravda.
Byly určené k odpisu (oni odepisují i kabát, kterému upadl knoflík - prostě nové věci),a tak si je odkoupil za symbolickou cenu (po dohodě s manažerem), no a protože to se nesmí dělat (proto to nechtěl hned říct), tak si je navlíkl na sebe aby mohl projít přes vrátnici.
Takže, no big deal ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Byly určené k odpisu (oni odepisují i kabát, kterému upadl knoflík - prostě nové věci),a tak si je odkoupil za symbolickou cenu (po dohodě s manažerem), no a protože to se nesmí dělat (proto to nechtěl hned říct), tak si je navlíkl na sebe aby mohl projít přes vrátnici.
Takže, no big deal
Já jen nechápu, jak si někdo všímá toho, v čem chlap odchází ![]()
@monca114 píše:…takže trencle si tak trochu koupil i tak trochu ukradnul, na vrátnici se trochu připos.. strachy a pak ještě uviděl nějakou sexici, takže si ucvrnknul a ještě byl rád za doubletrencling a pravdu máme už ale úplně všechny
@zvědavá borůvka no vidíš, nebyly jsme daleko od pravdy
@Gina108 přesně tak! Ještě kdyby ho vrátnej (nebo hůř… pěkná vrátná) prošacovala ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Takže, no big deal
@Zuziky no ja si taky malem, cvrnkla jak je z tasky vytahnul po precteni teto diskuse
@zvědavá borůvka píše:
Takže, no big deal
Můžu se jen ze zajímavosti zeptat, co dělá za práci, že tam fasují trenky?
možná že už to tu padlo, ale nemám čas dočítat zpětně. Díky ![]()
Pracuje v obchodním centru jako je např. Olympie. Blíže bych nerada specifikovala, kdyby tu náhodou byl někdo známý, tak ať z toho nemá problém ![]()