Vzali byste dítě na návštěvu LDN?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10665
9.4.13 13:22
@Laaja píše:
Dítě bych tam vzala, co by tam asi tak chytilo?! MRSA je infekční onemocnění a dotyčný bude na samostatném pokoji s přísnými podmínkami pro vstup, prostě izolovaný. Kdyby tam byl infekční průjem, tak je karanténa a zavřou oddělení atd. Prosím tě klid, nic se nestane. Dělám v domově důchodců, normálně tam chodí malé děti i svoje už jsem tam měla a žijí. A to tam máme i tu MRSU. Neochuzuj prarodiče o návštěvu dítěte, kdoví kdy můžou umřít a pak si to budeš vyčítat.

Přesně. Taky míváme MRSU a lidí jsou v izolaci, ven z pokoje vůbec nesmí. Platí přísná hygienická opatření.
A pokud je na odd. nějaká viróza, prostě cokoliv, návštěvu nedoporučíme. Je-li karanténa, není o čem mluvit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 15:52

Jeste jednou moc diky… dneska jsme tam byli… personal teda nebyl moc ochotnej pry na pet minut a pryc, ze to prej neni moc vhodny… ale pritelovo prarodicum jsem udelala velkou radost, tak mam dobrej pocit…

• Citovat
  • Upravit
22040
9.4.13 16:38
@Anonymní píše:
Jeste jednou moc diky… dneska jsme tam byli… personal teda nebyl moc ochotnej pry na pet minut a pryc, ze to prej neni moc vhodny… ale pritelovo prarodicum jsem udelala velkou radost, tak mam dobrej pocit…
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.13 09:14

@BohunkaP úplně souhlasím - mě teda rozslzí takto na netu máloco, ale tys mě dostala :D

@Anonymní píše:
Diky za nazory… Mela jsem prave na mysli ruzne bakterie, treba MRSA nebo tak… urcite ne sklerozu atd… Prave, ze vnimaji a lezi tam prave s artrozou… a skoro tri mesice tam byl zakaz kvuli chripkove epidemii… ted je to mesic pustene… proto tak dlouho ho nevideli… predtim jsme tam nebyli, je to trosku dal od naseho bydliste tak se tam taky neda jezdit denne…jsou to prarodice od meho pritele…

Ale zákaz kvůli chřipce tam byl, aby lidi nenavláčeli do nemocnice ještě navíc chřipku, ne naopak, ne? :mrgreen:

Pokud jsou sami na pokoji a nebude tam dítě lozit po kolenách apod., tak bych vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
10.4.13 18:40
@Angua píše: úplně souhlasím - mě teda rozslzí takto na netu máloco, ale tys mě dostala :D

Tak to je ovšem pocta :andel: :mrgreen:

Díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.13 19:02

@BohunkaP :mrgreen: hezkys to napsala, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek