Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Mám přítele, bydlíme spolu. Všechno je fajn, až na to, že pořád vyžaduje „péči“. Hlavně masáž zad, nohou a vískání ve vlasech. A nejlépe pořád. Já jsem z něho už nervózní, opravdu mě nebaví pořád ho masírovat. Nejsem masér abych ho masírovala dlouho, vždyť mě bolí ruce. Nebo mu zapomenu dát polibek před spaním, zrovna jsem byla zamyšlená a hned mi to vyčetl. Nebo mi vyčítá, že za ním nepřijedu do práce když mám volno. Prostě pořád něco a mě to opravdu nebaví. Pořád mi něco vyčítá, „Kdyby jsi mě milovala, tak..“.. „Je vidět, jak mě miluješ“, „Ta Tvoje opičí láska“, „Tohle není láska“… a podobně. Já nevím co s tím, ale nebaví mě to. Nebo když nemám chuť na sex, tak se urazí a dá si láhev vína, v lepším případe zaspí v tom horším se opije jak prase a dělá mi zle, dělá kravál. Fakt bych asi radši byla sama než tohle.
Příspěvek upraven 19.11.19 v 10:56
Tak buď raději sama, než tohle…
Aby se to časem neznásobilo a ty nebyla nešťastná. Ale než to zahodit, co si s ním na rovinu promluvit, hm? ![]()
@mdvorak Ne, nechci, už nemůžu. Ale.. nevím jak to napsat, ale vždycky se cítím vinná já.
@Anonymní píše:
@mdvorak Ne, nechci, už nemůžu. Ale.. nevím jak to napsat, ale vždycky se cítím vinná já.
takže uspěšný manipulátor. Zdrhej a hledej jinde.
@HrozTaj On v sobě chybu nevidí, pro něho jsou tyto věci projev lásky. Myslím, že on má hodně popletený pohled na lásku.
@pikola Přesně tak. Jak malý dítě a navíc opravdu nejsem takhle šťastná. Vždyť já se cítím vinná i když se zdržím s kámoškou na kafe o něco déle.
Když bude chtít namasirovta tak mu řekni že nejdřív on tebe. Uvidíš jak si to rozmyslí. Jinak to jeho chování vážně není známka dospělého člověka. Porozhledla bych se jinde.
@Mišička090 Jako mě by to problém nedělalo, ale ne každý den záda, nohy a ještě vískat. Možná to zní jako prkotina, ale opravdu už nemůžu. Pořád něco… A když mu to řeknu, ještě se urazí.
@Anonymní píše:
Citovy vyderac. To je super partner pro zivot ![]()
Dobre znameni je, ze si uvedomujes, ze tohle nechces. Jeste si musis uvedomit, ze on se nezmeni. Naopak se to muze postupne zhorsovat ![]()
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Mám přítele, bydlíme spolu. Všechno je fajn, až na to, že pořád vyžaduje „péči“. Hlavně masáž zad, nohou a vískání ve vlasech. A nejlépe pořád. Já jsem z něho už nervózní, opravdu mě nebaví pořád ho masírovat. Nejsem masér abych ho masírovala dlouho, vždyť mě bolí ruce. Nebo mu zapomenu dát polibek před spaním, zrovna jsem byla zamyšlená a hned mi to vyčetl. Nebo mi vyčítá, že za ním nepřijedu do práce když mám volno. Prostě pořád něco a mě to opravdu nebaví. Pořád mi něco vyčítá, „Kdyby jsi mě milovala, tak..“.. „Je vidět, jak mě miluješ“, „Ta Tvoje opičí láska“, „Tohle není láska“… a podobně. Já nevím co s tím, ale nebaví mě to. Nebo když nemám chuť na sex, tak se urazí a dá si láhev vína, v lepším případe zaspí v tom horším se opije jak prase a dělá mi zle, dělá kravál. Fakt bych asi radši byla sama než tohle.