Vzali byste dítě na návštěvu LDN?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
8.4.13 22:00

Já bych dítě 100% vzala. Jak už tady někdo psal - nákupní centra, vozíky, veřejné toalety, přebalovací pulty v IKEA, cestování v MHD, školka atd… nikoho ani nenapadne řešit :nevim:
Já jsem nespočet nedělí svého dětství strávila v LDN, kam jsme jezdili za babičkou. Ani už si dneska nevzpomenu, kolik lidí jsem viděla umřít během návštěvy - zazvonilo se na sestru, ta přišla mrtvole přivázat čelist, přehodila přes ni prostěradlo a návštěvy pokračovaly… Prostě i tohle k životu patří a nikdy nevíš, kdy na místě pod tím prostěradlem budou tví prarodiče. Za to by mi ty návštěvy stály. Jak píše moc pěkně Bohunka - větší radost už jim snad ani udělat nemůžeš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.4.13 22:03
@Anonymní píše:
Ahoj vsichni, jde o to, ze mame na LDN uz pres pul roku babicku s dedou, lezi na samostatnem pokoji… Maleho uz pres pul roku nevideli a je nam to lito, stejne tak jim… Myslite, ze kdybych tam s malym jen probehla a v minute jim ho ukazala a mazala pryc, ze je to problem? Jde mi o to, aby tam neco nechytl… Nikde ho tam nenecham behat, mela bych ho v naruci… Sestry mi rekli, ze to neni moc vhodne, ale na chvilinku, ze pry muzu a ja ted nevim… Chodite nektere takto za nekym na navstevy? Malemu je rok a ctvrt… diky za odpovedi…

malýmu je 2,5 a na LDN chodí 2 x týdně za prababičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.4.13 22:12
@Anonymní píše:
Holky dik, tak kdyby tam radil nejaky infekcni bacil tak by me sestry urcite upozornily…

tak tomu bych moc nevěřila…ale fakt bych se nebála když jsou na pokoji sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.13 22:15

@tetma cemu by jsi neverila? Myslism ze kdyz jsem se ptala jestli tam malyho muzu vzit, nerekla by mi treba ze tam zrovna ted radi to a to??

• Citovat
  • Upravit
byron
8.4.13 22:16

Na Ldn jsem děti brala,,, no, jedna sestřička mi to rozmlouvala, ale neviděla jsem důvod, proč je tam nebrat.

• Citovat
  • Upravit
8086
8.4.13 22:20

My tam chodíme s dcerou od 2 měsíců pravidelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
8.4.13 22:27

Dělám v LDN a návštěvám vodit s sebou děti nezakazujeme. Těm babičkám a dědečkům se ty očička vždycky tak rozzáří. ;)
Jasně, záleží na stavu pacienta, na momentální situaci atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.4.13 22:32
@rybana75 píše:
Dělám v LDN a návštěvám vodit s sebou děti nezakazujeme. Těm babičkám a dědečkům se ty očička vždycky tak rozzáří. ;)
Jasně, záleží na stavu pacienta, na momentální situaci atp.

přesně, mě vždycky dostane jak mají radost i ti ostatní lidi v ldn. Stačí jim jenom ten úsměv cizího dítěte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.13 23:05

Já děti za prababičkou taky bral,

To byl pro ni ten nejlepší dárek :o).
Další babička je uplně mimo ale děti za ní taky občas berem.

Ale asi nebyl moc dobrej nápad navštívit mého otce na plycním a to ještě před budovou. Těhotná manželka asi kůli tomu skončila na kapačkách až po dvou letech ji vyléčil internista 2 mněsíční dávkou Penicilinu, Entizolu a Nidrazidu(kterej si musela platit sama protože ho pojištovna hradí pouze lidem ci mají TBC). Do té doby byla každých 6 týdnů tejden na ATB.

• Citovat
  • Upravit
1257
8.4.13 23:51

Ono je to těžké z pohledu zdravotníka bych tam malé dítě nevzala. Jelikož sama vím, že tam leží nemocní pacienti kolikrát s rezisteními nemocemi, odolnými vůči veškerým lekům atd. nebo nemocní s různě lehce přenosnými nemocemi. Vždycky bych vycházela podle akutálního stavu nemocného příbuzného. Zase na druhou stranu také by mi bylo líto kdybych např. za babičkou nemohla přivést ani ukázat vnouče. Takže já bych se dobře informovala u lékaře a pokud by nehrozilo žádné riziko přenosu nějaké nemoci na dítě šla bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.4.13 08:06

Já jsme tam pracovala 7let a na pokoj bych malou nevzala NIKDY…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
9.4.13 08:24

U nas ve meste dite do 12let nesmi na LDN a ani se nedivim.Hned naproti blizkemu pribuznemu, kdyz jsme za nim chodili byl zavreny pokoj, klika obalena igelitem a cervene na dverich napsane, POZOR INFEKCE, NEVSTUPOVAT. Sestry chodily samy do toho pokoje pomalu ve skafandrech a stejne se infekce roznesla na dalsi pokoje.Dite bych na pokoj nevzala, pokud by to slo, pribuzneho bych vzala ven a dite mu tam ukazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.4.13 10:51

Ano vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
9.4.13 12:10
@Anonymní píše:
Diky za nazory… Mela jsem prave na mysli ruzne bakterie, treba MRSA nebo tak… urcite ne sklerozu atd… Prave, ze vnimaji a lezi tam prave s artrozou… a skoro tri mesice tam byl zakaz kvuli chripkove epidemii… ted je to mesic pustene… proto tak dlouho ho nevideli… predtim jsme tam nebyli, je to trosku dal od naseho bydliste tak se tam taky neda jezdit denne…jsou to prarodice od meho pritele…

Dítě bych tam vzala, co by tam asi tak chytilo?! MRSA je infekční onemocnění a dotyčný bude na samostatném pokoji s přísnými podmínkami pro vstup, prostě izolovaný. Kdyby tam byl infekční průjem, tak je karanténa a zavřou oddělení atd. Prosím tě klid, nic se nestane. Dělám v domově důchodců, normálně tam chodí malé děti i svoje už jsem tam měla a žijí. A to tam máme i tu MRSU. Neochuzuj prarodiče o návštěvu dítěte, kdoví kdy můžou umřít a pak si to budeš vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.4.13 13:14
@Anonymní píše:
@tetma cemu by jsi neverila? Myslism ze kdyz jsem se ptala jestli tam malyho muzu vzit, nerekla by mi treba ze tam zrovna ted radi to a to??

jjj přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect