Vyzvednutí pasu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1990
3.8.17 15:40

Vyzvednuti pasu

Ahoj, nevite nahodou do.kdy si na slovensky ambasade v Praze muzu vyzvednout vyhotoveny novy pas? Pred tydnem mi poslali zpravu, ze je hotovej, ale ted sme na dovoleny, tak snad nejakych 30 dnu bude ra lhuta :) dekuju za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2373
3.8.17 15:57

@romik0013 lhůtu nevím, ale manžel si tam jel pro občanku asi po 3 týdnech od sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.8.17 16:16

@romik0013 a co jim napsat a zeptat se? není to lepší než e ptát na emiminu?

• Citovat
  • Upravit
1990
3.8.17 18:55

@jary1 diky.. @lucenka ja jim uz psala, ale neodepsali :lol: tak. ptaji se tady na ruzne kravoviny,tak.jsem si rekla, co kdyby nahodou :mrgreen: slovenek je tady hafo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.8.17 19:04
@romik0013 píše:
@jary1 diky.. @lucenka ja jim uz psala, ale neodepsali :lol: tak. ptaji se tady na ruzne kravoviny,tak.jsem si rekla, co kdyby nahodou :mrgreen: slovenek je tady hafo…

A jistě nemají ani někde na netu telefonní číslo :palec: ono většinou lidi ten pas potřebují, takže si pro něj jdou co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
1990
3.8.17 20:24

@lucenka jo maji, jestli neodpisou na maila, zitra im cinknu..ja nepotrebuju, pac nikam necestuju, akorat jsem menila trvaly pobyt a musim vratit slov. obcanku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
3.8.17 20:54
@romik0013 píše:
@lucenka jo maji, jestli neodpisou na maila, zitra im cinknu..ja nepotrebuju, pac nikam necestuju, akorat jsem menila trvaly pobyt a musim vratit slov. obcanku ;)

Manžel je v ČR již několik let a nikdy po něm občanku vrátit nechtěli. Kámoška i s manželem ji taky vraceli. Nechápu jak to delaji. Jednou tak, podruhý onak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
3.8.17 22:36

@jary1 oni to jakoby nechteji, ale je to povinnost vratit, protoze nesmi byt trvale bydliste v cechach i na slovensku..nevim jak to je, kdyz zjisti, ze neni odhlasen z trvaleho pobytu v sr…kazdopadne neni duvod mit trvaly pobyt tam, kdyz ho mam tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová