Vyznáte se v tom? Roušky

2424
9.9.20 11:41

Vyznáte se v tom ? ( Roušky)

Zdravím, dneska na mě zas z internetu bafla zpráva, že zase celoplošně zavádějí roušky :zed: A v návaznosti na to jsem četla, že pokud není nouzový stav tak nemůžou zavádět celoplošné opatření. Nevíte někdo jestli je to pravda? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26869
9.9.20 11:46

@PeBa12 Staci, ze to vyhlasi vsechny krajske hygienicke stanice (podle pokynu z centra) a je to :mrgreen:

Uz me to taky nebavi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.9.20 11:47

Vypadá to tak, že roušky zas budou všude ve vnitřních prostorách, podrobnosti prý zveřejní během dne. Bohužel asi můžou zavádět opatření jak se jim zlíbí.
Hlavně mě zajímají školy, jak to bude tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.9.20 11:54

Je to celé nesmysl a já odmítám dál něco nosit.. pokud to někomu vadí, ať se ode mě drží 2 metry v ochranném obleku.. nemluvě o tom, že vláda mi žádnou roušku nedala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.9.20 11:57

Plaga: Roušky budou povinné ve škole všude mimo třídy. No tak i školy, chudáci děti. Těch roušek se snad už nikdy nezbavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.9.20 12:02
@Anupriya píše:
Je to celé nesmysl a já odmítám dál něco nosit.. pokud to někomu vadí, ať se ode mě drží 2 metry v ochranném obleku.. nemluvě o tom, že vláda mi žádnou roušku nedala.. :nevim:

Ja to vidím úplně stejně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.9.20 12:04

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.9.20 12:08
@PeBa12 píše:
Zdravím, dneska na mě zas z internetu bafla zpráva, že zase celoplošně zavádějí roušky :zed: A v návaznosti na to jsem četla, že pokud není nouzový stav tak nemůžou zavádět celoplošné opatření. Nevíte někdo jestli je to pravda? :think:

Nevim jak to je, ale už mě to sere. :pocitac: Na úřadě pro obcanku jsem mít roušku nemusela, ale vedle na pracáku byla povinná, podotýkám stejná budova. Tak co to sakra do pr…je :zed:

• Citovat
  • Upravit
15867
9.9.20 12:09

Je mi to jedno, mám teď tisíc ústenek, z toho vždy něco u sebe, takže je mohu nosit kdykoli dojde ke změně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.9.20 12:09
@lucik2011 píše:
Vypadá to tak, že roušky zas budou všude ve vnitřních prostorách, podrobnosti prý zveřejní během dne. Bohužel asi můžou zavádět opatření jak se jim zlíbí.
Hlavně mě zajímají školy, jak to bude tam

přesně tak, ohledně škol panují nejasnosti. Pokud budou mít děcka celou výuku roušky nasazené, vidím to jako kontroverzní opatření. Dlouhodobě dýchat zpětně vlastní vzduch i bacily není nic zdravého a dýchací cesty budou mít vysušené, citlivé a rozdrážděné. To pak budou kašlat všichni kolektivně a můžeme zavřít celou školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
9.9.20 12:11

Holky kdybyste věděly, jak mě už tohle všechno unavuje :roll: asi nejsem jediná. Nechápu, jak je možné, že to pořád prochází. Četla jsem zajímavý článek “rouška a právo”, kde se píše, že občan nemá povinnost činit, co mu nenařizuje zákon. Jak je tedy možné, že za normálního stavu se neustále něco nařizuje? Žádná mimořádná situace není, jelikož není vyhlášen nouzový stav a mělo by se tedy fungovat normálně jako třeba v lednu.

https://www.ceska-justice.cz/…ska-a-pravo/

A na co je celý ten jejich slavný semafor? Podle kterého se měly tyhle věci řešit?

Pomoc, já už chci zase žít v normálním světě :zed:

Příspěvek upraven 09.09.20 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.9.20 12:15

@Semtex Já se obávám, že normální to už nebude nikdy a taky mě to strašně štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.9.20 12:16

Pred pul hodinou jsem to zjistila od kolegy.
Cekala jsem to. Ze tahle situace prijde, takze nejsem prekvapena. Nosim porad zasobu v kabelce. A moje deti maji sve aktovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
9.9.20 12:17

@pe-terka zatím ve třídě mít nemusí, jinak na chodbě, jídelně ano. U nás se nic nezmění už to tak má dcera ve škole zavedené od ředitele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
9.9.20 12:18

Pokud trochu pomůže bariérová ochrana proti komunitnímu šíření, tak holt budeme nosit bariérovou ochranu. Bude to ve všech vnitřních prostorách, takže v tom nebudete mít zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí