Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdaAda - tak to jim tam musi pod ten kilt pekne tahnout (v podnebi v jakem ziji).
Drzim palce at je letani s batoletem v pohode. ![]()
@Virginian píše:
Přijde vám chlap v sukni, teda kiltu, sexy?Nebo je to jak kterej a ta „sukně“ zas takovej vliv nemá?
naprosto nepřitažlivé u kteréhokoliv chlapa
@AdaAda Tak tak, jahody, ale hlavně maliny, ty jsou trochu míň náročné na záda. Ale procestovali jsme o volných dnech stopem široké okolí.
@ynax píše:
Záleží jaký chlap by na sobě kilt měl. Třeba na této fotce je David Tennant v kiltu velice sexy
Tak zrovna tato fotka mi sexy nepride… ale asi to bude viac tym sakom, nez kiltom.
Inak, podla mna je chlap sexy, ked aj v tom kilte vyzera… muzne… niekto ku komu sa schovas ci uz ked sa bojis, alebo len ked je ti v zime zima ![]()
@Virginian Po pravdě, mně to přijde divný. Mám přítele (normální Čech), co uznává keltskou kulturu a nosí kilt. Ale abych se přiznala, nějak jsem si ještě nezvykla, že můj chlap chce na společenské akce chodit v sukni a ještě k tomu NAOSTRO!! Mu to přijde normální, ale já se necítila úplně svá, když jsme někde byli. Naštěstí v tom nechodí každý den ![]()
@zuzkasim Ahoj, hlasím se do klubu
. Já mám ted za sebou 6 sezón na farmě blízko Blairgowrie. Jak vidím, byli jsme tam prostě všichni ![]()
Mám kamaráda, který takhle chodí a nedělá mu to žádný problém
. Je to Čech.