Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@lolink píše:
A jinak. Roušky si nenoste. A pak vám přeju zúčastnit se trasování, zavírání půlky lidí z práce, fittness, školek, škol. Tohle normální člověk zažít fakt nechce. Že se kvůli vám zavře celý open space a jejich rodiny. Třeba 500 lidi. Ale ano. Největší problém je, že vy máte nosit roušku.
Jako ze kde se rousky budou nosit, tam se trasovat nebude?
@PeBa12 píše:
Však taky nebudu. Jsem astmatik, nebudu se dobrovolně dusit
Jsem také astmatik, naštěstí nejsem blbec.
@PeBa12 píše: Žít v normálním světě už asi jen tak nebudeme. Do teď nám babičky nadávaly za hole záda teď nám budou nadávat za holou hubuJinak, už se to tu psalo, oni si po ukončení nouzového stavu udělali zákon na míru, že do konce roku (nebo tak nějak ) můžou zavádět tyhle kraviny…
moje babička je v domově důchodců, pro návštěvy jsou roušky povinné, když tam dojdeme, první co babička řekne, je, ať si sundáme ty hadry z ksichtíku
@lolink píše:
Hele, říkej si co chceš. Já si tím prošla, vidím to jinak. Celý. Nebudu se tady dohadovat s lidmi, kteří řeší problém roušky a nevidí za roh.
A je to tady. Ty kreténi zas po prázdninách rozdělili republiku na dva tábory "pro roušky "a "proti rouškám " A lidi jsou tak blbý, že teď zas na ty "bez roušky " budou volat policajty…
@stinga píše:
moje babička je v domově důchodců, pro návštěvy jsou roušky povinné, když tam dojdeme, první co babička řekne, je, ať si sundáme ty hadry z ksichtíku
Babička má víc rozumu, než některé hysterky tady.
@PeBa12 píše:
A je to tady. Ty kreténi zas po prázdninách rozdělili republiku na dva tábory "pro roušky "a "proti rouškám " A lidi jsou tak blbý, že teď zas na ty "bez roušky " budou volat policajty…
@stinga píše:
Babička je moc chytrá žena ![]()
@Netopirek píše:
Raději roušku než být zavřená doma. Známá se vrátila z Bulharska. A tam to byl prý děs. Tady u nás prý byla pohoda. To samé říkala známá z Itálie. Tam teď ve školce x krát denně dezinfikují podrážky bačkůrek ve školce
Italům se koronáč lepí i na paty?
![]()
@Zumpa píše:
Jsem také astmatik, naštěstí nejsem blbec.
Tohle je prostě nekončící pohádka. Jedni proti druhým.
@PeBa12 píše:
Zdravím, dneska na mě zas z internetu bafla zpráva, že zase celoplošně zavádějí rouškyA v návaznosti na to jsem četla, že pokud není nouzový stav tak nemůžou zavádět celoplošné opatření. Nevíte někdo jestli je to pravda?
A přesně z kvůli takovým lidem jako jsi ty, co hledají pořád jak se z toho vykroutit kvůli svému pohodlí/ blbosti, se to v ČR takhle rozjelo a odnesou to další lidi. Ksakru to je takový problém si nasadit tu roušku? To furt musí Češi hledat způsoby, jak něco obejít?
vždyť jste teď světu pro smích
@carsa Jasně, takže když někdo radši bude nosit roušku než aby se vše zase pozavíralo a zlikvidovalo mu to finančně rodinu, tak je hysterka. ![]()
@PeBa12 píše:
Takže kdyby nebyla ta slavná korona tak by si nosila roušku i normálně, protože si těhotná? Asi ne
Tehotne mají dost oslabenou imunitu. Navíc mám astma. Takže experimentovat s novým virem v tuto chvíli fakt nechci. Roušky jsou fakt asi to nejmenší. ![]()
@PeBa12 píše:
Nejsou blbí. Blbí jsou ti, co myslí jen na sebe a na to, že je rouška obtěžuje, kazí jim chudáčkům vzhled. Jen ať takoví sobci platí.
@lucenka píše:
A přesně z kvůli takovým lidem jako jsi ty, co hledají pořád jak se z toho vykroutit kvůli svému pohodlí/ blbosti, se to v ČR takhle rozjelo a odnesou to další lidi. Ksakru to je takový problém si nasadit tu roušku? To furt musí Češi hledat způsoby, jak něco obejít?![]()
vždyť jste teď světu pro smích
Pro smích jsou ústenky
Ne, za šíření covida fakt nemůžou lidi bez náhubku. Ale nefunkční trasování, testování.
A ty si snad češk taky, ne? Tak abys ten posměch snesla
Příspěvek upraven 09.09.20 v 12:57