Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skot v kiltu je proste sexy a David Tennant by byl sexy I v pytli od brabor. Proste krasnej chlap co ma smrnc a Skot k tomu. ![]()
Ahoj, je to zajímavé - kouknout se na chlapa v kiltu a vědět, že pod sukní nic nemá… A správný Skot pod tím opravdu nic nemá! Naostro. Potvrzuji
Bydlela jsem ve Skotsku asi rok, a dělala na hotelu, kde kilt byl uniforma. Naši kluci pod tím, ale trenýrky měli, protože je to prý „škrábalo“ - není to moc příjemný materiál - vlna…
@AdaAda - a kde jsi byla ve Skotsku? My jsme procestovali West Highlands a nikdy naa tu krajinu nezapomenu. ![]()
Ja jsem teda nejake muzske v kiltu videla, ale pod sukni jsem jim nekoukala a ani se neptala. ![]()
Tohle sije jedna americka firma:
A moje oblibena reklama:
@ynax píše:
@nikol.ondrášovka velmi známý a uznávaný britský herec - hraje v divadle, ve filmech. A byl desátým doktorem - Doctor Who (u nás Pán Času)
Díky za info ![]()
Scots - Irish heritage porada hry kazdy rok, co jsem se ptal svych dcer, tak na to chlap musi mit nohy. kdyz mu zpod kiltu koukaj chlupaty draty do betonu tak je spis smesnej.
Ale na skotskejch hrach je nosej vsichni at vypadaj jak vypadaj.
@Moodymare
Ahoj, ano, krajina je krásná, ale často prší, to mi vadilo… Hotel byl blízko Blairgowrie, Balmoral Castle, asi hodinu od Perthu.
Tak já jsem chvíli s jedním Skotem „chodila“, tak jsem to měla i s kulturní vložkou ![]()
Tak mně se to docela líbí, stejně jako kangas, sarong, a jiné „košilky“ a sukýnky pro chlapy.
Jenom na to musí mít borec „koule“.
@Virginian - moc jim toho teda nekouka, maximalne kolena, zbytek kryjou podkolenky. ![]()
@AdaAda a co byla kulturni vlozka, nejaky tanecek? Ja tedy musim uznat, ze jsem mela obrovsky problem s jejich prizvukem. kdyz jsme zili v UK, manzel tam mel kolegu Skota a ja mela problem I po letech, ale to I s Indama. ![]()
Ono I ve Walesu a Anglii hodne lilo, ale Skotsko melo asi prim. Ale zas mi ty lidi tam prili opravdu pohodovi. Doufam, z e se tam jeste nekdy podivam, ale se 2 svistema to bude trosku komplikovane.
@AdaAda Jé, v Brairgowrie jsem strávila dvoje prázdniny, krajina nádherná, mám na to moc pěkné vzpomínky, až na tu hoknu na poli:-)
@zuzkasim
jo, slyšela jsem, že to je brutál, asi jsi sbírala jahody, že?
@Moodymare
Kulturní vložka, to bylo právě to obeznámení se na vlastní kůži, že pod kiltem nic nemají ![]()
No, s dvěma dětma se cestuje hůř - kamkoliv
My máme 10 měsíční, taky mám útlum, ale bydlíme v zahraničí, takže lítáme i do ČR, je to náročné. Před tím jsem si v letadle nebo ve vlaku pospala, četla, apod. teď musím dávat pozor na 100%…
Jedině tenhle, jiný ne

Příspěvek upraven 23.10.13 v 11:48