Chlap v kiltu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
23.10.13 12:39

Mám kamaráda, který takhle chodí a nedělá mu to žádný problém :mrgreen:. Je to Čech.

• Citovat
  • Upravit
4833
23.10.13 12:41

@AdaAda - tak to jim tam musi pod ten kilt pekne tahnout (v podnebi v jakem ziji). :) Drzim palce at je letani s batoletem v pohode. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
23.10.13 12:47
@Virginian píše:
Přijde vám chlap v sukni, teda kiltu, sexy?Nebo je to jak kterej a ta „sukně“ zas takovej vliv nemá?

naprosto nepřitažlivé u kteréhokoliv chlapa

• Citovat
  • Upravit
2242
23.10.13 12:57

@AdaAda Tak tak, jahody, ale hlavně maliny, ty jsou trochu míň náročné na záda. Ale procestovali jsme o volných dnech stopem široké okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.13 14:48
@ynax píše:
Záleží jaký chlap by na sobě kilt měl. Třeba na této fotce je David Tennant v kiltu velice sexy :mrgreen:

Tak zrovna tato fotka mi sexy nepride… ale asi to bude viac tym sakom, nez kiltom.

Inak, podla mna je chlap sexy, ked aj v tom kilte vyzera… muzne… niekto ku komu sa schovas ci uz ked sa bojis, alebo len ked je ti v zime zima :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.10.13 22:00

@Virginian Po pravdě, mně to přijde divný. Mám přítele (normální Čech), co uznává keltskou kulturu a nosí kilt. Ale abych se přiznala, nějak jsem si ještě nezvykla, že můj chlap chce na společenské akce chodit v sukni a ještě k tomu NAOSTRO!! Mu to přijde normální, ale já se necítila úplně svá, když jsme někde byli. Naštěstí v tom nechodí každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
24.10.13 22:53

@zuzkasim Ahoj, hlasím se do klubu :-). Já mám ted za sebou 6 sezón na farmě blízko Blairgowrie. Jak vidím, byli jsme tam prostě všichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí