Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosím o radu, jak odstraním gel lak z nehtů? Už ho mám cca 3 týdny, nechávala jsem si dělat klasik manikůru a pani mi nabídla gel lak, místo klasickýho laku. Drží fakt skvěle, vypadá stále krásně, ale už mi odrůstá a to už vypadá blbě.. Prý se jen sloupne… Prdlajs, drží to jako ku…
… Odlakovač ani omylem, ten to jen přeleštil. Jukla jsem na net, prý snad je ok kosmetický aceton. Máte někdo zkušenosti??
Já mám kosmetický aceton na nehty, lak hrubou stranou pilniku trosku narusim, pak na kousek vatoveho tamponu dam ten aceton a prat zabalim do alobalu
cca na deset minut a pak se to musi seskrabnout…
@Vercsi148 píše:
Já mám kosmetický aceton na nehty, lak hrubou stranou pilniku trosku narusim, pak na kousek vatoveho tamponu dam ten aceton a prat zabalim do alobalucca na deset minut a pak se to musi seskrabnout…
Jéžiš, tak to kdybych věděla, tak do toho nejdu… Takový štráchy, zlatý klasický lak.. A jde to aspoň pak po tom zábalu dobře dolu?
No, je to na dlouho
A dolů to jde, ale musíš mít tu špachtličku…
@sisi 1111 a je problem zajit s tim k manikerce? Ja za to dala cca 50kc a bylo to bez prace
.
@eviku-miluna píše:
@sisi 1111 a je problem zajit s tim k manikerce? Ja za to dala cca 50kc a bylo to bez prace.
Už jsem nad tím taky uvažovala, ale s mýma dvěma treperendama… Zrovna hlídání teď nemám… Už si to nikdy dělat nenechám, v tom mám teda jasno
![]()
@Vercsi148 píše:
No, je to na dlouhoA dolů to jde, ale musíš mít tu špachtličku…
Jé a jakou špachtličku??
To koupím v drogérce?
@sisi 1111 netrva to dlouho a jak psala @Vercsi148, bali se ty prsty do alobalu, takze bys deti pripadne zpacifikovala, nez by zapusobil ten aceton pod alobalem
.
@sisi 1111 píše:
Jéžiš, tak to kdybych věděla, tak do toho nejdu… Takový štráchy, zlatý klasický lak.. A jde to aspoň pak po tom zábalu dobře dolu?
Napodobne, taky jsem se nechala zblbnout a to jsem sla na PShine a pry - my jsme novy salon a jeste k tomu nemame vsechno vybaveni a zblbla mne do gellaku a taky to neslo dolu, hlavne ty nehty pod tim vypadaly hrozne, i se mi po tom vic lamou a jsou krehci… ![]()
Já si dělám alobalovou metodu, ale musí tam být odlakovač s acetonem. Zabalené to nechávám zhruba 10 minut.
@sisi 1111 Jestli nemas velke odrosty, muzes cely nehet prebarvit obycejnym lakem teze barvy jako je gellak a jeste vydrzis. Odstraneni gellaku:u manikerky za par korun, klidne u Vietnamky, jen to odpiluje, nebo si kup brusku, nebo zkousej acetonem, ale to nemusi vzdy jit, nebo si kup odstranovac gellaku a shellaku, hodi se ho mit doma Pa ![]()
@sisi 1111 Kdyz jsem si nechala delat nechty jednorazove, tak jsem je tak sundala odloupnutim, strcila jsem jeden nehet pod druhy a slo to, taky byly asi „kvalitne“ udelane. Ale sundat palec byl nadlidsky vykon. Jak uz nekdo radil obrus to pilnikem.