Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Monchichik píše:
@lolink no to už mi přijde úplně mimo…to můžeme jít do karantény komplet všichni…já už mám dneska pocit, že je natestováno víc lidí než je vůbec obyvatel republiky
Tak to ani omylem.
@vokishka tak testujou po desetitisících, takže to tak dlouho trvat nebude
ale vzhledem k tomu, že to můžeš dostat i víckrát, můžeme zbytek života strávit testováním…
@Monchichik píše:
@vokishka tak testujou po desetitisících, takže to tak dlouho trvat nebudeale vzhledem k tomu, že to můžeš dostat i víckrát, můžeme zbytek života strávit testováním…
Asi se budu brzy stěhovat do Švédska. ![]()
@Monchichik píše:
@vokishka tak testujou po desetitisících, takže to tak dlouho trvat nebudeale vzhledem k tomu, že to můžeš dostat i víckrát, můžeme zbytek života strávit testováním…
Já myslím, že to zmizne, jako Španělska chřipka.
@Miryam píše:
Asi se budu brzy stěhovat do Švédska.
Tam Te nepusti ![]()
@Monchichik píše:
Imunita je odhadována na 4 měsíce. A věřím, že bude přibývat lidi, co si to vyřeší po svém, bez testu.
@krajta píše:
Poslední tři dny jsem strávila v Rakousku a roušky mělo pár starých lidí (spočítala bych je na prstech jedné ruky). Určitě hromadně nehysterci jako tady.
mám opačnou zkušenost, jezdím do Rakous. na nákupy každý týden a roušky má hodně lidí.
@Venetia píše:
Mám stejný názor, je to akorát manipulace s lidma
Přesně akorát si z nás vláda dělá loutky
. Naštěstí jsem pro rodinu nakoupila krajkové roušky na Aliexpressu, jednu za dvacet korun. A tím to pro mě končí, více se šikanovat nenechám. ![]()