Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se chodí ve velké plesové róbě. Myslím takové ty spodničkové šaty. Jsou tam i ženské v obyč dlouhých plesovkách. Jedna nebo dvě se tam objevují i v krátkých, neo dokonce kalhotech, ale nehodí se to a vyloženě pak ční v davu, ve špatném slova smyslu.
Chodíme na vojenské plesy skoro pravidelně a servalo se to tam jen jednou, před budovou a rvaly se ženské. Pak že chlapi jsou dobytci.
@PetiteFillette já budu mít něco na tenhle způsob jako ty fialové, ale akorát ve vínové barvě, tak snad nebudu ta, co by vyčnívala ![]()
Holky, ještě obnovuji diskuzi, manžel včera přišel s tím, že to sice je vojenský ples, ale neformální, takže on nejde v uniformě, ale v obleku, tak přemýšlím já, jestli si brát ty dlouhé šaty nebo jiné, co mi akorát zakrývají kolena a jsou taky společenské…v těch kratších bych se cítila určitě líp…on mi na to neodpoví, protože na voj. plese ještě nebyl, tak neví, tak se chci zeptat vás zkušenějších…pokud si bere jen oblek, tak bych si nemusela brát ty dlouhé, když je to neformální…
Holky, kde a za kolik jste si koupily dlouhé plesové šaty?? Byla jsem nedávno v Brně a všechny stály okolo 10 tisíc ![]()
@Lenule15 ahojky, taky mam manžela vojáka takže i na jejich plesech jsem byla
. A můžu říct že tam bylo dost ženských s kratšíma šatama. Jestli se v nich cítíš líp, tak si je určitě vem. Pokud jsou společenské tak co by ne ![]()
Šaty by to byly tyto a k tomu boty…budu se v tom určitě cítit líp, tak doufám, že tam nebudu jediná ![]()
@Lenule15 určitě nebudeš. Jsou to moc hezké šaty a boty taky
. A navíc jsou ty šaty fakt slavnostní, takže to bude super ![]()
Já bych tedy v krátkých nešla a ani manžel by nešel v obleku. Za prvé by tam byl asi jediný a za druhé by dostal poprc od nadřízeného, jaktože nemá uniformu. A taky v ní vypadá sexy, takže jsem ráda, když ji jednou za rok vyvětrá ![]()
@PetiteFillette za prvé když mají od velitele, že je to neformální, tak není nutné mít uniformu (byl by tam v ní jeden z mála…) a za druhé, když by v uniformě musel, tak bych si dlouhé šaty vzala, ale takhle jsem radši, že nemusím…ale díky za názor…
Tak my chodíme na plesy a nevím jestli jsou formální či ne, ale chlapi maj obleky tak půl na půl s uniformama a to samý ženský maj jak dlouhý tak i krátký šaty. A divný mi to nepřijde
.
@Lenule15 hezky si ples užij ![]()