Přišel domů v jiných boxerkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
23.10.13 08:12
@Šája píše: :lol: :lol: :lol: tak jsem přečetla diskusi a fakt jsem se pobavila.
Jsem teda hrozně zvědavá, co z toho nakonec vyleze :lol: :lol:
Jen zakladatelko pochybuju, že od těch trenek bude mít účtenku, ať už je vzal kdekoliv :lol: Každopádně lepší dvoje trenky, než žádný trenky ;)

nebo na trenclích kalhotky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.10.13 08:33

Tak to jaa sem podezirava a řekla bych že si na rande koupil nové trenky a pak mu došlo že bys to poznala a vzal zi zaz ty své a ve spěchu si omylem navlik nové na staré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.10.13 08:33

Tak to jaa sem podezirava a řekla bych že si na rande koupil nové trenky a pak mu došlo že bys to poznala a vzal zi zaS ty své a ve spěchu si omylem navlik nové na staré

Příspěvek upraven 23.10.13 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.10.13 11:04

Rozuzlení

Jak říkal, že ty boxerky koupil, tak to byla pravda.
Byly určené k odpisu (oni odepisují i kabát, kterému upadl knoflík - prostě nové věci),a tak si je odkoupil za symbolickou cenu (po dohodě s manažerem), no a protože to se nesmí dělat (proto to nechtěl hned říct), tak si je navlíkl na sebe aby mohl projít přes vrátnici.
Takže, no big deal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.10.13 11:10

@zvědavá borůvka no vidíš, nebyly jsme daleko od pravdy

• Citovat
  • Upravit
816
23.10.13 11:18
@zvědavá borůvka píše:
Byly určené k odpisu (oni odepisují i kabát, kterému upadl knoflík - prostě nové věci),a tak si je odkoupil za symbolickou cenu (po dohodě s manažerem), no a protože to se nesmí dělat (proto to nechtěl hned říct), tak si je navlíkl na sebe aby mohl projít přes vrátnici.
Takže, no big deal :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
23.10.13 11:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85400
23.10.13 11:42

:mrgreen: :lol: :mrgreen: vsem jsi tu zvedla naladu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
23.10.13 12:04

Já jen nechápu, jak si někdo všímá toho, v čem chlap odchází :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23847
23.10.13 12:07
@monca114 píše:
@zvědavá borůvka no vidíš, nebyly jsme daleko od pravdy
…takže trencle si tak trochu koupil i tak trochu ukradnul, na vrátnici se trochu připos.. strachy a pak ještě uviděl nějakou sexici, takže si ucvrnknul a ještě byl rád za doubletrencling a pravdu máme už ale úplně všechny :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
23.10.13 12:10

@Gina108 přesně tak! Ještě kdyby ho vrátnej (nebo hůř… pěkná vrátná) prošacovala :D

• Citovat
  • Upravit
72725
23.10.13 12:16
@zvědavá borůvka píše:
:mrgreen: :lol: ještě lepší, než jsem doufala.. twl, dobré.. já se fakt nasmála. Díky za prodloužení života :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
23.10.13 12:34

@Zuziky no ja si taky malem, cvrnkla jak je z tasky vytahnul po precteni teto diskuse

• Citovat
  • Upravit
káťa
23.10.13 12:42
@zvědavá borůvka píše:

Můžu se jen ze zajímavosti zeptat, co dělá za práci, že tam fasují trenky? ;) možná že už to tu padlo, ale nemám čas dočítat zpětně. Díky :)

• Citovat
  • Upravit
6160
23.10.13 13:15

@káťa

Pracuje v obchodním centru jako je např. Olympie. Blíže bych nerada specifikovala, kdyby tu náhodou byl někdo známý, tak ať z toho nemá problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí