Vyznáte se v tom? Roušky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14649
9.9.20 12:48
@lolink píše:
A jinak. Roušky si nenoste. A pak vám přeju zúčastnit se trasování, zavírání půlky lidí z práce, fittness, školek, škol. Tohle normální člověk zažít fakt nechce. Že se kvůli vám zavře celý open space a jejich rodiny. Třeba 500 lidi. Ale ano. Největší problém je, že vy máte nosit roušku.

Jako ze kde se rousky budou nosit, tam se trasovat nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
9.9.20 12:48
@PeBa12 píše:
Však taky nebudu. Jsem astmatik, nebudu se dobrovolně dusit ;)

Jsem také astmatik, naštěstí nejsem blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
9.9.20 12:49
@PeBa12 píše: Žít v normálním světě už asi jen tak nebudeme. Do teď nám babičky nadávaly za hole záda teď nám budou nadávat za holou hubu :lol:Jinak, už se to tu psalo, oni si po ukončení nouzového stavu udělali zákon na míru, že do konce roku (nebo tak nějak ) můžou zavádět tyhle kraviny…

moje babička je v domově důchodců, pro návštěvy jsou roušky povinné, když tam dojdeme, první co babička řekne, je, ať si sundáme ty hadry z ksichtíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.9.20 12:50
@lolink píše:
Hele, říkej si co chceš. Já si tím prošla, vidím to jinak. Celý. Nebudu se tady dohadovat s lidmi, kteří řeší problém roušky a nevidí za roh.

A je to tady. Ty kreténi zas po prázdninách rozdělili republiku na dva tábory "pro roušky "a "proti rouškám " A lidi jsou tak blbý, že teď zas na ty "bez roušky " budou volat policajty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.9.20 12:50
@stinga píše:
moje babička je v domově důchodců, pro návštěvy jsou roušky povinné, když tam dojdeme, první co babička řekne, je, ať si sundáme ty hadry z ksichtíku

Babička má víc rozumu, než některé hysterky tady.

• Citovat
  • Upravit
lolink
9.9.20 12:51
@PeBa12 píše:
A je to tady. Ty kreténi zas po prázdninách rozdělili republiku na dva tábory "pro roušky "a "proti rouškám " A lidi jsou tak blbý, že teď zas na ty "bez roušky " budou volat policajty…
:mrgreen: urcite
  • Citovat
  • Upravit
2424
9.9.20 12:51
@stinga píše:

Babička je moc chytrá žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.9.20 12:54
@Netopirek píše:
Raději roušku než být zavřená doma. Známá se vrátila z Bulharska. A tam to byl prý děs. Tady u nás prý byla pohoda. To samé říkala známá z Itálie. Tam teď ve školce x krát denně dezinfikují podrážky bačkůrek ve školce 8o

Italům se koronáč lepí i na paty? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.9.20 12:54
@Zumpa píše:
Jsem také astmatik, naštěstí nejsem blbec.

Tohle je prostě nekončící pohádka. Jedni proti druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
9.9.20 12:55
@pe-terka píše:
Italům se koronáč lepí i na paty? 8o :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@PeBa12 píše:
Zdravím, dneska na mě zas z internetu bafla zpráva, že zase celoplošně zavádějí roušky :zed: A v návaznosti na to jsem četla, že pokud není nouzový stav tak nemůžou zavádět celoplošné opatření. Nevíte někdo jestli je to pravda? :think:

A přesně z kvůli takovým lidem jako jsi ty, co hledají pořád jak se z toho vykroutit kvůli svému pohodlí/ blbosti, se to v ČR takhle rozjelo a odnesou to další lidi. Ksakru to je takový problém si nasadit tu roušku? To furt musí Češi hledat způsoby, jak něco obejít? 8o :zed: vždyť jste teď světu pro smích

• Citovat
  • Upravit
1005

@carsa Jasně, takže když někdo radši bude nosit roušku než aby se vše zase pozavíralo a zlikvidovalo mu to finančně rodinu, tak je hysterka. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
9.9.20 12:57
@PeBa12 píše:
Takže kdyby nebyla ta slavná korona tak by si nosila roušku i normálně, protože si těhotná? Asi ne ;)

Tehotne mají dost oslabenou imunitu. Navíc mám astma. Takže experimentovat s novým virem v tuto chvíli fakt nechci. Roušky jsou fakt asi to nejmenší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@PeBa12 píše:

Nejsou blbí. Blbí jsou ti, co myslí jen na sebe a na to, že je rouška obtěžuje, kazí jim chudáčkům vzhled. Jen ať takoví sobci platí.

• Citovat
  • Upravit
60142
@lucenka píše:
A přesně z kvůli takovým lidem jako jsi ty, co hledají pořád jak se z toho vykroutit kvůli svému pohodlí/ blbosti, se to v ČR takhle rozjelo a odnesou to další lidi. Ksakru to je takový problém si nasadit tu roušku? To furt musí Češi hledat způsoby, jak něco obejít? 8o :zed: vždyť jste teď světu pro smích

Pro smích jsou ústenky :jazyk: Ne, za šíření covida fakt nemůžou lidi bez náhubku. Ale nefunkční trasování, testování.
A ty si snad češk taky, ne? Tak abys ten posměch snesla

Příspěvek upraven 09.09.20 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí