Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvědavá borůvka píše:
Jak říkal, že ty boxerky koupil, tak to byla pravda.
Byly určené k odpisu (oni odepisují i kabát, kterému upadl knoflík - prostě nové věci),a tak si je odkoupil za symbolickou cenu (po dohodě s manažerem), no a protože to se nesmí dělat (proto to nechtěl hned říct), tak si je navlíkl na sebe aby mohl projít přes vrátnici.
Takže, no big deal
Me se to vysvetleni vuubec nezda, takove moc prekombinovane, navic dodane pozde. Proc by proboha mel tajnosti v tom, ze se to nesmi delat pred tebou??
Jinak v tom, co to ma znamenat je treba vic posoudit osobnost toho chlapa. Co je zac? Je to tichej nudnej patron, je to bavic, co flirtuje s kazdou sukni? Jaky ma zkusenosti, treba jestli jste se bavili o poctu sexualnich partneru, sexu na jednu noc…
@zulitvi píše:
To mi připomnělo:Dvě spořádané ženy si vyrazi na dámskou jízdu a nejak nechtěně se
ožerou jako dogy..Vrací se v noci domů a když prochází kolem hřbitova přepadne je naléhavá potřeba. Zapadnou teda mezi hroby ale ani jedna nemá toaletní papír. První si teda stáhne kalhotky, utře se s nimi a zahodí je.. Druhá má drahé luxusní prádlo které nechce obětovat. Všimne si věnce na hrobu u něhož dřepí, šáhne teda po stuze a vytře se tou stuhou z věnce. Ráno si jejich manželé telefonují a stěžují si jak jindy spořádané a slušné ženušky jsou zlitý jako vázy a teď chrápou v posteli. Jeden z nich si ještě podotkne : Ty vole ale začínám tušit to nejhorší… Ta moje přišla bez kalhotek! A ten druhý na to : Hmm, to nic není…Tý mojí čouhá z půlek prdele nějaká stuha a na ní je : +++ OD CELÉHO HASIČSKÉHO SBORU NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME +++![]()
@JedenTypan píše:
Me se to vysvetleni vuubec nezda, takove moc prekombinovane, navic dodane pozde. Proc by proboha mel tajnosti v tom, ze se to nesmi delat pred tebou??
Jinak v tom, co to ma znamenat je treba vic posoudit osobnost toho chlapa. Co je zac? Je to tichej nudnej patron, je to bavic, co flirtuje s kazdou sukni? Jaky ma zkusenosti, treba jestli jste se bavili o poctu sexualnich partneru, sexu na jednu noc…
Je to tak, jak jsem psala. Nemám žádné pochybnosti ![]()
@zvědavá borůvka díky za diskuzi
už jsem se dlouho takhle nezasmála a nepobrečela od smíchu ![]()
Já se divím po tom o tu všechno zaznělo že jsi ještě v celku. o) budeš mít s takovou rychlý porod. o) ![]()
V úterý jsem už porodila ![]()
Mám krásnou a zdravou holčičku.
Chlap byl při porodu semnou a neskutečně mě podpořil.
Jsem šťastná ![]()
@zvědavá borůvka píše:
@sissi79V úterý jsem už porodila
Jsem šťastná
gratulace největší, jsi borka ![]()
Vsem
za komentare!!!Dneska se uz asi neprestanu blbe smat.( tak je 23:33
)
Boruvko, tobe velka gratulace k mimi a hlavne hodne zdravicka
![]()
@zulitvi píše:
To mi připomnělo:Dvě spořádané ženy si vyrazi na dámskou jízdu a nejak nechtěně se
ožerou jako dogy..Vrací se v noci domů a když prochází kolem hřbitova přepadne je naléhavá potřeba. Zapadnou teda mezi hroby ale ani jedna nemá toaletní papír. První si teda stáhne kalhotky, utře se s nimi a zahodí je.. Druhá má drahé luxusní prádlo které nechce obětovat. Všimne si věnce na hrobu u něhož dřepí, šáhne teda po stuze a vytře se tou stuhou z věnce. Ráno si jejich manželé telefonují a stěžují si jak jindy spořádané a slušné ženušky jsou zlitý jako vázy a teď chrápou v posteli. Jeden z nich si ještě podotkne : Ty vole ale začínám tušit to nejhorší… Ta moje přišla bez kalhotek! A ten druhý na to : Hmm, to nic není…Tý mojí čouhá z půlek prdele nějaká stuha a na ní je : +++ OD CELÉHO HASIČSKÉHO SBORU NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME +++![]()
@zvědavá borůvka píše:
@sissi79V úterý jsem už porodila
Jsem šťastná
Velká gratulace!!
at je malá zdravoučká a pohodářka se smyslem pro humor po vás
jen pozor na stehy
![]()
Jinak já nemohla celou noc spát jak jsem byla rozdivočená
a jelikož smích prodlužuje život tak se asi důchodu přece jen dožiju
jestli mně po tomhle nebudou muset ve 100 letech odstřelit
moc díky za diskuzi, po nevěrách a všem možném příjemná změna
![]()
@zvědavá borůvka No tak takhle jsem se už dlouho nezasmála, fakt dík.
Musela jsem to hned zavolat manželovi, on je totiž hasič. ![]()