Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je čas si přiznat že mi ujel vlak když jsem ve 29 letech panic a nikoho jsem ještě neměl. Neumím si představit, že by se do mě nějaká zamilovala kvůli mé povaze. Holt nejsem dost dobrý a je nutné si přiznat že já sex ani lásku nikdy nepoznám.
Nejsem dost vtipný, dost zručný, dost vysoký, dost akční, dost zajímavý ani charismatický. Jsem v podstatě kripl a žádnou nikdy mít nebudu. Víc už psát nemůžu, protože přes slzy nevidím na klávesnici.
@Mr.Unlucky to je prece blbost. Chodis ven? Bavit se za kulturou, mas nejake konicky?
Proste musis se nekde pohybovat aby jsi nejakou potkal. Nebo jsi tak osklivy? Co nejaka seznamka?
@Mr.Unlucky nepotřebuješ nic jiného, než sebevědomí. Když zapracujes na něm, tak můžeš být napůl slepý jednonohý hrbáč s alkoholismem a přesto se najde žena, kterou ucarujes. Na fňukání nic okouzlujícího není.
V prvni rade prestan fnukat. Ve druhe me napada, si za to zaplatit, pokud si v koncich, kvuli sve nezkusenosti.Jako usoplenej na emiminu to nevyresis.Teda pokud nedoufas, ze se ti tady nejake maminy zzeli a zauci te.
@Mr.Unlucky nezlob se, ale mě to rozesmálo
fakt taková póza není sexy
@Darcakarca píše:
Já si myslím, že každý chlap má šanci.
no, brečící ufňukánci moc ne ![]()
Pracovat na sebevědomí je k ničemu, když vím že jsem ještě nikoho neměl a každá mě bez milosti odsoudí, že jsem divný nebo úchyl. Budu mít sebevědomí jen do doby než zas na ulici uvidím nějaký zamilovaný páreček a hned budu vědět, že ten kluk je lepší než já, protože on si narozdíl ode mě dokázal najít holku. A zaplatit si za to, co mají všichni ostatní normálně? To bych se musel jít už rovnou oběsit.
@Mr.Unlucky a nemáš nějakou psych. diagózu? v prvé řadě přestat brečet a fňukat a něco pro to udělat...……...
@Keyllah Mám z toho samozřejmě deprese jak hrom, asi se půjdu oběsit a bude ode mě pokoj.
@Mr.Unlucky píše:
Pracovat na sebevědomí je k ničemu, když vím že jsem ještě nikoho neměl a každá mě bez milosti odsoudí, že jsem divný nebo úchyl. Budu mít sebevědomí jen do doby než zas na ulici uvidím nějaký zamilovaný páreček a hned budu vědět, že ten kluk je lepší než já, protože on si narozdíl ode mě dokázal najít holku. A zaplatit si za to, co mají všichni ostatní normálně? To bych se musel jít už rovnou oběsit.
A tyto máš napsáno na čele?
nebo holce po slově Ahoj, hned řekneš, žes nikoho ještě neměl?
Minimálně ten sex můžeš mít, kdy si vzpomeneš. Možná by to stálo za zkoušku, než se půjdeš věšet.
Vzdát dosavadní pokusy, které nesměřovaly k tomu, aby ses naučil přijímat sám sebe je dobrej nápad. Evidentně zkoušíš opakovaně vzorec chování a komunikace, který nevede ke kýženému výsledku. Opakováním se to nezmění.
Mizerný nápad je ovšem rezignovat a propadnout se do deprese.
Cestou je vybudovat si sebepřijetí a sebevědomí. To ti pak dost pomůže s tím, aby ses při pokusech komunikovat s holkou, na které ti záleží cítil co nejvíc v klidu a pohodě - což je zásadní aspekt při snaze ji okouzlit a jde to bez toho fakt špatně.
Nejjednodušší by bylo vstoupit do psychoterapie - spíš k muži, než k ženě.
Pokud se ti do toho nechce, tak dost užitečná by pro tebe mohla být zkušenost z tohohle kurzu - slibuju že to zvládneš, že zjistíš o sobě že jsi daleko lepší, než si myslíš a že s lidmi dokážeš vycházet mnohem konstruktivněji, než se ti zatím daří.
http://www.donitra.cz/quo-vadis/
Pokud i to je pro tebe zatím moc ohrožující představa, že ji raději smeteš ze stolu, tak se zkus alepsoň zamyslet nad tím, co píše Jordan Peterson.
@Mr.Unlucky píše:
@Keyllah Mám z toho samozřejmě deprese jak hrom, asi se půjdu oběsit a bude ode mě pokoj.
Depresi sebevraždou nevyléčíš. Jen se tím připravíš o cokoliv dalšího.
Deprese vyléčí kombinace antidepresiv a psychoterapie.
Ano - samozřejmě že se můžeš zabít. To je možnost, kterou ti nikdo nevezme. Ale vždycky ještě před tím můžeš zkusit cestu, po které jsi se ještě nevydal - třeba tu psychoterapii.