Jak odstranit gel lak?

492
2.8.17 21:14

Jak odstranit gel lak?

Holky, prosím o radu, jak odstraním gel lak z nehtů? Už ho mám cca 3 týdny, nechávala jsem si dělat klasik manikůru a pani mi nabídla gel lak, místo klasickýho laku. Drží fakt skvěle, vypadá stále krásně, ale už mi odrůstá a to už vypadá blbě.. Prý se jen sloupne… Prdlajs, drží to jako ku… :?… Odlakovač ani omylem, ten to jen přeleštil. Jukla jsem na net, prý snad je ok kosmetický aceton. Máte někdo zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
665
2.8.17 21:21

Obrusit pilníkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.8.17 21:22

Já mám kosmetický aceton na nehty, lak hrubou stranou pilniku trosku narusim, pak na kousek vatoveho tamponu dam ten aceton a prat zabalim do alobalu :) cca na deset minut a pak se to musi seskrabnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.8.17 21:25
@Vercsi148 píše:
Já mám kosmetický aceton na nehty, lak hrubou stranou pilniku trosku narusim, pak na kousek vatoveho tamponu dam ten aceton a prat zabalim do alobalu :) cca na deset minut a pak se to musi seskrabnout…

Jéžiš, tak to kdybych věděla, tak do toho nejdu… Takový štráchy, zlatý klasický lak.. A jde to aspoň pak po tom zábalu dobře dolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.8.17 21:29

No, je to na dlouho :( A dolů to jde, ale musíš mít tu špachtličku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.8.17 21:32

@sisi 1111 a je problem zajit s tim k manikerce? Ja za to dala cca 50kc a bylo to bez prace ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.8.17 21:36
@eviku-miluna píše:
@sisi 1111 a je problem zajit s tim k manikerce? Ja za to dala cca 50kc a bylo to bez prace ;).

Už jsem nad tím taky uvažovala, ale s mýma dvěma treperendama… Zrovna hlídání teď nemám… Už si to nikdy dělat nenechám, v tom mám teda jasno :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.8.17 21:38
@Vercsi148 píše:
No, je to na dlouho :( A dolů to jde, ale musíš mít tu špachtličku…

Jé a jakou špachtličku?? 8o 8o To koupím v drogérce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
2.8.17 21:41

@sisi 1111 netrva to dlouho a jak psala @Vercsi148, bali se ty prsty do alobalu, takze bys deti pripadne zpacifikovala, nez by zapusobil ten aceton pod alobalem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
2.8.17 21:58

Alobalova metoda. Zkus to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.8.17 21:58

Holky děkuju za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.8.17 22:01
@sisi 1111 píše:
Jéžiš, tak to kdybych věděla, tak do toho nejdu… Takový štráchy, zlatý klasický lak.. A jde to aspoň pak po tom zábalu dobře dolu?

Napodobne, taky jsem se nechala zblbnout a to jsem sla na PShine a pry - my jsme novy salon a jeste k tomu nemame vsechno vybaveni a zblbla mne do gellaku a taky to neslo dolu, hlavne ty nehty pod tim vypadaly hrozne, i se mi po tom vic lamou a jsou krehci… :zed:

• Citovat
  • Upravit
195
2.8.17 22:01

Já si dělám alobalovou metodu, ale musí tam být odlakovač s acetonem. Zabalené to nechávám zhruba 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
2.8.17 22:36

@sisi 1111 Jestli nemas velke odrosty, muzes cely nehet prebarvit obycejnym lakem teze barvy jako je gellak a jeste vydrzis. Odstraneni gellaku:u manikerky za par korun, klidne u Vietnamky, jen to odpiluje, nebo si kup brusku, nebo zkousej acetonem, ale to nemusi vzdy jit, nebo si kup odstranovac gellaku a shellaku, hodi se ho mit doma Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.8.17 22:40

@sisi 1111 Kdyz jsem si nechala delat nechty jednorazove, tak jsem je tak sundala odloupnutim, strcila jsem jeden nehet pod druhy a slo to, taky byly asi „kvalitne“ udelane. Ale sundat palec byl nadlidsky vykon. Jak uz nekdo radil obrus to pilnikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová