Přišel domů v jiných boxerkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrs. S
10.11.13 02:11
@zulitvi píše:
To mi připomnělo:

Dvě spořádané ženy si vyrazi na dámskou jízdu a nejak nechtěně se
ožerou jako dogy..Vrací se v noci domů a když prochází kolem hřbitova přepadne je naléhavá potřeba. Zapadnou teda mezi hroby ale ani jedna nemá toaletní papír. První si teda stáhne kalhotky, utře se s nimi a zahodí je.. Druhá má drahé luxusní prádlo které nechce obětovat. Všimne si věnce na hrobu u něhož dřepí, šáhne teda po stuze a vytře se tou stuhou z věnce. Ráno si jejich manželé telefonují a stěžují si jak jindy spořádané a slušné ženušky jsou zlitý jako vázy a teď chrápou v posteli. Jeden z nich si ještě podotkne : Ty vole ale začínám tušit to nejhorší… Ta moje přišla bez kalhotek! A ten druhý na to : Hmm, to nic není…Tý mojí čouhá z půlek prdele nějaká stuha a na ní je : +++ OD CELÉHO HASIČSKÉHO SBORU NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME +++

:lol: :lol:
:D :D :D ty my davas :D
  • Citovat
  • Upravit
85401
10.11.13 07:32

@zulitvi tak jsem se po ranu zasmala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.13 11:04

@zulitvi Skvělý fór, díky za něj :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
10.11.13 18:19
@zvědavá borůvka píše:
Jak říkal, že ty boxerky koupil, tak to byla pravda.
Byly určené k odpisu (oni odepisují i kabát, kterému upadl knoflík - prostě nové věci),a tak si je odkoupil za symbolickou cenu (po dohodě s manažerem), no a protože to se nesmí dělat (proto to nechtěl hned říct), tak si je navlíkl na sebe aby mohl projít přes vrátnici.
Takže, no big deal :palec:

Me se to vysvetleni vuubec nezda, takove moc prekombinovane, navic dodane pozde. Proc by proboha mel tajnosti v tom, ze se to nesmi delat pred tebou??
Jinak v tom, co to ma znamenat je treba vic posoudit osobnost toho chlapa. Co je zac? Je to tichej nudnej patron, je to bavic, co flirtuje s kazdou sukni? Jaky ma zkusenosti, treba jestli jste se bavili o poctu sexualnich partneru, sexu na jednu noc…

• Citovat
  • Upravit
6160
11.11.13 22:05
@zulitvi píše:
To mi připomnělo:

ožerou jako dogy..Vrací se v noci domů a když prochází kolem hřbitova přepadne je naléhavá potřeba. Zapadnou teda mezi hroby ale ani jedna nemá toaletní papír. První si teda stáhne kalhotky, utře se s nimi a zahodí je.. Druhá má drahé luxusní prádlo které nechce obětovat. Všimne si věnce na hrobu u něhož dřepí, šáhne teda po stuze a vytře se tou stuhou z věnce. Ráno si jejich manželé telefonují a stěžují si jak jindy spořádané a slušné ženušky jsou zlitý jako vázy a teď chrápou v posteli. Jeden z nich si ještě podotkne : Ty vole ale začínám tušit to nejhorší… Ta moje přišla bez kalhotek! A ten druhý na to : Hmm, to nic není…Tý mojí čouhá z půlek prdele nějaká stuha a na ní je : +++ OD CELÉHO HASIČSKÉHO SBORU NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME +++

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.11.13 22:07
@JedenTypan píše:
Me se to vysvetleni vuubec nezda, takove moc prekombinovane, navic dodane pozde. Proc by proboha mel tajnosti v tom, ze se to nesmi delat pred tebou??
Jinak v tom, co to ma znamenat je treba vic posoudit osobnost toho chlapa. Co je zac? Je to tichej nudnej patron, je to bavic, co flirtuje s kazdou sukni? Jaky ma zkusenosti, treba jestli jste se bavili o poctu sexualnich partneru, sexu na jednu noc…

Je to tak, jak jsem psala. Nemám žádné pochybnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.11.13 22:58

@zvědavá borůvka díky za diskuzi :hug: už jsem se dlouho takhle nezasmála a nepobrečela od smíchu :kytka:
Já se divím po tom o tu všechno zaznělo že jsi ještě v celku. o) budeš mít s takovou rychlý porod. o) :*

• Citovat
  • Upravit
6160
11.11.13 23:23

@sissi79

V úterý jsem už porodila :D
Mám krásnou a zdravou holčičku.
Chlap byl při porodu semnou a neskutečně mě podpořil.
Jsem šťastná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
11.11.13 23:26
@zvědavá borůvka píše:
@sissi79V úterý jsem už porodila :D
Jsem šťastná :dance:

:dance: :palec: :potlesk: gratulace největší, jsi borka  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
11.11.13 23:33

Vsem :potlesk: za komentare!!!Dneska se uz asi neprestanu blbe smat.( tak je 23:33 :mrgreen: )
Boruvko, tobe velka gratulace k mimi a hlavne hodne zdravicka :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
12.11.13 01:20

Děkuji za gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
12.11.13 02:29
@zulitvi píše:
To mi připomnělo:

:mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
12.11.13 08:02
@zvědavá borůvka píše:
@sissi79V úterý jsem už porodila :D
Jsem šťastná :dance:

Velká gratulace!! :* at je malá zdravoučká a pohodářka se smyslem pro humor po vás :* jen pozor na stehy :lol: :* :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
12.11.13 08:08

Jinak já nemohla celou noc spát jak jsem byla rozdivočená :lol: :lol: a jelikož smích prodlužuje život tak se asi důchodu přece jen dožiju :lol: :lol: jestli mně po tomhle nebudou muset ve 100 letech odstřelit :lol: moc díky za diskuzi, po nevěrách a všem možném příjemná změna :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
12.11.13 17:34

@zvědavá borůvka No tak takhle jsem se už dlouho nezasmála, fakt dík. :kytka: Musela jsem to hned zavolat manželovi, on je totiž hasič. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky