Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já jich teda moc nepotkávám
ale když je pěkněj chlap, tak mi je fuk jestli má sukni nebo ne ![]()
No mě přijde, že sukně ke chlapům prostě nepatří, jako k ženský třeba chlupy. Stává se to, ale trvá to než si zvykneš ![]()
@Virginian nevadí mi to.. do naší kultury to sice nepatří, ale k té irské ano, tak proč by ne
Pokud se tedy bavíme o kiltu. Potkávám dost chlapů i v sukních, to mi přijde takové nějaké, někomu sedí, někomu ne, ale chlap, dle mého, sukni nosit nemá.
Příspěvek upraven 23.10.13 v 11:14
William Wallace byl sexy ve filmu, Svoboda v předvolebním klipu ne.
Záleží jaký chlap by na sobě kilt měl. Třeba na této fotce je David Tennant v kiltu velice sexy ![]()
@ynax píše:
Záleží jaký chlap by na sobě kilt měl. Třeba na této fotce je David Tennant v kiltu velice sexy
kdoje to? ![]()
@Virginian - pro mě je sexy dlouhý kilt, resp. pánská sukně. Tedy ne ten klasický ke kolenům.
@martina.se
kilt je vysada Skotu ne?
jinak k nim to proste patri. kdyz tyhle „vystrednosti“ dotycnemu sednou, tak to na pritazlivosti prida. kdyz si to oblece nekdo z Dolni Lhoty, tak bude vypadat jak magor ![]()
Spis ne nez jo, kilt se mi moc nelíbí, ale patří to ke kultuře, tam to beru.
jednou jsem videla chlapa v sukni, byl vysokej, udelanej, sukne byla az na zem, hlavu mel holou, jen malej drdulek, asi mel i vousy. Vypadal teda skvele. To se mi libilo.
@Ali-Ali píše:
@martina.se
kilt je vysada Skotu ne?jinak k nim to proste patri. kdyz tyhle „vystrednosti“ dotycnemu sednou, tak to na pritazlivosti prida. kdyz si to oblece nekdo z Dolni Lhoty, tak bude vypadat jak magor
no jasný.. zas jsem napsala nějakou kravinu? ani nwm
já přemýšlim na tolika věcma, že se občas divim, co tu plodim ![]()
Je ale fakt, že jsem byla trochu v šoku, když se kamarádka vdávala do Anglie a všichni chlapi měli kilt. K těm svatebním šatům se to fakt nehodilo. ![]()
@nikol.ondrášovka velmi známý a uznávaný britský herec - hraje v divadle, ve filmech. A byl desátým doktorem - Doctor Who (u nás Pán Času)
Přijde vám chlap v sukni, teda kiltu, sexy?
Nebo je to jak kterej a ta „sukně“ zas takovej vliv nemá?