Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, předem se omlouvám, do jaké kategorie jsem téma dala, nějak jsem nebyla schopná vybrat to vhodné. Jinak můj dotaz, je tady přítelkyně nebo manželka vojáka a má zkušenosti s vojenským plesem? V prosinci jdeme s manželem na ples do Olomouce, ale absolutně nevím, co si vzít na sebe, jestli dlouhé šaty nebo jen nějaké šaty třeba ke kolenům, co se prostě hodí víc? Díky za rady ![]()
Dlouhé plesovky budou nejlepší. Ale je fakt, že sem tam vidím i kalhoty.
Paráda, díky moc za reakce, bála jsem se, abych tam nevypadala nevhodně, ale už jsem klidná ![]()
@Lenule15 nevhodné jsou mini a pod. Ale taky jsem dost takových potkala. Myslely si, jaké jsou hvězdy, přitom je to maximální „fópá“ ![]()
No přeju hodně zábavy..chlap mě tam raději nebere, protože vojáci jsou chlapi a chlapi jsou prasata..každý rok cca po půlnoci rvačka
, ale pokud odejdete dřív tak to je super. Třeba i něco vyhrajete ( i když i o tom pochybuju ) ![]()
@Lenule15 píše:
Paráda, díky moc za reakce, bála jsem se, abych tam nevypadala nevhodně, ale už jsem klidná
Kasli na ostatni…je to ples, tak si oblec plesove saty. Lezou mi na nervy lidi, kteri jdou na ples jako do kina a na vhodne oblecene lidi koukaji jako na pitomce ![]()
@martina.se mini bych si určitě nevzala, ale ten vojenský si právě myslím, že je takový víc reprezentativní ![]()
@smurfka no babička bude hlídat našeho 7měsíčního syna, takže to tam na dlouho nevidím a rvačce se doufám vyhneme, kdyby nějaká nastala ![]()
@MaWe tjn, takový lidi fakt nepobírám, je to ples a podle toho by měli být oblečení…
Já jsem byla před pár lety v dlouhých plesovkách. Jediný rozdíl od ostatních plesů jsou ty uniformy ![]()
@martina.se tak snad se mi to povede ![]()
@girlie sage no na to jsem zvědavá, takových uniforem u sebe jsem ještě neviděla ![]()
@Lenule15 určitě
vsadila bych boty na to, že se tam min jedna nedáma v mini objeví ![]()